OB - FCK optakt: Odds, spilforslag og statistik

12. juli 2019

OB - FCK optakt: Odds, spilforslag og statistik

OB får en hård start på den nye Superliga-sæson, når Striwerne tager imod de danske mestre fra FCK i 1. spillerunde. Se OB - FC København odds, spilforslag og statistik her.

OB - FC København odds og spilforslag

OB - FCK ODDS
OB Uafgjort FCK
3.60 3.60 2.00
Spil hos bet365.dk >>
Kampstart 16:00 - Søndag d. 14/7 2019
TV & Stream Canal 9 / EuroSport Player

 

Statistikken for kampene i Odense mellem OB og FCK taler for et målfattigt opgør her, og det gør klubbernes seneste testkampe også. 8 af 9 OB vs FCK-kampe er endt med 1-0 sejre til ét af holdene, og i optakten til denne sæson har ingen af holdene vist den store målfarlighed i testkampene.

Vores spilforslag til OB - FCK odds bliver derfor Under 2,5 mål til odds 1.95 hos bet365.

Spil hos bet365.dk >>

 

Optakt til OB - FCK d. 14. juli kl. 16.00

FC København er favoritter til at åbne Superligaen med en sejr i Odense, hvor man i også har været på rov i sommerens transfervindue, da man hentede OB-keeper Sten Grytebust til hovedstaden. Han får altså lov at debutere i Superligaen for sin nye klub på sin gamle hjemmebane, og det bliver en del af historien om historien om OB vs FCK i første spillerunde.

Hvor meget Grytebust får at lave denne søndag i juli bliver spændende at se. OB har kun spillet én testkamp mod en Superliga-modstander denne sommer, og den blev tabt med 0-1 til SønderjyskE. Herudover har OB slået Næsby med 1-0, spillet 1-1 med Holstein Kiel og slået FC Roskilde med 2-0 i den seneste testkamp.

Striwerne har altså ikke just klappet mål ind på stribe i sommerens testkampe, og ser vi på statistikken for disse OB vs FCK kampe, talet den heller ikke for et målrigt opgør. Otte af de seneste ni kampe i Odense mellem klubberne er endt 1-0 eller 0-1; tre sejre til OB, fem til FCK. Læs mere statistik før kampen forneden.

FCK har handlet stort ind hos Superliga-konkurrenterne i sommerens transfervindue i form af Grytebust i Odense, Jens Stage i AGF og Karlo Bartolec og Victor Nelsson i FC Nordsjælland, men har også solgt bl.a. Jesse Joronen til Brescia og Denis Vavro til Lazio. Samtidigt er Nicolai Boilesen gået i stykker og forventes ude i stort set hele den kommende sæson.

Hvordan FCK kommer fra land i den nye sæson bliver spændende at se, for i de fire testkampe denne sommer er det ikke just gået prangende. 0-0 mod Fremad Amager, 0-2 mod FC Orenburg, 1-2 mod Shakhtar Donetsk og senest 0-2 mod kroatiske Osijek efterlader FCK med kun ét mål i de fire testkampe.

 

Statistik: OB - FC København

  • Otte af de ni seneste indbyrdes kampe mellem OB og FCK i Odense er endt med sejre på 1-0 til et af holdene. Fem til FCK og tre til OB.
  • FCK har vundet ni af de sidste 10 Superliga-kampe mod OB, hvor den eneste undtagelse var et 1-0 nederlag i Odense i oktober 2017. Anders Jacobsen scorede målet for OB.
  • FCK har vundet deres fem seneste Superliga-kampe mod OB med en samlet målscore på 13-1, men de fleste mål i den statistik kommer fra FCKs 6-1 sejr i Parken i februar sidste år.
  • OB sluttede på femtepladsen i sidste sæson. Det var deres bedste resultat i Superligaen siden sølvmedaljerne i 2010/11.
  • Kun én gang har OB vundet deres første Superliga-kamp i en ny sæson i de seneste seks sæsoner. Det var en 3-0 sejr hjemme mod Hobro i 2015/16.
  • Det er første gang nogensinde at OB møder et forsvarende mesterhold i åbningskampen i en ny sæson.
  • OBs træner, Jakob Michelsen, har tabt 8 ud af 9 kampe mod FCK som træner. Den eneste undtagelse var et 1-1 opgør i Haderslev, da han trænede SønderjyskE i 2016.
  • FCK tabte deres tre sidste Superliga-kampe i sidste sæson efter at have vundet otte kampe i træk. Taber de her i Odense tangerer de klubrekorden, sat i 1996, for flest tabte kampe i træk.

Spil hos bet365.dk >>

Statistikkilde: GraceNote.com, OB.dk