AaB - Sønderjyske optakt: Odds, spilforslag & statistik

18. juli 2019

AaB - SønderjyskE optakt: Odds, spilforslag og statistik

AaB jagter sæsonens første point i Superligaen, når Sønderjyske gæster Aalborg Portland Park søndag d. 21/7 kl. 14:00. Læs optakt med statistik, odds og spilforslag til AaB vs Sønderjyske her.

AaB - Sønderjyske odds
AaB Uafgjort Sønderjyske 
2.25 3.40 3.10

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 14:00 - Søndag d. 21/7 2019
TV & Stream Eurosport 2

Spilforslag til odds på AaB - Sønderjyske

AaB fik alt andet end en god start på sæsonen, da de tabte med 2-0 til Lyngby i første runde af Superliga 2019/20 sæsonen. Dermed er der pres på nordjyderne, inden 2. spillerunde, hvor Sønderjyske gæster Aalborg Portland Park. Gæsterne fik en god start på sæsonen, da de vandt med 2-1 over Randers FC hjemme i Haderslev på Sydbank Park.

Glen Riddersholm og Sønderjyske spillede med et offensivt udtryk i opgøret mod Randers, hvor man blandt andet så Alexander Bah på højreback samt Rojas og Greko på midtbanen, som begge må betegnes som offensive spillere. Vi forventer ikke det bliver anderledes mod AaB, der ikke ligner et mandskab der skal kæmpe med om top 6 i denne sæson.

På hjemmebane var AaB en katastrofe i foråret, hvor holdet tabt seks ud af syv kampe. AaB fansene tørster derfor efter en hjemmesejr, men om den kommer mod Sønderjyske, ser vi som tvivlsomt. I hvert fald er der ikke meget som indikerer, at det er et AaB mandskab der skal være favoritter mod Sønderjyske på den måde som de spiller lige nu. Sønderjyske har vundet tre af de seneste fire møder mellem mandskaberne i Aalborg. Vi tror på gæsterne igen, og derfor forsøger vi os med en Sønderjyske dnb sejr, hvor indsatsen kommer retur ved uafgjort. Der er odds 2.20* på dette spil hos Bet365.

Fem af de seneste seks møder mellem AaB - Sønderjyske i det nordjyske er endt med mindst 3 scoringer. Defensiven så ikke super god ud hos hverken AaB eller Sønderjyske i første runde. Det lugter derfor af mål i Aalborg, og odds 2.00 på mindst tre af slagsen virker flot betalt, som bliver vores 2. spilforslag til AaB - Sønderjyske.

*Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

AaB - Sønderjyske: Optakt og Statistik

  • AaB har vundet de seneste tre kampe mod Sønderjyske med en sammenlagt målscore på 5-0. Seneste scoring og sejr til Sønderjyske var i 4-1 sejren her på banen d. 24. juli 2017.
  • AaB kan vinde fire kampe i træk mod Sønderjyske for første gang nogensinde. En gang tidligere har AaB vundet tre kampe i træk mod Sønderjyske (2015).
  • Sønderjyske har kun vundet flere Superliga kampe mod OB (14) og Esbjerg (13) end mod AaB (12).
  • Sønderjyske har vundet 7 gange på udebane over AaB -  dermed er Aalborg det sted, hvor Sønderjyske har vundet flest kampe på udebane i Superliga sammenhæng.
  • Med 2-0 nederlaget til Lyngby i første runde, er AaB oppe på tre nederlag i træk i Superligaen, hvis man tæller sidste sæson med.
  • Ikke siden 2003 har AaB tabt fire Superliga kampe i træk.
  • Sønderjyske vandt med 2-1 over Randers i første runde. Holdet kan med en sejr over AaB for første gang nogensinde starte en sæson i Superligaen med to sejre i træk.
  • Sønderjyske har tabt seks ud af de seneste syv kampe på udebane, hvis man tæller sidste sæson med.
  • Søren Fredriksen, som spiller i Sønderjyske har tidligere spillet 42 kampe for AaB og scoret fem mål for dem.

Odds hos bet365 >>