Annonce:
FC Midtjylland vs Brøndby IF logo

2. april 2021

FCM - Brøndby: Mestrene tager imod topholdet i "guldbrag"

FCM - BIF
Kampstart:
Mandag d. 5. april kl 18:00
TV:
3+
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
1.90 3.50 4.20

Spil hos Oddset*

 

FC Midtjylland - Brøndby IF optakt

Der venter os et brag en kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby allerede i første spillerunde i mesterskabsspillet. Det er et direkte slag om førstepladsen, hvor FCM med en sejr kan overhale Brøndby, mens gæsterne kan spille sig fem point fri i toppen med en sejr på Heden.

FCM slog Brøndby med 1-0 sidst de blå/gule gæstede Herning. Det var d. 28. februar 2021, hvor Gustav Isaksen scorede kampens eneste mål. Tidligere på sæsonen slog FCM også Brøndby med 3-2 på Vestegnen, hvor FCM lavede et comeback fra at have været 2-0 nede undervejs. Et sent selvmål af Brøndby-keeperen Marvin Schwäbe i det 94. minut gav Ulvene sejren.

FCM er nu ubesejret i de sidste seks Superliga-kampe mod Brøndby, hvoraf fire er vundet. Det er FCMs næstbedste stime mod Brøndby efter de gik ni kampe uden at tabe til dem fra 2010-2013.

Brøndbys sidste sejr over FCM var med 4-1 hjemme på Vestegnen d. 20. maj 2019. Sidst Brøndby vandt ude mod FCM var med 2-1 d. 22. april 2019.

FC Midtjylland

FC Midtjylland fik en sjælden storsejr i sidste runde af grundspillet, hvor oprykkerne Vejle blev sendt hjem med et 5-0 nederlag. Storsejren blev dog også hjulpet godt på vej af et direkte rødt kort til Vejles Ojala ved stillingen 1-0. Det var et kontroversielt rødt kort for at trække i nødbremsen, selv om det lignede at bolden var tabt for Isaksen.

Det var den første sejr i fire Superliga-kampe for FCM som i runderne forinden havde tabt til både Lyngby og AGF samt spillet 0-0 mod FCK i Parken. Det var samtidig også de første Superliga-mål i de fire sidste kampe. Ind imellem var det dog også blevet til en overbevisende 3-0 sejr hjemme i pokalen mod OB.

Pilen peger derfor igen i den rigtige retning for de danske mestre, som altså har chancen for at overtage førstepladsen fra Brøndby, hvis de kan besejre de blå/gule for tredje gang i sæsonen.

FCM skal forsøge at besejre Brøndby uden Evander, som sidder over med karantæne.

Brøndby IF

Brøndby har kun tabt én af de sidste 11 Superliga-kampe. Det var netop her på Heden mod FCM. Ellers har Brøndby nærmest ikke lavet meget andet end at vinde.

Brøndby ligner mere og mere et solidt bud på et dansk mesterhold, for de har både en bundsolid defensiv ført an af anfører Maxsø, og offensivt sprudler Lindstrøm og Mikael Uhre kamp efter kamp. Sidstnævnte er netop blevet kåret som Månedens Spiller i Superligaen for marts måned, og her lød begrundelsen fra eksperterne som følger:

"Hans første halvleg mod OB var en fornem understregning af, hvor god han er blevet: Et mål med højre, et med venstre og et med låget. Manden er blevet en målmaskine. Den vildeste transformation."

Uhre vandt i øvrigt hæderen for næsen af forsvarets styrmand, Andreas Maxsø, samt AGFs Patrick Mortensen.

Selv om alting ser rosenrødt ud på Vestegnen i øjeblikket med et stærkt forsvar og et målfarligt angreb, er det stadig FCM som er favoritter til at vinde mesterskabet. Hos Oddset er der lige nu 1.60 på FCM mod odds 2.75 på Brøndby, men de odds vil med sikkerhed ændre sig markant, hvis Brøndby vinder på Heden på mandag.

Brøndby må undvære Lasse Vigen til kampen med karantæne.

Spilforslag til FCM - BIF odds

FC Midtjylland og Brøndby har spillet nogle ekstremt tætte og jævnbyrdige opgør i de to første møder i denne sæson. FCM vandt dem begge, men sejrene kunne såmænd ligeså godt være gået til Brøndby.

Derfor ser vi god værdi i et spil på Brøndby til odds 4.20. Vi tror de blå/gule kan spille lige op med FCM, og så er der altså klart bedst værdi i et spil på topholdet, som har været rigtigt godt kørende i lang tid.

Uafgjort vil selvfølgelig også være et fint resultat for Brøndby, som dermed holder FCM bag sig. De blå/gule behøver altså ikke vinde kampen, men vi tror på en 2-1 sejr til gæsterne.

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: