AC Horsens - FC Nordsjælland: Odds, spilforslag og statistik

22. oktober 2020

AC Horsens - FCN optakt: Fortsætter problemerne for Jonas Dal?

AC Horsens - FCN
Kampstart:
Søndag d. 25. oktober kl. 14:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Betting Partner: Youbet
1 X 2
3.60 3.95 1.90

Spil hos Youbet*

Optakt: AC Horsens vs FC Nordsjælland

Bundproppen AC Horsens tager imod FC Nordsjælland i søndagens første Superliga-kamp kl. 14.00. Her skal AC Horsens forsøge at få sæsonens første Superliga-sejr, og den første under Jonas Dals ledelse, mens FCN jagter deres første udebanesejr i sæsonen.

Statistisk set ser det svært ud for AC Horsens. De har kun vundet én af deres 20 seneste Superliga-kampe mod FCN, mens 13 er tabt. Det var i øvrigt en 1-0 sejr på udebane i august 2018. Den Gule Fare har ikke slået FCN i deres 10 seneste hjemmekampe mod Farum-mandskabet, og sidst de vandt hjemme over FCN var i april 2008. Dengang vandt Horsens med 2-0, og det er til dato stadig deres eneste hjemmesejr nogensinde mod FCN i Superliga-regi.

Hvis AC Horsens ikke vinder denne kamp, vil det være første gang nogensinde at de ikke formår at få en sejr i 11 hjemmekampe mod den samme Superliga-modstander. 

AC Horsens

Den Gule Fare var alt andet end farlige i deres sidste Superliga-kamp i Aarhus mod AGF. Her blev AC Horsens kørt fuldstændigt ud af Ceres Park med 3-0 i en af de mest ensidige forestillinger vi har set i lang tid. De kom stort set ikke til en ærlig målchance, og AGF dominerede kampen totalt fra start til slut.

Det kunne nemt være blevet værre for AC Horsens, som burde have fået en mand smidt ud allerede i første halvleg ovenpå en benbrækker-tackling på Casper Højer. De fik dog til sidst smidt en mand ud, efter VAR havde været involveret, og derfor sidder den vigtige midtbanekriger Bjarke Jacobsen over i denne kamp (og næste uge ude mod OB) for AC Horsens. Også Michael Lumb, den erfarne back, er meldt ude med Corona-virus.

Det er umiddelbart svært at være positiv på AC Horsens' vegne. Defensivt har de ikke meget styr på sagerne, for der er lukket 11 mål ind i fem kampe, hvilket er flest af alle hold sammen med FCK og OB. Samtidigt er de klart det mindst scorende hold, med kun tre mål i disse fem kampe. To af målene kom i 2-2 hjemmekampen mod FCM, sidst Horsens var på hjemmebane i Superligaen. Den 2-2 kamp var i øvrigt også den eneste kamp, hvori Jonas Dals tropper har fået point i denne sæson. De fire øvrige er alle tabt.

FC Nordsjælland

FCN har vundet deres to første hjemmekampe i sæsonen, men er stadig uden sejre på udebane (V0-U1-T2). Det ene point på udebane kom i Odense mod OB, hvor kampen sluttede 1-1. I øvrigt en kamp, som OB ift. spil og chancer burde have vundet.

Flemming Pedersens mandskab har altså ikke været super godt kørende på udebane, resultatmæssigt, men de var 2-0 oppe i Brøndby ved pausen i sæsonpremieren, som de dog tabte med 3-2. De var også godt med da de tabte med 3-2 til FC København i Parken i deres seneste udekamp. En kamp som blev Ståle Solbakkens sidste for FCK.

FC Nordsjælland vil føle, at de har alletiders chance for at hente deres første udesejr her mod et kriseramt Horsens-mandskab. Der er masser af spillere som byder ind i kampen om en plads i startopstillingen, og med en mand som Jonathan Amon, som lavede sejrsmålet for FCN senest mod Randers, tilbage i form, har FCN fået endnu et stærkt offensivt kort på hånden.

Spilforslag til odds på Horsens mod FCN

FCN har været fint spillende i denne sæson, selv om det ikke er blevet til flere end ét ud af ni mulige point på udebane. De spiller stadig flot offensivt fodbold, og organisationen er også god på holdet. Det samme kan ikke siges om Horsens, som lader til at have store problemer i begge ender af banen. Der tillades alt for mange store chancer imod holdet, og samtidigt formår Horsens sjældent at true modstandernes mål.

Det lugter unægtelig af en sejr til FCN, som sagtens kan blive en storsejr. Horsens mangler vigtige spillere i Michael Lumb og Bjarke Jacobsen, og i øvrigt vandt FCN med 3-0 sidst de gæstede Horsens. FCN slog også Horsens med hele 6-0 på hjemmebane, sidst de to hold mødtes i sidste sæson.

Spilforslag: Dette ligner rundens mest sikre 2-tal på tipskuponen. FCN vinder til odds 1.90. Vi spiller også FCN -1 mål handicap til odds 3.25. Begge odds er fundet hos Youbet.

Spil hos Youbet*