AGF - Randers FC: Odds, spilforslag og statistik til returkampen i Europa Playoff

23. maj 2020

AGF og Randers FC åbner med underholdende kamp

AGF og Randers FC åbner Superligaen igen efter Corona satte en stopper for ligaen. Kampen er den udsatte kamp fra runde 21, som afvikles nu. Derfor skal AGF og Randers spiller tre kampe hver, inden Superligaen knækkes over i slutspil. Vi har lidt optakt, odds og spilforslag på kampen her. Der er kick off torsdag d. 28/5-2020 fra Ceres Park kl. 19:00. Kampen kan ses på Canal 9/DPlay.

AGF - Randers afvikles selvfølgelig uden tilskuere, og holdene kan som et nyt midlertidigt tiltag foretage op til fem udskiftninger. Dog skal udskiftningerne samles så hvert hold ikke skaber mere end maks. tre spilstop i forbindelse med udskiftningerne.

Hos bookmakeren bet365 er AGF favorit på hjemmebane til odds 2.10. Der er odds 3.50 på en sejr til Randers mens der gives 3.40 for en uafgjort. Bookmakerne forventer et målfattigt opgør, hvor der gives odds 2.05 på over 2.5 mål og kun 1.75 på under 2,5 mål.

Spil hos bet365*

AGF har det svært mod Randers FC

Der er vigtige points, for begge hold at spille om, så selv om der ikke er tilskuere på lægterne kan vi godt forvente en indtens kamp, med masser af fight og god underholdningen.

AGF besidder  lige nu tredje pladsen, som bekendt giver et Europa-eventyr til den kommende sæson. Men AGF har ikke plads til for mange mange kampe uden points på kontoen. Brøndby, FC Nordsjælland og AaB er klar til, at snuppe den eftertragtede placering. De har henholdsvis et, to og tre points op til AGF.

Også Randers øjner muligheder for, at snuppe placeringer inden grundspillet slutter om yderligere to spillerunder. Inden denne udsatte kamp er Randers kun tre points efter AaB og sjette pladsen, som sikrer holdet et mesterskabsslutspil.

Selv om oddsene hos bookmakerne er på AGFs side, så kan Randers finde grund til optimisme i statistikkerne. Hestene har i de seneste kampe haft rigtig godt styr på De Hviee fra Aarhus.

Ud af de seneste 10 indbyrdes opgør har Randers vundet de syv af dem og tre gange har de spillet uafgjort. Det er i de seneste 10 kampe ikke lykkedes AGF at slå Randers.

Randers FC pudsede formen af med en træningskamp fredag mod Vendsyssel FC. Kampen vandt Randers 2-1. AGF har ikke spillet træningskampe andet end mod sig selv.

Spilforslag: AGF sejr i målrig kamp

Det er rigtig svært, at vide hvor holdene står efter den lange pause og med de nye forhold uden tilskuere kan det være svært at spå om. Det er det dog helt sikkert også for bookmakerne, som helt sikkert ikke har det nemt når der skal sættes odds.

I denne sæson har vi lært et AGF hold at kende, som er mere i balance end tidligere. Mange svage positioner er skiftet ud, og der er god kvalitet over hele linjen i start 11'eren. Randers forventer vi, kommer med en masse fight og de vil med sikkerhed forsøge at dæmme op for AGF med stor fysik. Vi tror på AGF kan håndtere det fysiske spil og vil have en fordel i form af kvalitet og muligheder i det taktiske spil.

Derfor går vi med vores spilforslag imod både bookmaker og statistikkerne. Vi snupper et spil på en AGF sejr i en kamp der samlet har mere end 2,5 mål. Spilforslaget er fundet hos bet365 og der er odds 3.60 på en AGF sejr og over 2,5 mål i kampen.

Spil hos bet365*