Annonce:
AGF - Randers FC: Odds, spilforslag og statistik til returkampen i Europa Playoff

20. april 2021

AGF - Randers FC: Får De Hvide endelig skovlen under Hestene?

AGF - Randers FC
Kampstart:
Torsdag d. 22. april kl 17:45
TV:
3+
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
2.10 3.60 3.40
Spil hos Oddset*

 

AGF - Randers FC optakt

AGF er uden sejre i 14 Superliga-kampe i træk mod Randers FC (V0-U6-T8). Sidst AGF slog Randers var med 3-2 i Aarhus d. 2. august 2015. Dengang var Randers foran 2-0 ved pausen, men blev i anden halvleg ramt af to røde kort samt et straffespark til AGF som Stephan Petersen filmede sig til.

AGFs sejr i 2015 var samtidig den eneste hjemmesejr for AGF i 13 Superliga-hjemmekampe mod Randers (V1-U6-T6).

Fem af de syv seneste kampe mellem klubberne er endt 1-1. Det inkluderer begge Superliga-kampe mellem klubberne i grundspillet i indeværende sæson, samt det seneste møde i returkampen i pokalsemifinalerne. De to øvrige kampe i denne stime blev vundet af Randers med 2-0.

Det er ikke kun AGF som klub, der har svært ved at slå Randers. AGF-træner David Nielsen er også uden sejre i sine 12 kampe som træner mod Randers FC (V0-U6-T6). Kun Lars Søndergaard (17 kampe mod FCK) og Johnny Mølby (14 mod FC Nordsjælland) har flere Superliga-kampe som træner mod en bestemt modstander uden at vinde.

Omvendt er Randers-træner Thomas Thomasberg ubesejret i sine ni sidste kampe som Superliga-træner mod AGF (V4-U5-T0).

AGF

AGF gør klar til deres fjerde derby mod Randers indenfor en måned, når de torsdag tager imod lokalrivalerne på Ceres Park. Her er der lagt op til revanche for AGF, som blev slået ud af pokalsemifinalen af Randers sidste torsdag, og dermed nægtet adgang til en pokalfinale på deres eget stadion Kristi Himmelfartsdag mod SønderjyskE. 

Spørgsmålet er dog om AGF får deres revanche. De har ikke slået Randers siden august 2015, og de kommer også ind til kampen uden sejre i de sidste fem Superliga-kampe (V0-U3-T2). Sidst de vandt var med 1-0 ude mod FCM d. 7. marts, og det er altså syv kampe siden, hvis vi medregner de to pokalsemifinaler mod Randers.

Randers dominerede AGF totalt i pokalsemifinalen på Ceres Park, som randrusianerne vandt med 2-0 for to uger siden. AGF var bedre i returkampen i Randers, særligt i 1. halvleg hvor De Hvide også kom planmæssigt foran, men et drop af Kamil Grabara sendte Randers på 1-1 og derfra gik AGF reelt døde i opgøret. I 2. halvleg blev AGF ikke noteret for en eneste farlig afslutning mod mål, til trods for at de var pisket til at kaste alt frem i jagten på to scoringer.

Det tyder altså ikke så godt for AGF før denne kamp. Men de spillede dog en rigtig fin kamp sidst i Brøndby, hvor de fik 2-2 med hjem efter at have været foran to gange ved Kevin Diks og Albert Grønbæk. Her skabte AGF flere chancer, og så bedre ud med bolden end de har været længe. Bestemt et skridt i den rigtige retning for David Nielsens mandskab.

Det ene point på Vestegnen holder også AGF tre point efter FC København, og dermed også inde i kampen om bronzemedaljerne.

AGFs Casper Højer sidder ude med karantæne efter han fik et kontroversielt gult kort i slutningen af kampen mod Brøndby på Vestegnen i sidste runde. Nicolai Poulsen var til gengæld med igen mod Brøndby, efter at have siddet ude med en skade i en række kampe.

Randers FC

Randers FC har kun vundet én af deres 11 seneste Superliga-kampe (V1-U5-T5), hvilket var en 2-1 sejr hjemme mod FCK d. 21. marts. Til gengæld er de altså nu pokalfinaleklar, og de formåede også at spille 0-0 mod topholdet FC Midtjylland i mandagskampen tidligere på ugen. Her var FCM det bedste hold på banen, men Randers' solide defensiv viste igen deres værd.

Randers er med 27 mål imod i denne sæson stadig det hold, som har lukket næstfærrest mål ind i Superligaen anno 2020/21. De tabte for nyligt med 3-4 hjemme til FCN, men det var altså en sjældenhed at Randers lukkede så mange mål ind i en kamp, og FCN scorede da også på alle deres fire afslutninger indenfor målrammen i kampen.

For Randers er sæsonen måske tæt på slut, hvis man ser bort fra pokalfinalen. Der skal i hvert fald ske noget, hvis de skal nå helt op og deltage i kampen om medaljer. Det er pokalfinalen der gælder nu for Randers, og muligheden for at spille sig i et europæisk gruppespil i næste sæson, men hvis der er noget der kan sætte Hestene op til kamp, er det netop møderne med "storebror" AGF. Og kan Randers få en sejr her, vil de trods alt kun være tre point efter AGF. Det vil helt sikkert være en gulerod for Randers, hvis de ikke alene kan sende AGF ud af pokalsemifinalen, men også overhale dem i tabellen.

Randers har ingen spillere i karantæne til denne kamp.

Spilforslag til AGF vs RFC odds

AGFs dårlige statistik mod Randers taler for sig selv, men det er dog værd at bemærke, at fem af de sidste syv indbyrdes opgør er endt 1-1. De fleste har opfattelsen af, at AGF altid taber til Randers, men sådan har det altså ikke været i de seneste par sæsoner. Tværtimod spiller de to hold som regel nogle ekstremt tætte kampe, men skal der findes en vinder, plejer det altså at være Randers som trækker det længste strå.

Vi forventer også et tæt opgør igen denne gang, og det kan meget vel ende uafgjort igen. Skal vi pege på en vinder bliver det dog gæsterne fra Randers, fordi de generelt har været gode til at lukke ned for AGFs offensiv i de fire første kampe mellem klubberne i denne sæson.

Vores spilforslag bliver derfor en halvgardering på X2 (Uafgjort eller Randers) til odds 1.75 hos Oddset. Her er der gevinst, hvis AGF ikke vinder kampen, hvilket de altså ikke har gjort i de sidste 14 Superliga-kampe mod Randers (plus et par pokalkampe).

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: