Hobro - AGF optakt: Odds, spilforslag og statistik

12. juli 2019

Hobro - AGF optakt: Odds, spilforslag og statistik

Hobro og AGF mødes i mandagskampen i 1. spillerunde af Superligaen 2019/20. Se Hobro IK - AGF odds, spilforslag og statistik i optakten her.

Hobro IK - AGF odds og spilforslag

HIK - AGF ODDS
Hobro Uafgjort AGF
3.80 3.20 2.00
Spil hos bet365.dk >>
Kampstart 19:00 - Mandag d. 15/7 2019
TV & Stream TV3 Sport / Viaplay

 

AGF er gjort til forholdsvist store favoritter hos bookmakerne mod Hobro, og hos bet365 er der således odds 2.00 at hente på en sejr til De Hvide. Vi tror dog AGF får det svært her i første kamp mod Hobro, som sluttede sidste sæson af med stærke præstationer, og ser ud til at kunne fortsætte hvor man slap i denne sæson.

Vi forventer et tæt opgør mellem klubberne, og at der kan komme flere mål end bookmakerne forventer. Der er f.eks. odds 1.75 på Under 2,5 mål, og det er meget skarpt sat af oddssætterne i vores optik. Vi tror der kommer præcist to eller tre mål i kampen, og hos bet365 kan man spille på "Antal mål i kampen"-markedet hvor "2 eller 3 mål" giver odds 1.95 netop nu. Det bliver vores spilforslag til odds på Hobro - AGF, hvor vi holder os fra at gætte på kampens vinder i denne omgang.

Spil hos bet365.dk >>

 

Optakt til HIK - AGF d. 15. juli kl. 19.00

Hobro måtte den lange vej gennem playoffs i sidste sæson for at undgå nedrykning, da man først spillede to drabelige kampe mod Vejle og sidenhen spadserede henover Viborg i playoffs. Det lykkedes for Peter Sørensen at holde Hobro i den bedste række, og faktisk så Hobro rigtig fornuftige ud efter Sørensen tog over i klubben. Det skal blive spændende at se, om Peter Sørensen kan bygge videre på den gode sæsonafslutning i den nye sæson.

Hobro har mest bemærkelsesværdigt solgt Vito Hammershøy-Mistrati til Randers, og tilføjet en gammel kending på disse kanter til angrebet i form af Mads Hvilsom. Han var lidt af en målsluger, da han sidst tørnede ud for Hobro, og udgør sammen med Pål Kirkevold en interessant angrebsduo, som kan volde AGFs forsvar problemer her. I testkampene har Hobro spillet 1-1 mod AC Horsens og senest 0-0 mod FC Fredericia.

Gang i svingdøren hos AGF

AGF har været nødsaget til at sælge Jens Stage, klubbens anfører og benhårde motor på midtbanen, og det bliver spændende at se, om det får nogen stor betydning for aarhusianerne, som rundede sidste sæson af med at vinde hele syv kampe i træk inden det gik galt mod Randers i de afgørende Europa Playoff-kampe. De Hvide fra Aarhus har også sagt farvel til Superligaens måske bedste keeper i sidste sæson, Liverpool-lejesvenden Kamil Grabara, og der arbejdes - mens disse linjer skrives - stadig på at hente en god erstatning til AGF-målet. Her er AGF tyndt besat med Oscar Whalley, som bestemt ikke har imponeret, når han har fået chancen.

AGF har også hentet Nicolai Poulsen i Randers og Jon Dagur Thorsteinsson i Fulham. Sidstnævnte var i sidste sæson i Vendsyssel, hvor han imponerede, og sammen med Amini ligner det en stærk midtbane AGF kan stille med i år. Selv om man altså har sagt farvel til Jens Stage. I angrebet er Nicklas Helenius kommet til, men den engang så varme Superliga-måltyv har ikke haft de bedste sæsoner på det seneste, og hvorledes han kommer til at tage sig ud i AGF er et åbent spørgsmål.

I testkampene har AGF bl.a. slået AC Horsens med 0-3, spillet 1-1 med Randers og senest spillet 2-2 mod tyske HSV. Vi forventer en sæson, hvor De Hvide byder stærkt ind på en Top 6 placering, men klubben mangler bredde på kanterne og i forsvaret, så skader kan hurtigt koste AGF dyrt i den kommende sæson.

Spil hos bet365.dk >>

Statistik: Hobro IK vs AGF

  • Hobro og AGF mødes for 10. gang i Superligaen. Hobro har tabt seks at de sidste ni opgør, herunder fem af de sidste seks.
  • Sidste år scorede Hobro ikke et eneste mål i de to kampe mod AGF, som De Hvide vandt med 2-0 i Aarhus og 0-1 i Hobro.
  • Hobro har kun vundet én af deres fem hjemmekampe mod AGF i Superligaen. Det var en 3-1 sejr i oktober 2015.
  • David Nielsen har vundet fem af sine seks Superliga-kampe som træner mod hold som er trænet af Peter Sørensen. Den eneste undtagelse var en 1-1 kamp mellem Nielsens Lyngby og Sørensens Silkeborg i december 2016.
  • Hobro åbner en Superliga-sæson på hjemmebane for anden gang i historien. Første gang var i 2017/18-sæsonen, hvor Hobro vandt 2-1 over FC Helsingør.
  • Hobro vandt den sidste Superliga-kamp i sidste sæson med 0-2 i Vejle, hvilket sikrede Peter Sørensens mandskab to playoff-kampe mod Viborg fra 1. division, som blev vundet med samlet 3-0.
  • Pål Kirkevold har scoret fem af Hobros seneste 11 Superliga-mål. Kirkevold var også Hobros topscorer i sidste sæson med syv mål.
  • AGF formåede ikke at vinde i deres to seneste Superliga-kampe i sidste sæson (Europa Playoff mod Randers) efter at have vundet syv kampe i træk.
  • I de sidste to sæsoner har AGF ikke vundet deres første Superliga-kamp i sæsonen. I 2017/18 tabte med 1-2 hjemme mod Horsens og i sidste sæson spillede AGF 0-0 i Herning mod FCM.
  • AGFs Patrick Mortensen scorede otte mål i seks udekampe for AGF i sidste sæson, inkl. et hattrick ude mod Vejle i april.

Spil hos bet365.dk >>

Statistikkilde: GraceNote.com