Hvidovre - Lyngby

25. maj 2024

Hvidovre IF - Lyngby optakt: Sikrer Lyngby overlevelse?

Hvidovre tager mod Lyngby på sidste spilledag i Superligaen 2023/24. Se Hvidovre vs Lyngby optakt her.

Hvidovre siger farvel og forhåbentlig på gensyn til Superligaen, mens gæsterne fra Lyngby blot skal bruge et enkelt point for med sikkerhed at booke en sæson mere i den bedste række.

Spil hos LeoVegas*

Hvidovre - Lyngby
Kampstart:
Lørdag d. 25. maj kl. 15:00
TV / Stream
Canal 9 / Discovery
Dommer:
Michael Tykgaard
Karantæner:
Christian Jakobsen (HIF)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.60 3.60 2.10

 

Hvidovre

Hvidovre er som alle ved sikre på at rykke ned, og der takkes derfor af for dansen i Superligaen lørdag eftermiddag. De håber selvfølgelig i hele 2650 at, der ikke igen skal gå 26 år før Superligaen igen får fornøjelsen af Hvidovre IF.

Nu gælder det om at runde sæsonen godt af og komme på ferie, så man kan se frem til oprykningskampen i næste sæson. En god afslutning på sæsonen ville selvfølgelig være, at give hjemmepublikummet en sejr at gå til sommerferie på. Men Hvidovre har kun vundet én hjemmekamp i sæsonen, og kun fem ud af 19 point er hentet på eget græs. Så det har generelt været en sløj sæson for hjemmepublikummet.

Siden nedrykningen blev en realitet i Randers for tre spillerunder siden, har Hvidovre efterfølgende tabt med 2-1 til OB og 2-0 til Viborg. Kan Hvidovre hive sig op til en god sæsonafslutning? Eller er man mentalt gået på ferie?

Christian Jakobsen er i hvert fald gået på ferie, for han er ude med karantæne.

 

Lyngby

Sidst blev det til tre point hjemme mod Viborg, hvor det ellers så sort ud ved pausen. OB havde vundet dagen før mod Randers, og Lyngby var derfor under stregen da Viborg førte 1-0 indtil ti minutter før tid. Men så tog fanden ved Lyngby'erne som scorede tre gange til sidst og dermed sikrede tre helt uhyggeligt vigtige point. 

David Nielsen ser ud til at være lykkedes med at redde Lyngby fra en truende nedrykning. Klubben var sportsligt i opløsning da David kom til, men siden er der kommet bedre styr på sager og der er blevet skrabet point nok hjem til at man nu har alle kort på hånden på sidste spilledag.

Lyngby skal nemlig blot bruge ét point for at sikre sig overlevelse. Skulle Lyngby alligevel tabe her, skal OB trods alt stadig også vinde i Viborg. Taber Lyngby og vinder OB, rykker Lyngby altså ned. Så det ser godt ud, men alt kan ske endnu for Lyngby, og det gælder for David Nielsen og Co. om at gå ud og angribe denne kamp og afgøre løjerne selv med tre point.

 

Odds: HIF vs LBK spilforslag

Man vil nok i Odense håbe på, at Hvidovre kæmper en vis legemsdel ud af bukserne for at slå Lyngby her. Spørgsmålet er bare, om motivationen reelt er der til det. Der er ingen tvivl om, at Hvidovre på deres bedste dage sagtens kan slå dette Lyngby-hold, og der vil være langt flere nerver på hos gæsterne end hos værterne. Det med at kunne spille frit, skal man ikke undervurdere, og Hvidovre bør også sende eget publikum på sommerferie med en god oplevelse. 

Vi tror det bliver en tæt kamp, hvor Hvidovre kommer til at gøre det sværere for Lyngby end David Nielsen og Co. bryder sig om. Men Lyngby skal bare bruge ét point, og det tror vi de får. Det ender 1-1 i Hvidovre og vi spiller uafgjort til odds 3.60.

Spil hos LeoVegas*