Skifter Christian Eriksen væk fra Tottenham til sommer? Odds på Eriksens næste klub her

14. maj 2019

Skifter Christian Eriksen væk fra Tottenham til sommer? Odds på Eriksens næste klub her

Skifter Christian Eriksen fra Tottenham til en ny klub i sommerens transfervindue inden d. 9. august 2019? Bookmakeren Betfair er klar med odds på Christian Eriksens næste klub.

Det kniber tilsyneladende med at blive enige om en ny kontrakt, når Christian Eriksen og Tottenham HotSpur ledelsen har siddet overfor hinanden ved forhandlingsbordet, og meget tyder efterhånden på, at den danske landsholdsprofil numero uno får sig en ny arbejdsgiver efter sommerferien.

Skal man tro bookmakeren Betfairs odds på Christian Eriksens næste klub, er Real Madrid favoritter til at vinde kampen om Christian Eriksens autograf på en ny kontrakt, som med sikkerhed kommer til at forgylde danskeren til op over begge ører. Også Manchester United, FC Barcelona, Juventus, PSG, Inter, Chelsea og Bayern München er p.t. inde i billedet som Eriksens næste klub.

Odds på Christian Eriksens næste klub

Christian Eriksen til at skifte klub inden d. 9. august 2019?
Klub Odds
Real Madrid 3.25
Manchester United 7.00
FC Barcelona 7.00
Juventus 15.00
PSG 21.00
Inter 21.00
Chelsea 34.00
Bayern München 34.00

 

Hos bookmakeren Betfair er der nu sat et specialt transfermarked op på et sommerskifte for Christian Eriksen, og det er således muligt at oddse på Eriksens næste klub.

Her stiller bookien spørgsmålet: "Christian Eriksen til at skifte klub inden den 9. august 2019?", ledsaget af odds på en række af Europas største klubber. Favoritterne er Real Madrid til odds 3.25, men der er angiveligt mange om buddet, og skulle Eriksen skifte klub denne sommer, bliver det formentlig til en af Europas allerstørste klubber.

Således er også Man United, Barcelona, Juventus, PSG, Inter, Chelsea og Bayern München alle potentielle emner som Eriksens kommende klub iflg. bookmakerens oddssættere.

Ønsker man at spille odds på Eriksens næste klub, finder man spillet under "Specialspil - Transferspecials" hos Betfair.

Spil hos Betfair >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink