FC Midtjylland vs Odense Boldklub

24. september 2023

FC Midtjylland - OB optakt: Sultne Ulve skal sejre mod Striberne

FC Midtjylland tager mod OB i dagens sidste Superliga-kamp kl. 18.00, søndag d. 24. september 2023.

Sidst OB var på besøg i Herning, var i 32. spillerunde i sidste sæson, hvor kampen gjaldt 7. pladsen og en plads i Europa Playoffs. Den vandt FCM med 4-2 i en underholdende sæsonfinale. Denne gang gælder det reelt også en kamp om 7. pladsen, for her har FCM hjemme inden søndagens kampe og OB er med tre point færre end FCM indenfor rækkevidde. 

Ulvene er storfavoritter og OB'erne er måske på vej ind i en begyndende krise. Ender det i en stensikker hjemmesejr?

Spil hos LeoVegas*

FCM - OB
Kampstart:
Søndag d. 24. september kl. 18:00
TV / Stream
TV3 Sport
Dommer:
Jakob Sundberg
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.60 4.40 5.45

 

FC Midtjylland

FCM er på syvendepladsen før søndagens kampe og med otte point op til FCK på førstepladsen, skal Ulvene snart til at melde sig ind i kampen med nogle flere sejre, hvis de skal blive en del af guldkampen. Senest måtte FCM skuffende nøjes med 2-2 mod Viborg. 

Vi skal helt tilbage til d. 13. august for at finde FCM's seneste sejr i Superligaen. Den lød på 2-1 ude mod Vejle, hvor FCM sluttede kampen med 10. mand og reelt ikke var langt fra at smide point. Siden er der spillet fire Superliga-kampe, hvor FCM ikke har formået at vinde, og midt i den periode røg FCM også ud af Europa. Godt nok hev FCM så en 13-0 sejr i pokalen over Aabenraa, men generelt har FCM ikke fået nok ud af det. Det skal der laves om på nu.

Der venter derfor OB'erne en svær kamp, for der er kun én ting der tæller for Ulvene her, nemlig de tre point.

 

OB

For tre runder siden vandt OB med hele 5-1 i Hvidovre, og der så det egentlig rigtig fornuftigt ud for Striberne. Siden er det så blevet til to nederlag på eget græs med 1-2 mod Vejle og 0-3 mod Silkeborg, og nu begynder man så småt at snakke om krise i det fynske. Ja, så hurtigt kan dét gå i Superligaen, hvor målingen af succes ofte er meget polariseret.

Faktum er dog også, at OB er på niendepladsen med otte point, og man drømmer som bekendt om en plads i Top 6 i denne sæson. Så sportsligt har det ikke været til bestået endnu, og det har også fået en af klubbens største sponsorer til at kritisere OB'ernes gøren og laden. Der er tale om Frederik Barfoed fra Barfoed Group, som på det sociale medie X fortalte et par sandheder om klubben. 

Den slags er selvfølgelig aldrig godt for noget, og det er med til at give uro på de indre linjer, så ja - der er i høj grad brug for noget sportslig succes i Odense.

 

Odds: FCM vs OB spilforslag

Der er egentlig ikke så meget at rafle om her i vores optik. FCM's offensiv er begyndt at se bedre ud, og vi forventer at holdet har mindst et gear eller to mere end vi har set hidtil - noget vi kommer til at se mere til, efterhånden som holdet bliver mere og mere sammentømret. 

OB derimod så miserable ud mod Silkeborg, hvor defensiven sejlede rundt - og det er ikke første gang i denne sæson. Både Viborg og AGF legede kispus med OB's forsvar i store perioder af deres kampe mod OB på Fyn, og man må bare konstatere, at OB's forsvars bundniveau er alt, alt for lavt. I perioder ser det virkelig skidt ud.

Derfor tror vi også at FCM kommer til at gøre det onde ved OB. Måske bliver dette rundens største sejr. Vi byder ind på en handicap-sejr til FCM og spiller FCM -1 mål handicap til odds 2.50 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*