Brøndby IF - AC Horsens optakt

25. september 2020

Brøndby IF - AC Horsens optakt: Top mod bund på Vestegnen

Det er top mod bund i Superligaen, når Brøndby tager mod AC Horsens hjemme på Vestegnen søndag d. 27. september kl. 16.00 i 3. spillerunde i 2020/21. Brøndby topper ligaen med to sejre i de første to kampe, mens AC Horsens omvendt har tabt deres to første. Brøndby er også storfavoritter til at snuppe yderligere tre point og samtidigt forværre Jonas Dals start som ny cheftræner hos Den Gule Fare.

Ser vi på Brøndby - Horsens odds hos Youbet, er der lige nu odds 1.46 på Brøndby mod odds 4.50 på uafgjort og odds 6.80 på AC Horsens. Kampen kan ses i TV hos Canal 9 samt DPlay og EuroSport Player. Forneden er vi klar med Brøndby vs AC Horsens optakt, statistik og spilforslag til opgøret.

Spil hos Youbet*

Optakt: Brøndby - AC Horsens statistik

AC Horsens har kun vundet flere kampe i den bedste række mod Esbjerg (14) end mod Brøndby (11). AC Horsens har også vundet deres seneste to Superliga-kampe mod Brøndby, men forud for disse to sejre havde Horsens kun vundet én af de forrige 11.

Brøndby kan nu tabe tre sammenhængende hjemmekampe mod AC Horsens. Før de to seneste Horsens-sejre i Brøndby, havde de blå/gule kun tabt tre ud af de foregående 14 kampe mellem klubberne på Vestegnen i Superligen.

I det seneste møde vandt Horsens med 3-2 på CASA Arena d. 7. juni 2020. 

Brøndby IF

Brøndby IF logo

Niels Frederiksen og Brøndby IF har gjort rent bord i Superligaens første to spillerunder med maksimum point. 3-2 sejren hjemme over FCN og 2-1 sejren i Parken over FCK har gjort Brøndby til tophold i Superligaen, og det er en position de blå/gule formentlig kan fastholde efter 3. spillerunde. Brøndby er i hvert fald store favoritter her mod bundholdet, og det er med god grund.

I begge de to første sejre i denne sæson viste Brøndby nemlig stort format ved at komme fra baghjul og snuppe sejren. Man var nede med 0-2 hjemme mod FCN ved pausen, men fik vendt det til sejr, og ligeledes i Parken var man nede med 0-1 inden Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre skaffede Brøndby en derby-sejr.

I de to første kampe har Niels Frederiksen måtte se bort fra anfører Andreas Maxsø, samt den hjemvendte lejesvend Rezan Corlu, som har afsonet karantæne. Frederiksen får altså tilføjet friske kræfter til truppen, og bestemt også spillere som kan tilføre Brøndby holdet mere kvalitet. 

AC Horsens

AC Horsens logo

Jonas Dal har ikke fået nogen god start på tilværelsen som AC Horsens træner. I den første kamp tabte Horsens hjemme med 0-3 til Randers, og i sidste runde blev det 1-0 nederlag i Aalborg. Horsens har altså hverken scoret, eller fået point, i Superligaen i denne sæson.

"Det er ikke lykkedes os at score endnu, men hvis du tænker på de første 70 minutter fra vores første kamp mod Randers, har vi vist, at vi kan skabe chancer. Det skal nok komme", sagde Jonas Dal til Horsens Folkeblad efter det seneste nederlag mod AaB.

Horsens-spillerne skal lære et nyt spillekoncept efter Jonas Dal er kommet til, og det har endnu ikke kastet noget godt af sig. Rent offensivt viser Horsens ikke meget, og den normalt stærke defensiv under Bo Henriksens ledelse, er en saga blot.

Nu venter der en svær udekamp i Brøndby, hvor AC Horsens i øvrigt må undvære en fast mand på midtbanen i form af Bjarke Jacobsen som sidder over med karantæne.

Spilforslag til Brøndby - Horsens odds

Vi kan simpelthen ikke se andre udfald af dette opgør, end at Brøndby henter endnu en sejr. Indtil vi har set bedre takter fra Horsens-mandskabet end i de første to kampe, kan vi simpelthen ikke få øje på muligheden for at Horsens kommer herfra med point. Det kan også meget vel blive en lang eftermiddag for Horsens-spillerne, som vi forventer kommer under pres i hele kampen.

Vi tror Brøndby vinder en komfortabel sejr, og snupper derfor en Brøndby sejr -1 mål handicap til odds 2.25 hos Youbet. Altså skal Brøndby vinder med f.eks. 2-0 før der er gevinst på spillet.

Spil hos Youbet*