AC Horsens vs AaB logo

26. august 2019

AC Horsens vs AaB

AC Horsens og AaB står for mandagskampen i 7. spillerunde af Superligaen mandag d. 26. august 2019. Se Horsens vs AaB odds, spilforslag og statistik før kampen i optakten her.

Den Gule Fare fra Horsens er på 9. pladsen i Superligaen, ét point efter AaB på 7. pladsen, før denne spillerunde. Begge hold øjner chancen for at spille sig ind i Top 6 med tre point, men kommer begge ind til opgøret med nederlag i sidste spillerunde.

Horsens tabte 2-0 i Aarhus mod AGF, hvor Bo Henriksens mandskab ikke skabte meget i de 90 minutter, mens AaB tabte 2-1 i Brøndby i en underholdende kamp, som AaB'erne havde stor ære af. Umiddelbart ser AaB ud til at stå stærkest i øjeblikket, men AaB'erne har tabt alle tre kampe på udebane indtil nu. Horsens har omvendt heller ikke gjort det specielt godt på hjemmebane i år, hvor det er blevet til tre nederlag uden at score et mål i de første tre hjemmekampe. Kan Bo Henriksens tropper hente sæsonens første point på CASA Arena mod AaB, som også jagter sæsonens første point på udebane?

Der er kick off mandag d. 26. august kl. 19.00 og kampen kan ses på TV hos TV3 Sport og Viaplay.

Se Horsens - AaB odds hos Youbet

Horsens vs AaB odds og spilforslag

Hos Youbet er der odds 3.25 på AC Horsens, 3.40 på uafgjort og odds 2.20 på AaB. Når det kommer til odds på antal mål i kampen er der p.t. odds 1.83 på Over 2,5 mål og odds 1.90 på Under 2,5 mål, så linjen forventes at ligge lige omkring 2-3 mål i kampen.

Det interessante før denne kamp er, at ingen af holdene har formået at vinde på hjemme-/udebane i denne sæson. Horsens er 0-0-3 og 0-7 i målscore på hjemmebane, mens AaB er 0-0-3 og 1-5 i målscore på udebane. CASA Arena har altså ikke været nogen fæstning for Horsens i år, men man har dog også haft besøg af både FCK og FCM i de seneste to spillerunder. Herudover tabte Horsens som bekendt sæsonpremieren med 0-3 til FCN. Den Gule Fare tabte også sidst i Aarhus uden at komme på tavlen, og man må med rette sætte spørgsmålstegn ved kvaliteten på Horsens' angreb indtil videre i denne sæson. Bo Henriksens mandskab står ganske fint defensivt, men der mangler altså noget kvalitet på den sidste tredjedel af banen.

Gæsterne fra AaB har derimod leveret nogle fine kampe rent offensivt på det seneste. Først slog man Esbjerg med 4-0 hjemme i 5. spillerunde, hvor AaB førte med samme cifre ved pausen, og i sidste runde blev det til et 2-1 nederlag på Vestegnen mod Brøndby, hvor AaB'erne havde en lille overvægt i boldbesiddelse og også kom frem til et pænt antal målchancer. Umiddelbart vil vi mene, at pilen peger mest opad hos gæsterne, som med bl.a. Lucas Andersen har en spiller der altid kan vise sig kampafgørende.

Vores spilforslag her bliver en AaB-sejr til odds 2.20 hos Youbet, da vi synes AaBs offensiv ser langt skarpere ud end hjemmeholdets ditto i øjeblikket.

Se Horsens - AaB odds hos Youbet

AC Horsens vs AaB statistik

  • AC Horsens har kun tabt en af de seneste ni Superliga kampe mod AaB (V3-U5-T1).
  • Den eneste AaB sejr i denne periode var en 2-0 sejr i Aalborg i april 2018.
  • Horsens har også kun tabt en af deres seneste ni hjemekampe mod AaB, efter at have tabt syv af de første 11 mod dem.
  • Horsens har kun lukket ét mål ind i deres fire seneste hjemmekampe i Superligaen mod AaB tilsammen.
  • Den seneste Superliga-kamp mellem klubberne blev vundet af AC Horsens i Aalborg med 2-4 i december 2018.
  • I en træningskamp i juli før denne sæson vandt AaB med 0-4 i Horsens.