Serie A: Spilforslag til sidste spillerunde i sæsonen 2018/19

15. maj 2019

Serie A spilforslag: Gyserafslutning i den italienske topkamp

Der er lagt op til en gyserafslutning i den italienske Serie A, hvor der stadig mangler to spillerunder, og hvor der stadig er hård kamp om CL-kvalifikation og om at undgå nedrykning til Serie B. Se spilforslag til Serie A kampene i næstsidste spillerunde i 2018/19 nederst.

37. og den næstsidste runde af Serie A spilles i weekenden, hvor der er fuld program lørdag og søndag. Mens guld og sølv allerede er delt mellem Juventus og Napoli, er der fortsat masser på spil til de næste placeringer, hvor flere hold fortsat spiller med om de europæiske placeringer. Også i bunden af tabellen er der fortsat meget på spil, som vi forsøger at give dig et overblik over herunder.

Serie A overblik: Tæt topstrid om europæiske placeringer

5 hold dyster reelt om 4 europæiske placeringer til næste sæson, hvor de to øverste placeringer er til Champions League og en masse millioner til klubkassen. Derfor er det ikke ligegyldigt for klubberne, om de ender nummer 4 eller 7 i tabellen. Med to spillerunder tilbage kan der fortsat blive rykket godt og grundigt rundt på placeringerne i toppen som du kan se herunder.

# Hold  Point Forfremmelse
3 Inter 66 Champions League
4 Atalanta 65 Champions League
5 AC Milan 62 Europa League
6 AS Roma 62 Europa League (Kval.)
7 Torino 60 -

 

Inter har skabt det bedste udgangspunkt inden de sidste to runder. Spallettis mandskab skal dog på en svær opgave i 37. spillerunde, når holdet skal møde Napoli på udebane. Også Atalanta skal på en svær opgave, når de gæster rækkens tophold fra Juventus, mens måde AC Milan, AS Roma og Torino har mere overkommelige modstandere i weekenden.

Alle 5 hold hentede sejre i weekenden, og vi spår også en tæt afgørelse, hvor vi skal hen til sidste spillerunde, før brikkerne falder på plads. Vi kan dog ikke komme udenom, at det er Inter og Atalanta, der står med de bedste kort på hånden i forhold til at snuppe de to Champions League billetter.

Serie A nedrykning: Bundgyser inden næstsidste spillerunde

Det er ikke kun i toppen af tabellen, der fortsat er noget på spil inden de sidste to runder i Serie A. 4 hold er  stadig i fare for at rykke ud og kæmper om at undgå 18. pladsen, der er lig med en tur ned i den næstbedste række.

# Hold  Point Målscore
15 Parma 38 39-59 (-20)
16 Udinese 37 34-50 (-16)
17 Genoa 36 38-58 (-18)
18 Empoli 35 46-67 (-21)

 

Mens Chievo og Frosinone allerede definitivt er rykket ned, så kæmper både Parma, Udinese, Genoa og Empoli om at undgå den sidste nedrykningsbillet. Her står Parma med de bedste kort på hånden, og kan med en sejr over Fiorentina i weekenden sikre sig overlevelse. Værre ser det ud for oprykkerne fra Empoli under stregen. Empoli har dog sejret i deres seneste 2 kampe, og kan med en sejr over Torino i wekenden spille sig et stort skridt tættere på overlevelse.

Vi bringer herunder nogle udvalgte spilforslag til næstsidste runde i Serie A.

Genoa - Cagliari spilforslag: Under 2,5 mål til odds 1.90

Lørdag aften får Genoa besøg af Cagliari hjemme på Stadio Luigi Ferraris. Her kan hjemmeholdet tage et stort skridt mod overlevelse med en sejr og arbejdsbetingelserne bør være gode mod et Cagliari hold, der er skidt kørende. Gæsterne har tabt deres seneste 3 kampe og på udebane har Cagliari kun formået og hente 10 point i 18 kampe. Når det er sagt, så har Genoa ikke vundet i deres seneste 8 kampe og med kun  8 sejre i sæsonen, så virker oddset på en hjemmesejr lavt sat.

Vi satser derfor i stedet på en målfattig kamp. Genoa har i 8 ud af deres seneste 10 kampe haft opgør med højest 2 scoringer. Ligeledes er  gæsterne kun  kommet på tavlen i  4 ud af deres seneste 10 kampe på fremmede græs. Alt i alt ligner det et målfattigt opgør mellem to hold i en rigtig skidt forfatning. Derfor virker odds 1.90 også flot på under 2,5 mål hos Bet365.

Spilforslag: Under 2,5 mål i opgøret til odds 1.90 hos Bet365

Odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

AC Milan - Frosinone spilforslag: Under 3,5 mål til odds 1.75

AC Milan skal forsøge og slå Frosinone på San Siro (foto: shutterstock)

AC Milan ligner det af topholdene, der står med de bedste chancer for at hente 3 point i 37. spillerunde af Serie A. Hjemme på San Siro får Gattusos mandskab nemlig besøg af Frosinone, der allerede er rykket ud af rækken og derfor ikke har noget på spil. Det er dog ikke et AC Milan hold, der just kommer ind til opgøret med den bedste form. Kun 3 sejre i de seneste 10 kampe har betydet, at Milan har mistet terræn i toppen af tabellen.

Bookmakerne forventer mange mål og en stor sejr til hjemmeholdet. Vi har også svært ved at se Milan ikke hente 3 point i denne kamp, men er der værdi i odds 1.13 på en hjemmesejr? Vi mener det ikke, derfor forsøger vi os i stedet med et spil på over/under markedet, hvor vi satser på at der falder under 3,5 mål i opgøret. Et spil der giver odds 1.75 hos Unibet og som er gået hjem i Milans seneste 9 kampe.

Spilforslag: Under 3,5 mål i opgøret til odds 1.75 hos Unibet

Odds hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Napoli - Inter spilforslag: Under 2,5 mål til odds 2.18

Rækkens nummer 2 i Napoli får søndag aften besøg rækkens nummer 3 fra Inter. Mens Napoli kun har æren på spil, så er det en af sæsonens vigtigste kampe for Spalletti og Inter mandskabet. Gæsterne ligger inden næstsidste spillerunde på en 3. plads, men med flere hold lige bag sig. Stadio San Paolo er dog ikke noget nemt sted at spille, og vi spår også, at gæsterne kommer til at kæmpe for det, hvis de skal have point med hjem.

6 ud af de seneste 7 møder mellem Napoli og Inter er endt med højest 2 scoringer. Vi forventer også at det bliver en taktisk og låst affære mellem Napoli og Inter i søndagens kamp.  Selvom Napoli ikke har noget at spille for, så ligger de sig med garanti ikke ned. Samtidig kommer Napoli med 3 sejre i træk i bagagen, så det lugter af en underholdene og taktisk møde mellem de to mandskaber. Vi forsøger os med et spilforslag på under 2,5 mål, som belønnes med flotte odds 2.18 hos Unibet.

Spilforslag: Under 2,5 mål til odds 2.18 hos Unibet

Odds hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Juventus - Atalanta spilforslag: Gæsterne snupper sejren i Torino

Cristiano Ronaldo og Juventus får besøg af formstærke Atalanta (foto: shutterstock.com)

Rundens sidste kamp finder sted i Torino, hvor Allianz Stadium danner rammen om opgøret mellem Juventus og Atalanta. Her vil Juventus normalt være store favoritter, men gæsterne er godt kørende og har masser på spil, mens det modsatte gør sig gældende for Juventus.

Juventus spillerne virker mentalt til at være gået på sommerferie. I hvert fald er det kun blevet til 2 point i de seneste 3 kampe. Senest tabte holdet med 2-0 til AS Roma, og mod Atalanta spår vi dem også til at komme i problemer, selvom de spiller hjemme. Gæsterne har hentet 5 sejre i deres seneste 6 kampe. På tværs af alle turneringer har Atalanta kun tabt 1 ud af deres seneste 14 kampe.

Atalanta får aldrig bedre muligheder for at bide skeer med Juventus. Vi satser og spår gode chancer for at gæsterne kan levere overraskelsen på Allianz Stadium. Der er odds 3.20 at hente på en sejr til Atalanta hos Betfair.

Spilforslag: Atalanta sejr til odds 3.20 hos Betfair 

Odds hos Betfair >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink