FC København - Randers spilforslag: Jyderne kommer på svær opgave i Parken

2. april 2021

FC København - Randers FC: Slår Hestene Løverne for tredje gang i træk?

FCK - Randers FC
Kampstart:
Mandag d. 5. april kl 16:00
TV:
Canal 9
Betting Partner: Oddset
1 X 2
2.25 3.50 3.10
Spil hos Oddset*

 

Optakt: FC København vs Randers

FCK var før denne sæson på en syv-kamps sejrsstime mod Randers i Superligaen. Forud for 2020/21 sæsonen skulle vi tilbage til september 2016 for at finde den seneste kamp mellem klubberne, hvor FCK ikke vandt. Dengang blev det 2-2 i Randers.

I alt var FCK oppe på 11 kampe i træk i Superligaen mod Hestene uden nederlag (V9-U2-T0), men nu har Randers vundet de to seneste indbyrdes opgør med 2-1.

Inden de to Randers-sejre i grundspillet havde Randers kun vundet én af de forrige 16 Superliga-kampe mod FCK (V1-U5-T10). Det var en 3-0 hjemmesejr i april 2015, og de havde ikke vundet i Parken siden en 3-1 sejr i august 2013.

Nu har Randers dog vundet de to seneste, og kan vinde tre kampe i træk mod FC København for første gang nogensinde.

FC København

Sidst FCK tog i mod Randers i Parken tabte Løverne med 1-2. Det var i Jess Thorups anden kamp som FCK-træner, og kampen kom i forlængelse af FCKs nederlag på 0-4 i Herning til FCK i Thorups debut. Denne gang kommer FCKs hjemmekamp mod Randers i forlængelse af et omvendt opgør i 22. spillerunde. FCK sluttede nemlig grundspillet af i Randers med et 1-2 nederlag.

Det var samtidig den tredje kamp i træk uden sejr for FCK. De vandt senest med 2-1 i Parken over Vejle, men har siden tabt 1-2 i Brøndby, spillet 0-0 mod FCM i Parken og altså tabt 1-2 i Randers. Det efterlader FCK på en skuffende fjerdeplads, tre point efter AGF, otte efter FCM og 10 point efter Brøndby. 

FCK'erne må derfor være opsat på at komme godt fra land her i Mesterskabsspillet, hvor tre point mod Randers er et krav, hvis man vil tages seriøst i kampen om Top 2. 

FCK har spillet en testkamp mod Fremad Amager i pausen, som blev vundet med 5-3. FCK var foran 5-0 undervejs, men fik smidt Mathias "Zanka" Jørgensen ud for at slå en modstander. Kampen skiftede herefter karakter. I øvrigt var der tale om en kamp bestående af to halvlege á 45 minutter og 25 minutter.

FCK har ingen spillere i karantæne til dette opgør.

Randers FC

Randers FC er kommet tilbage på sporet efter en lille formnedgang mod slutningen af forårssæsonen. De startede foråret med at vinde den sjette kamp i træk, da de slog AC Horsens hjemme med 3-0, men røg efterfølgende ind i en stime af syv Superliga-kampe i træk uden sejre. De fik endelig en sejr i sidste runde mod FCK før landskamppausen, og i kampen forinden fik de også et flot point ude mod AGF.

Pilen peger altså igen i den rigtige retning for Randers FC, som udover at være nået med i Top 6, også stadig er med i pokalen, hvor de møder AGF i semifinalerne. Spørgsmålet er nu, om Randers FC skal blive en del af medaljekampen, eller om Hestene skal ende som det tynde øl i bunden af mesterskabsspillet. Kan Randers slå FCK for tredje gang i træk, vil Randers være á point med FCK med 35 point hver. 

Randers FC har også spillet en testkamp i landskamppausen, som blev tabt med 1-0 til Viborg. Her stillede Hestene dog med alle reserverne. 

Randers har heller ikke spillere i karantæne til kampen.

Spilforslag: FCK vinder en kneben sejr

FC København har tabt to gange til Randers i denne sæson, og vi har meget svært ved at forestille os, at de skulle tabe en tredje kamp i træk. Randers var det bedste hold, da de vandt i Parken tidligere i grundspillet, men omvendt synes vi FCK var en smule uheldige med at tabe i Randers i 22. spillerunde før landskamppausen. Det var et opgør, hvor FCK var mest på bolden, og også havde fine chancer, men Randers skulle ikke bruge mange forsøg på at score deres to mål.

Vi forventer at FCK'erne får bedre styr på Randers denne gang hjemme i Parken og hiver en sejr i land. Men det bliver måske kun en spinkel sejr med et enkelt mål. Vi gætter på 2-1 til FCK og spiller FCK til odds 2.25 hos Oddset.

Spil hos Oddset*