Europa Kval: Odds og spilforslag til Brøndby - Randers FC d. 31. maj

2. september 2023

Brøndby - Randers FC optakt: Vest- eller Hestegnen?

Læs Brøndby vs Randers FC optakt til opgøret på Brøndby Stadion i 7. spillerunde af Superligaen 2023/24 her!

Sidst Randers besøgte Brøndby på Vestegnen, vandt Hestene med hele 4-0. Sådan går det nok næppe igen. Brøndby er godt kørende med tre sejre i træk, og Randers har kun vundet én kamp siden den omtalte 4-0 sejr her på Vestegnen, nemlig i seneste spillerunde hvor Hestene slog Viborg med knebne 1-0 hjemme.

Får Brøndby hævn over Randers for 0-4 nederlaget sidst kronjyderne var på besøg, og dermed sikrer sig fjerde sejr i træk? Eller bliver det Hestene, som stik mod bookmakernes forventninger tager alle tre point med hjem til Kronjylland?

Spil hos LeoVegas*

Brøndby - Randers
Kampstart:
Søndag d. 3. september kl. 16:00
TV / Stream
6'eren / Discovery
Dommer:
Jacob Karlsen
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.70 4.20 4.80

 

Brøndby IF

Tre sejre i træk er det blevet til for Jesper Sørensens mandskab, og dermed er kritikken af cheftræneren efterhånden forstummet. I hvert fald for en stund. De blågule er nu på tredjepladsen i Superligaen før denne 7. spillerunde. 

Transfervinduet har også set spændende ud for Vestegnsklubben, som har hentet følgende spillere ind i sommervinduet:

  • Jacob Rasmussen (forsvar), ACF Fiorentina
  • Mateusz Kowalczyk (midtbane), LKS Lodz
  • Emmanuel Yeboah (angriber), CFR Cluj
  • Patrick Pentz (målmand), Bayer Leverkusen (leje)
  • Yuito Suzuki (midtbane/angriber), Shimizu S-Pulse
  • Sean Klaiber (forsvar), FC Utrecht

Når de nye navne får tid til at blive spillet ind på holdet, kan det blive rigtig, rigtig spændende. I sidste uges ikke så kønne 1-0 sejr i Vejle var f.eks. Patrick Pentz manden i skysovs da han pillede et kampafgørende straffe i sin debut. Også Suzuki gjorde et voldsomt spændende indhop.

Vi glæder os til at se det "nye" Brøndby hold i denne hjemmekamp mod Randers.

 

Randers FC

Randers lukkede deres transfervindue ved at hente Lasso Coulibaly på leje hos FC Nordsjælland. Lidt en lunken transfer måske, for det er ikke fordi Coulibaly har været nogen superstjerne hos FCN, men han har også været oppe mod hård konkurrence om spilletid. I Randers må man forvente han får mere tid til at spille sig ind på holdet som fast mand, og så kan det blive rigtig spændende.

Randers har også brug for nogle forstærkninger. Måske derfor valgte man også at sige nej tak til at sælge Filip Bundgaard til AGF, selv om aarhusianerne angiveligt bød 14-16 mio. kr for det unge talent. Penge Randers bestemt må have haft svært ved at sige nej til. Men det gør nok ondt at sælge så stort et talent til rivalen - storebror. 

Så Randers holdet ser ud til at være på plads til efteråret. Og nu fik de en tiltrængt sejr sidst. Spørgsmålet er om de kan følge op på den her mod Brøndby. Senest udgik Mads Enggård og Mikkel Pedersen med skader og særligt førstnævnte vil være savnet på midtbanen hos Hestene, hvis han ikke bliver klar.

 

Odds: Brøndby vs Randers spilforslag

Randers kom igang med tre point mod Viborg - den første Superliga-sejr for Hestene siden de vandt 4-0 her på Vestegnen i foråret. Vi er dog ikke overbeviste om, at Randers nu er kommet 100 % ud af den spillemæssige krise. For selv om de stod solidt defensivt mod Viborg, som ikke fik lov at skabe mange chancer, så ser hele fundamentet ikke super solidt ud hos Randers, og offensivt har de manglet rigtig, rigtig meget.

Vi forventer Brøndby kommer til at skabe en hel del chancer her, og Randers offensiven kommer ikke til at sprudle, bare fordi man har hentet Coulibaly ind på leje. Der skal mere til hos Hestene, bl.a. tid. Ingen tvivl om de er blevet bedre i seneste runder, men de er et stykke fra Brøndbys niveau i vores optik.

Vi spiller Brøndby til odds 1.70 og skyder på en 3-1 sejr til værterne.

Spil hos LeoVegas*