Vejle - Hobro odds og spilforslag: Hvem rykker direkte ned i 1. division?

16. maj 2019

Vejle - Hobro odds og spilforslag: Hvem rykker direkte ned i 1. division?

Vejle og Hobro mødes i et jysk nedrykningsdrama søndag d. 19. maj på DS Arena. Se odds, spilforslag og statistik før Vejle - Hobro i Superliga Playoffs her.

VB - HIK odds
Vejle Uafgjort Hobro
1.95 3.55 3.75

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 16:00 - søndag d. 19/5 2019
TV & Stream Canal 9 / EuroSport Player

 

Spilforslag: Mindst tre mål i Vejle vs Hobro

Vejle var decideret heldige med ikke at få en mand smidt ud for tredje kamp i træk, allerede efter 30 sekunders spil, i det første opgør i Hobro. I stedet måtte Hobros Rasmus Minor en tur på hospitalet efter et solidt spark i hovedet, og det kom selvfølgelig til at få betydning for opgøret, som udviklede sig til en tæt og jævnbyrdig affære.

Peter Sørensen vil være skuffet over, at man ikke formåede at komme på måltavlen, og nu gælder det alt eller intet i returkampen mod Vejle som har det bedste udgangspunkt med 1-0 føringen Finnbogason sikrede VB'erne i første kamp.

Hobro har ikke vundet en eneste udekamp i Superligaen i denne sæson, og det er sidste udkald nu. Den samlede taber af de to kampe rykker nemlig direkte ud af Superligaen (vinderen skal derimod spille op-/nedrykningskampe mod et 1. div. hold), så vi forventer Peter Sørensen kaster sine tropper ud i en hæsblæsende fight i jagten på Superliga-overlevelse. Og det kræver altså nogle mål. Vi tror, det bliver en langt mere underholdende og chancerig kamp end det første møde, og at vi kommer til at se mindst tre mål i kampen fordelt på begge mandskaber.

Spilforslaget til Vejle - Hobro bliver derfor Over 2,5 mål til odds 1.83 hos Youbet.

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Vejle BK - Hobro IK statistik og historie

  • Det første playoff-opgør mellem Vejle og Hobro søndag d. 12. maj blev vundet med 0-1 af Vejle på DS Arena i Hobro. Kjartan Finnbogason (24.) scorede kampens enlige mål.
  • Tidligere på sæsonen vandt Vejle over Hobro med 3-1 i Vejle, mens Hobro vandt hjemmekampen mod Vejle med 1-0.
  • Hobros seneste udesejr mod Vejle var en 1-5 sejr i 1. division d. 12. marts 2017. Her førte gæsterne fra Hobro med 0-4 ved halvleg.
  • Hver eneste af Vejles fire sidste sæsoner i Superligaen er endt med nedrykning for vejlenserne: I 99/00, 01/02, 06/07 og 08/09. Ikke 98/99, hvor Vejle blev nr. 6 ud af 12 hold, har Vejle overlevet en sæson i Superligaen.
  • Siden Superligaen blev stiftet i 1991, er Vejle rykket ud fem gange. Det er ligeså mange nedrykninger i Superliga-regi som Silkeborg IF og Viborg FF. Ingen andre klubber er rykket ud af Superligaen flere gange end fem gange. Vejle kan derfor sætte negativ rekord med en nedrykning i år.
  • Vejle har vundet syv Superliga kampe i denne sæson (V7-U10-T16). Af disse syv sejre er seks kommet på hjemmebane.
  • Allan Sousa er VBs topscorer med 10 mål i denne sæson, men har stadig karantæne for klubben og er ikke med i kampen mod Hobro. Kjartan Finnbogason er den eneste øvrige spiller, som har scoret flere end tre ligemål for VB i denne sæson.
  • Hobro har kun vundet én af deres 10 seneste Superliga-kampe (V1-U4-T5): En 3-2 sejr hjemme mod Vendsyssel FF d. 22. april.
  • Hobro har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson (V0-U6-T10). Senest en klub gik en hel Superliga-sæson uden en ligasejr på udebane i Superligaen var Brøndby tilbage i 2006/07.

Spil hos Youbet >

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink