FC København vs Viborg FF

3. september 2023

FC København - Viborg optakt: FCK fortsætter guldjagten

Champions League-deltagerne fra København tager mod Viborg FF i Parken. Læs FCK vs VFF optakt her!

To hold som begge tabte i sidste runde, jagter oprejsning i Parken. Viborg kan nok leve med mindre end tre point, men for FCK'erne er det kun sejren der tæller. 

Løverne er selvfølgelig storfavoritter, men i sidste sæson havde FCK det svært med Viborg. Tre 2-1 sejre til FCK blev det til, og så en mindeværdig 4-2 sejr til Viborg i det jyske. Bliver det tæt igen, og har Viborg overhovedet en chance for at overraske?

Spil hos LeoVegas*

FC København - Viborg FF
Kampstart:
Søndag d. 3. september kl. 18:00
TV / Stream
3+ / Viaplay
Dommer:
Sandi Putros
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.62 4.30 5.40

 

FC København

FC København har allerede nået sæsonens måske største mål, da de i midtugen kvalificerede sig til Champions League gruppespillet med 1-1 i Parken mod polske Rakow. Nu venter der kampe mod Bayern München, Manchester United og Galatasaray, hvilket selvfølgelig kommer til at skæppe godt i klubkassen, men også give internationale hår på brystet til FCK'erne. 

Sideløbende med Champions League eventyret skal FCK selvfølgelig genvinde det danske mesterskab, og her er man godt på vej. Der kom dog sæsonens første ridse i lakken i sidste uge, hvor FCK tabte med 1-3 hjemme i Parken til Silkeborg. Her blev FCK'ernes svageste punkt, defensiven, udstillet i et par omgange og det kostede altså sæsonens første nederlag. 

Nu skal FCK tilbage på sporet, og hjemmekampen mod Viborg ligner et oplagt spot til at komme netop det. Hvordan Neestrup stiller op må tiden vise, men det bliver formentlig uden både Nicolai Boilesen (som blev skadet mod Silkeborg) og David Khocholava som har været ude hele sæsonen.

 

Viborg FF

Viborg imponerede os alle i sidste sæson, men de imponerede også en lang række sportschefer i andre klubber. Det har kostet et større udsalg henover de seneste 12 måneder, og Viborg har ikke længere helt samme pondus og styrke i truppen. Det er bare ikke helt det samme niveau i år. 

Men, Viborg har dog fået to sejre i de første seks kampe, og de skaber også forholdsvist mange chancer i deres kampe. De har bare ikke formået at udnytte dem. Det samme var tilfældet i sidste uges nederlag i Randers, hvor Viborg tabte med 1-0 og burde være kommet på tavlen i et par tilfælde.

Hvorom alting er, ser fremtiden spændende ud i Viborg. Der har været gang i svingdøren i klubben, men generelt ser truppen spændende ud, og Viborg er sandsynligvis er hold som kommer til at forbedre sig drastisk henover efteråret, efterhånden som relationerne bliver stærkere. Og det er der brug for, for det var skidt sidst mod Randers.

 

Odds: FCK vs VFF spilforslag

FC København har været stærke på hjemmebane i denne sæson, hvor de generelt har lavet mange mål. Godt nok lavede de kun ét sidst mod SIF, men der var chancer til mere. Vi tror også FCK kommer til at lave mindst to mål i dette opgør, og da Viborg har haft ekstremt svært ved at udnytte deres chancer hidtil, tror vi ikke de kommer til at lave mange kasser på Kamil Grabara.

Vi tipper en 3-0 sejr til værterne og spiller FCK -1 mål handicap til ods 2.55 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*