FC København vs Viborg FF

16. marts 2023

FC København - Viborg optakt: Ny målfest i vente i Parken?

FC København kan måske sætte sig på 1. pladsen i Superligaen på søndag, og scenen er sat til en folkefest i Parken, når Viborg kommer på besøg.

FC København tromler alt og alle over i øjeblikket i Superligaen, og nu står Viborg for skud. De Grønne vandt godt nok det omvendte opgør i Viborg tidligere på sæsonen med 4-2, men meget er sket siden da i begge klubber. Det ligner på papiret en sikker hjemmesejr til Løverne, men kan Viborg - til odds 8.35 - igen snuppe en overraskende sejr over guldfavoritterne?

Spil hos Oddset*

FC København - Viborg

Kampstart:
Søndag d. 19. marts kl. 15:00
TV / Stream
6'eren
Dommer:
Mikkel Redder
Betting Partner: Oddset
1 X 2
1.38 4.95 8.35
Spil hos Oddset*

 

FC København vs Viborg FF optakt

FCK:

Folk rundt omkring i landet er allerede begyndt at ønske FC København tillykke med mesterskabet, men kigger man på stillingen i Superligaen, er det altså stadig FC Nordsjælland som topper tabellen. Lidt endnu i hvert fald. Faktum er dog, at FCK har været vanvittigt stærke på denne side af nytår, og gennem en lang periode har set hamrende solide ude både defensivt og offensivt.

Løverne er uden tvivl det stærkeste hold i Danmark i øjeblikket, og de har også allerede hentet syv af de otte point de halede efter FCN ved nytår. På søndag mod Viborg er Løverne igen storfavoritter til at snuppe tre point, og helt ærligt er det svært at få øje på, hvordan Viborg skal kunne stoppe det velsmurte københavnske fodboldlokomotiv.

Senest i Horsens spillede FCK en dårlig første halvleg, men rejste sig igen efter pausen og kørte Den Gule Fare fuldstændigt i sænk. Nu venter en fyldt Parken på søndag, og med Sektion 12 og resten af FCK-fansene i ryggen, lugter det af endnu en stor præstation fra Daramy og Co. 

Viborg:

Viborg spillede en fortræffelig efterårssæson, men efter nytår er De Grønne kun V1-U2-T1 for de fire første kampe. Derudover har de tabt i Aalborg til AaB i pokalen. Det er altså ikke fordi De Grønne er fortsat hvor de slap i 2022, og det ligner på mange måder nu mere en mellemvare i Superligaen. 

Det er selvfølgelig stadig et kompetent Viborg-hold som kommer på besøg i København, men de har kæmpet med tingene i 2023, og det ligner også en svær opgave for viborgenserne. Specielt fordi Viborg må undvære deres velnok vigtigste mand i Jeppe Grønning. Midtbaneprofilen sidder nemlig over med karantæne.

Derudover havde Jacob Friis store problemer med at stille hold senest mod FC Nordsjælland, hvor hele 10 spillere var fraværende op til kampen. Nogle nåede at blive klar, men Zan Zalatel kom f.eks. direkte fra sygesengen til kampen uden at have trænet i fire dage op til kickoff. Derudover blev purunge Jakob Vester Nielsen hevet op fra U19-holdet.

FCK vs Viborg spilforslag

Der er kun odds 1.38 på FCK-sejr i Parken, og det forstår man reelt godt. FCK har set suveræne ud i de seneste kampe, mens Viborg har kæmpet mere med tingene. Og fraværet af Jeppe Grønning er - på papiret - en kæmpe svækkelse af gæsterne. Samtidig er der spørgsmålstegn ved flere andre spillere.

FCK har vundet de sidste syv kampe i træk i Superligaen med en samlet målscore på 22-1, og sidst de var her i Parken vandt de med hele 7-0 over OB. Godt nok fik fynboerne to røde kort i det opgør, men FCK er bare i en liga for sig i øjeblikket - specielt i Parken.

Vi tøver ikke med at spille FCK -1 mål handicap, hvilket belønnes med et fint odds 2.10 hos Oddset.

 

Spil hos Oddset*