Brøndby IF vs Silkeborg IF optakt: Odds, spilforslag og statistik

12. juli 2019

Brøndby IF vs Silkeborg IF optakt: Odds, spilforslag og statistik

Brøndby starter den nye Superliga-sæson hjemme mod Silkeborg søndag d. 14. juli 2019. Se BIF - SIF odds, spilforslag og statistik i optakten her!

Brøndby - Silkeborg odds og spilforslag

BIF - SIF ODDS
BIF Uafgjort SIF
1.45 4.33 7.00
Spil hos bet365.dk >>
Kampstart 18:00 - Søndag d. 14/7 2019
TV & Stream TV3+ / Viaplay

 

Brøndby er store odds-favoritter her mod Silkeborg, og i vores spilforslag peger vi da også på en sejr til hjemmeholdet. Brøndby fik tanket god selvtillid mod FC Inter Turku i torsdagens 4-1 sejr i Europa League kval'en, og oprykkerne kommer på en svær opgave på Vestegnen i den første Superliga-kamp i denne omgang i den bedste række.

I vores spilforslag til odds på BIF vs SIF tipper vi en Brøndby sejr med -1,5 mål Asian Handicap til odds 2.37, hvilket giver gevinst, hvis BIF vinder kampen med mindst to overskydende mål. Kamil Wilzcek viste målformen frem i torsdagens kamp med to mål, og han er et fint bud på 1. målscorer i kampen til odds 4.50 som bliver vores andet spilforslag til kampen. Et skud på kampens resultat bliver 3-1 til Brøndby til odds 11.00.

Spil hos bet365.dk >>

 

Optakt til BIF - SIF d. 14. juli kl. 18.00

Brøndby fik en forrygende optakt til denne Superliga-sæson, da det torsdag aften blev til en 4-1 sejr hjemme mod FC Inter Turku i Europa League kvalifikationen. Det var en kamp, hvor Brøndby kom flyvende fra start med en lynscoring af sidste års topscorer Kamil Wilzcek. Siden gik gassen dog lidt af ballonen, og finnerne var fint med i kampen, indtil Kasper Fisker gjorde comeback efter en skadespause med et super indhop og både assisterede og scorede inden kampen var forbi. Han banker derfor kraftigt på for en plads i startopstillingen hos Niels Frederiksens mandskab.

Hvordan Brøndby kommer til at klare sig i denne sæson under den nye cheftræner bliver særdeles spændende at følge. Iflg. Niels Frederiksen selv mangler truppen både mindst en central forsvarsspiller og flere kantspillere med mål og assists i støvlerne, før han er helt tilfreds med sin spillertrup, og disse er altså ikke på plads endnu.

Alligevel må Brøndby siges at være storfavoritter mod oprykkerne fra Silkeborg, som på papiret stadig ligner et 1. divisions-hold. Der er sagt farvel til folk som Casper Sloth og Stephan Petersen, og umiddelbart er der ikke hentet de helt store og erfarne erstatninger ind hos oprykkerne. Vi tror Silkeborg får en svær sæson, som meget vel kan starte med et nederlag på Vestegnen. Det taler statistikken i hvert fald for, hvilket der kan læses mere om forneden.

Silkeborg har spillet tre testkampe op til den nye sæson, hvor det er blevet til lutter sejre. 1-3 ude mod Vejle, 3-0 hjemme mod Vendsyssel og senest 1-2 over Trelleborg. Syv forskellige spillere har scoret de otte mål, hvor Mads Emil Madsen er den eneste der fik scoret to mål i kampene.

 

Statistik: Brøndby IF vs Silkeborg IF

  • Brøndby møder Silkeborg for første gang siden pokalfinalen i 2017/18-sæsonen, hvor BIF vant med 3-1 i Parken.
  • I Superligaen har Brøndby vundet de seneste syv kampe mod Silkeborg siden en 2-2 kamp i Brøndby i april 2013. BIF kan nu tangere rekorden for flest sejre i træk mod den samme modstander. En rekord som blev sat fra 1994-1998, hvor BIF slog Ikast otte gange i træk.
  • Silkeborg har ikke slået Brøndby i Superligaen siden oktober 2011, hvor SIF sejrede med 2-1 hjemme. Matchvinder blev Henrik "Tømrer" Pedersen i kampens 87. minut.
  • BIF har scoret i deres seneste 15 Superliga-kampe mod Silkeborg siden et 0-2 nederlag hjemme i september 2010.
  • Kamil Wilzcek har scoret 55 Superliga-mål for Brøndby, hvilket er tredjeflest nogensinde, og ligeså mange som Teemu Pukki. Kun Ebbe Sand (69 mål) og Ruben Bagger (65 mål) har scoret flere.
  • I sidste sæson scorede Wilzcek 22 mål for Brøndby, og blev BIFs topscorer i sæsonen.
  • Brøndbys Jens Martin Gammelby har spillet 129 kampe for Silkeborg og scoret 9 mål.
  • Silkeborg er tilbage i Superligaen efter ét års fravær. De rykkede op ved at vinde 1. division i sidste sæson.
  • Ronnie Schwartz blev SIFs topscorer i sidste sæson med 25 mål i 27 kampe. Han har tidligere spillet for Brøndby, hvor han scorede fire mål i 16 kampe. Ingen af disse blev scoret på Brøndby Stadion.
  • SIFs træner, Kent Nielsen, står i spidsen for den sjette Superliga-klub i sin trænerkarriere. Det er en tangering af rekorden sat af Ove Pedersen. Kent Nielsen har nu været træner i 422 Superliga-kampe, hvilket er ni færre end rekordholderen Troels Bech med 431 kampe.

Spil hos bet365.dk >>

Statistikkilde: GraceNote.com