Ishockey A-VM Spilforslag 2019: Tips til VM-kampene

26. maj 2019

Ishockey A-VM Spilforslag 2019: Tips til VM-kampene

Oddsforum.dk bringer i samarbejde med Ishockey-ekspert Mike Larsen spilforslag og tips til odds på kampene ved VM i Ishockey i Slovakiet. Se spilforslag til Ishockey A-VM i 2019 her.

VM i Ishockey starter fredag d. 10. maj 2019, og afvikles i Slovakiet hvor Danmark er med. Hver dag under Ishockey VM bringer vi spilforslag og tips til odds på kampene ved VM bragt i samarbejde med ishockey-ekspert Mike Larsen. Herunder kan du læse alle Mikes spilforslag og tips til VM og artiklen opdateres løbende med regnskab og nye spilforslag til bl.a. Danmarks VM-kampe.

VM Ishockey Spilforslag-oversigt

Spilforslag Bookmaker Status
Canada - Finland
Uafgjort i 1. periode
Odds 2.50
Rusland - Finland
Over 0,5 points:
Mikko Lehtonen, odds 2.40
Rusland - Finland
Over 0,5 points:
Harry Pesonen, odds 2,15
Rusland - Finland
Over 0,5 points:
Sakari Manninen, odds 1,92
Canada - Tjekkiet
Inkl. overtid
Tjekkiet vinder
Odds 2.45
Rusland - USA
Rusland (0-1):
Odds 1.85
Finland - Sverige
Finland +1,5 mål AH:
Odds 1.86
Finland - Tyskland
Finland -1,5 mål:
Odds 1.72
Tjekkiet - Schweiz:
Tjekkiet vinder:
Odds 1.92
Norge - Letland:
Letland vinder:
Odds 1.76
Slovakiet - Danmark:
Over 5,5 mål:
Odds 1.96
Frankrig - Storbritannien
Mike Hammond (GBR) scorer:
Odds 6.30
Østrig - Italien
Peter Schneider (ØST) scorer:
Odds 3.30
Frankrig - Finland
Finland -3,5 mål:
Odds 2.15
Østrig - Tjekkiet
Tjekkiet -4,5 mål:
Odds 1.87
Danmark - USA
Danmark over 1,5 mål
Odds 2,08
Letland - Rusland
Rusland -3,5
Odds 2,02
Tjekkiet - Italien
Tjekkiet -6,5
Odds 2.10
Østrig - Norge
X efter 1. periode
Odds 2,45
Sverige - Østrig
Sverige (0-5):
Odds 2.20
Finland - Danmark
Jesper Jensen point:
Odds 2.30
Schweiz - Norge:
Schweiz -1,5 mål:
Odds 1.75
Rusland - Italien
Over 7,5 mål:
Odds 1.78
Rusland - Italien:
Nikita Gusev scorer:
Odds 1.80
Storbritannien - Danmark:
Frederik Storm scorer:
Odds 2,15
Storbritannien - Danmark:
Jesper Jensen scorer:
Odds 2,75
Tyskland - Frankrig
Tyskland (0-1):
Odds 1,80 ved Danske Spil
USA - Finland
Kaapo Kakko scorer:
Odds 2.88
Rusland - Tjekkiet
Yevgeni Dadonov scorer:
Odds 2.85
Rusland - Østrig
Rusland Over 1,5 mål i 1. periode:
Odds 1.68
Danmark - Tyskland
Uafgjort:
Odds 4.20
Letland - Schweiz
Over 4,5 mål (ex. OT):
Odds 2.02
Danmark - Frankrig
Point af Frederik Storm:
Odds 2.40
Danmark - Frankrig
Point af Jesper Jensen:
Odds 2.60
Danmark - Frankrig
Frederik Storm scorer:
Odds 3.50
Tyskland - Storbritannien
Tyskland -3,5 mål:
Odds 1.82
Rusland - Norge
Rusland -3,5 mål:
Odds 1.80
Finland - Canada
Finland +2 mål:
Odds 1.65
Vinderspil:
Rusland vinder VM:
Odds 3.50
Vinderspil:
Finland vinder VM:
Odds 17.00
VM Spilforslag Regnskab Hitrate Profit
16/39 1424 kr.
Opdateret t.o.m. d. 26. maj. Udregnes ved 100 kr. indsats pr. væddemål.

 

Nyeste VM spilforslag: Søndag d. 26. maj

Sikke et par semifinaler, som vi var vidne til. Først sejrede Finland med 1-0 over de russiske favoritter, og siden var det Canada, der tog den forventede sejr over Tjekkiet.

Det giver så en finale mellem Finland og Canada. Vi startede VM med en kamp mellem Finland og Canada, og vi afslutter VM med samme matchup.

Finland har været overraskende i kvartfinalen (mod Sverige) og semifinalen (mod Rusland), så man har vist, at man har kvaliteterne til at slå de store hold i de afgørende kampe. Canada måtte kæmpe mod Schweiz i kvartfinalen, hvor de udlignede med bare 0,4 sekunder tilbage for at vinde i overtid, mens man havde lettere spil mod Tjekkiet i semifinalen, der blev besejret med sikre 5-1.

I starten af turneringen tog Finland en klar sejr over Canada, hvor man udnyttede de fejl, som Canada lavede, men Canada har dog spillet sig op i løbet af turneringen. I forhold til den første kamp er oddset på Canada steget, hvilket ikke helt giver mening, men bookmakerne frygter nok lidt, at der vil komme en del indskud på Finland.

Canada - Finland; Uafgjort efter 1. periode odds 2,50 ved Danske Spil

Jeg forventer en rimelig taktisk finale, hvor begge hold kommer til at spille en del defensivt. Finland har deres forcer i det defensive spil, hvor de bygger op fra egen zone, og angriber ikke med hele holdet.
Canada er favoritter, men de har set, at Finland i semifinalen har lukket rimelig godt ned for Rusland, der ikke kom frem til de helt store chancer.

En stille og rolig start på kampen uden scoringer vil være den optimale start på kampen for mig.

Inden VM foreslog jeg et spil på Finland som verdensmester til odds 17,00. Hvis man vil, så kan man få odds 1,57 ved Bethard på, at Canada vinder kampen inkl. overtid. Hvis man har spillet 100 kroner på Finland dengang til odds 17,00, så skal man spille 1083 kroner til odds 1,57 på Canada, så man sikret et overskud på omkring 500 kroner, uanset, hvem der vinder trofæet.

Jeg holder mig dog til Finland spillet, da jeg synes, at det er et meget godt spil endnu. Kommer Finland foran i løbet af kampen, og gevinsten bliver større, så kunne jeg måske finde på det.

 

Hvem vinder VM? Spilforslag på favoritter og outsidere før starten

I min verden er der to favoritter til at gå hele vejen ved VM i denne sæson, og det er Canada og Rusland. Begge hold kommer med fantastiske hold til VM, og mange af de store stjerner kommer til Slovakiet.
Canada kommer med flere store NHL-stjerner, men der er dog nogle spillere, der mangler på holdet. Bl.a. ingen Crosby eller McDavid i denne sæson, men derimod stiller man med John Tavares fra Toronto Maple Leafs, der kommer til at trække en del af læsset.

Rusland kommer med stort set hele pakken til VM, og den pakke indeholder bl.a. Andrei Vasilevsky  í mål, Dmitri Orlov i defensiven, og en offensiv bestående af Dadonov (Florida Panthers), Kovalchuk (Los Angeles Kings), Kucherov (Tampa Bay Lightning), Malkin (Pittsburth Penguins), Kuznetsov og Ovechkin (begge Washington Capitals) samt Namestnikov (New York Rangers). Rusland kommer med en offensiv, der kommer til at lave en del mål i løbet af turneringen, og det kommer til at give dem et boost.

Mikes spilforslag:

Jeg må sige, at jeg må gå med Rusland ved dette VM. Truppen ser fantastisk ud, men man skal dog huske på, at Rusland har flere humørspillere, hvor de ikke spiller godt, hvis Rusland ikke spiller godt. Dog har man mange andre profiler, der kan tage over.

Odds 3,50 på Rusland ved Nordicbet er et odds, som stort set hele markedet er enige om på Rusland.

Outsiderne: Hvem kan overraske?

Hvis vi kigger på holdene omkring top 6, så er det Sverige, USA, Tjekkiet og Finland, der sammen Canada og Rusland udgør de store hold ved VM.

Selvfølgelig er Sverige og USA også de nærmeste favoritter, men jeg har et godt øje til Finland, men mest grundet oddset. Deres trup er ikke en, der løfter mange øjenbryn umiddelbart, men Finland skal man ikke afskrive. De spiller udfra en solid defensiv, hvor man ikke tillader mange chancer, men offensivt scorer man normalt heller ikke mange mål.

Kaapo Kakko bliver en spiller, der bliver spændende at følge, for han er vurderet til at gå meget tidligt i draften til sommer, og han har spillet en del seniorhockey i denne sæson, hvor han noterede sig for 38 point i 45 kampe i den bedste finske række. Han er bedst offensiv, men kan arbejde lidt på de defensive aspekter i spillet.

Mikes spilforslag:

Odds 17,00 ved Betfair på et finsk verdensmesterskab er i den gode ende, men flasker det sig for finnerne, og er der nogle af de store hold, der dummer sig, så er Finland klar til at slå til.

Danmarks chancer ved VM

Vi må erkende, at Danmark ikke kommer til at gå hele vejen til et VM, men det er heller ikke det, som man havde regnet med. Danmark er placeret godt lige under midten ved VM, hvilket er imponerende med blik på, at vi er en lille nation.

Flere profiler har meldt fra til VM i år af forskellige årsager, og det må man respektere, men Mikkel Bødker og Lars Eller har meldt deres ankomst til truppen. Derudover er der i øjeblikket spørgsmålstegn ved Nikolaj Ehlers, der sluttede slutspillet om Stanley Cuppen med en skade, men hvis det heler, som det skal, så er han klar. Derudover er Oliver Bjørkstrand lige slået ud af slutspillet i NHL, og det er muligt, at han kommer til Kosice, hvor Danmark spiller deres kampe.

Vi skal gerne tage point fra Frankrig i vores første kamp. Storbritannien skal vi besejre, hvis vi vil have noget at sige til VM overhovedet. Tyskland kan vi måske drille og måske Slovakiet på den sidste dag, hvis der er noget at spille om, mens vi må forvente, at vi taber mod Canada, Finland og USA.

Bliver vi nummer 5-6 i gruppen, så skal vi være tilfredse med dette udfra den trup, som vi kan stille med.