Brøndby IF vs Viborg FF

23. juli 2021

Brøndby - Viborg optakt: Oprykkerne gæster mestrene på Vestegnen

Mestrene Brøndby og oprykkerne Viborg tørner sammen i 2. spillerunde af Superligaen 2021/22 på Vestegnen. Læs Brøndby vs Viborg optakt her, hvor vi ser på mulige startopstillinger og kommer med bud på spilforslag til odds på Brøndby mod Viborg.

Første hjemmekamp i sæsonen for de nye mestre fra Brøndby, men anden udekamp i træk for oprykkerne fra Viborg. Lige nu er Viborg bedst i tabellen efter en sejr i Farum 1. runde, hvor Brøndby kun fik et point med hjem fra Aarhus. Brøndby forventes selvfølgelig at overhale Viborg med en hjemmesejr, for de er favoritter hos bookmakerne. Men kan Viborg tage fusen på mestrene, som de gjorde på FC Nordsjælland i sæsonpremieren?

Læs Brøndby vs Viborg optakt med bud på startopstillinger og spilforslag til kampen.

 

Spil hos bet365*

Brøndby - Viborg optakt

 

Odds på Brøndby - Viborg

Brøndby - Viborg
Superliga: 2. runde
Kampstart:
Søndag d. 25. juli kl 18:00
TV:
3+
Dommer:
Jørgen Daugbjerg
Assistenter:
Lars Hummelgaard / Casper Kristensen
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.85 3.40 4.20
Over/Under 2,5 mål
1.72 - 2.07
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Brøndby - Viborg odds

Viborg fik en kanon start på sæsonen med en sejr i Farum, og spiller nu på udebane for anden kamp i træk. Denne gang venter der en noget anden kulisse, når oprykkerne skal op mod mestrene på Brøndby Stadion. 

Selv om Viborg fik masser af selvtillid ovenpå sejren i 1. runde, tror vi alligevel de kommer under et gevaldigt pres mod Brøndby med de mange fans i ryggen. Vi forventer Viborg leverer en hæderlig indsats, men Brøndby bør være en tand eller to stærkere, og vi tror de sender Viborg hjem med et nederlag på et par mål.

Vi gætter på 2-0 til Brøndby og spiller hjemmesejr til odds 1.85 hos bet365.

Spil hos bet365*

 

Brøndby optakt

De regerende mestre fra Brøndby fik en fin start på sæsonen med 1-1 i en normalt svær udekamp i Aarhus. Der var mange spørgsmålstegn ved Brøndby forud for sæsonpremieren, da man har sagt farvel til en stribe spillere, herunder bl.a. Jesper Lindstrøm og Anthony Jung. To vigtige spillere i sidste sæsons guldtriumf.

Ind er bl.a. kommet Christian Cappis, som fik en fin debut i Smilets By, men truppen er fortsat lidt til den tynde side. Der skal nok forstærkninger ind, hvis Brøndby skal spille med om guldet igen i år.

Niels Frederiksen måtte undvære Morten Frendrup i sæsonpremieren pga. karantæne, men midtbanespilleren er tilbage og forventes at glide ind i startopstillingen. Til gengæld er Michael Lumb, Peter Bjur, Joel Kabongo og Blas Riveros efter alt at dømme stadig ude.

 

Viborg optakt

Viborg fik det comeback til Superligaen som Lars Friis og Co. havde drømt om. En sejr på Right To Dream Park i Farum giver Viborg grund til at drømme om, hvad sæsonen mon kan byde på. Sidste års suveræne tophold i 1. division gik uimponeret til opgaven, og leverede generelt en fin indsats. Kan de fortsætte disse takter sæsonen igennem, kan Viborg meget vel overleve i den nedrykningskamp, alle forventer, de bliver en del af.

Viborg er ikke blevet benådet med et let startoprogram i Superligaen. De åbner med to udekampe i Farum og Brøndby, og tager i 3. runde mod FC Midtjylland i et derby. Spændende bliver det at se, hvor mange point de første tre kampe kan kaste af sig for oprykkerne. Vi får i hvert fald for alvor et fingerpeg om Viborgs styrke i dette opgør mod Brøndby, og hvis De Grønne kan bestå den test og få point med hjem til det jyske, bliver det et særdeles interessant derby i næste uge mod Ulvene fra Herning.

Jay-Rot Grot, Mads Frederiksen og Mads Søndergaard er tilbage i træning igen, efter at have siddet ude mod FC Nordsjælland, og så har Viborg oprustet med højreback Daniel Anyembe som er hentet i Esbjerg. Men Lars Friis forventes at give genvalg til de 11 startende spillere fra sæsonpremieren.

 

Startopstillinger: Brøndby vs Viborg

Her ses vores forventede startopstillinger i Brøndby - Viborg søndag d. 25. juli 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne. De endelige startopstillinger i BIF vs VFF bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

Se også: Superliga kampprogram

Brøndby
(Forventet)
Viborg
(Forventet)
Mads Hermansen Lucas Lund
Tobias Børkeeiet Frans Putros
Andreas Maxsø Lars Kramer
Sigurd Rosted Mads Lauritsen
Andreas Bruus Christian Sørensen
Kevin Mensah Sofus Berger
Josip Radosevic Jeppe Grønning
Morten Frendrup Jakob Bonde
Anis Slimane Tobias Bech
Simon Hedlund Sebastian Grønning
Mikael Uhre Younes Bakiz

Spil hos bet365*