Lyngby vs Hvidovre

13. april 2024

Lyngby - Hvidovre spilforslag: Hvem får de vigtige tre point i bundgyseren?

Lyngby og Hvidovre tørner sammen kl. 14.00 søndag d. 14. april 2024. Se Lyngby vs Hvidovre optakt og spilforslag her.

Hvidovre er ikke helt døde og begravet endnu, men det er nok kun et spørgsmål om tid, før nedrykningen er en matematisk sikkerhed. Overlevelse kræver et mirakel nu, men de kan jo starte med tre point her i Lyngby, hvor de fik en af sæsonens to sejre for godt en måned siden.

Hjemmeholdet vil dog også have tre point her, for hvis man ikke kan slå bundproppen hjemme - hvem skal man så slå? Og snart vil man ikke kun se Vejle i bakspejlet, hvis ikke det bliver til flere sejre.

Lyngby vs Hvidovre
Kampstart:
Søndag d. 14. april kl. 14:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Jens Maae
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.80 4.10 4.25
Spil hos LeoVegas*

 

Lyngby

Med kun et point ned til Vejle er Lyngby stadig på den rigtige side af nedrykningsstregen, men også kun med et mulehår. Der er ingen tvivl om, at Lyngby godt kunne bruge en sejr mere snart, og de fleste Lyngby-fans forventer nok at den kommer her mod bundproppen. Også selv om man tabte sidst med 2-4 her på banen til Hvidovre. Det var vel at mærke i kampen efter Magne Hoseths fyring, og det er sandsynligvis et helt andet Lyngby-mandskab som tager mod Hvidovre denne gang. I hvert fald målt på præstationen.

Senest blev det til 0-0 i en meget våd affære hjemme mod OB, hvor det er svært at bedømme nogen af de to hold baseret på det svære underlag på Lyngby Stadion. Men skal man sige noget om Lyngby i dét opgør må det være, at de efter alt at dømme kun var en vandpyt fra at passere OB's keeper i mindst én sekvens. Alt i alt var 0-0 et forventet resultat efter omstændighederne, men skulle der have været en vinder, ville det ikke være ufortjent, hvis det blev Lyngby.

Status for David Nielsen er nu, at han har fået ørerne i maskinen i Parken og i Randers, men på hjemmebane har fået fire ud af seks mulige point. Bedste præstation så vi i 2-0 sejren hjemme mod Viborg, og kommer Lyngby med en lignende præstation her, bør det også blive til tre point mod Hvidovre.

 

Hvidovre

Det er godt en måned siden, at Hvidovre var besøg i Lyngby sidst og vandt med 4-2 efter at have været nede med 2-0 ved pausen. Sejren var den kun anden i Superligaen 2023/24 for oprykkerne og gav dengang Hvidovre tre vigtige point og fornyet tro på overlevelse. Men siden er det blevet til fire nederlag i træk, og distancen til nedrykningsstregen er kun blevet større siden da, samtidig med at sæsonen lakker mod enden. 

De to seneste kampe har Hvidovre tabt med 1-3 til både Viborg og Randers, og formåede dermed ikke at følge op på ellers rigtig, rigtig gode præstationer mod FCN hjemme og AGF ude, som var kampe der nemt - og burde - have givet point.

Med 13 point op til Lyngby over stregen og kun 24 point tilbage at spille om, er det selvfølgelig stadig matematisk muligt at overleve, men chancerne er forsvindende små. Skal håbet bestå i bare én eller anden form, kræver det selvfølgelig en ny sejr her i Lyngby og nok også sejre i de kommende kampe mod Vejle og OB. Men sker dét, kan Hvidovre så også pludselig være indenfor rækkevidde af nedrykningsstregen. Der er nok bare ikke mange i det danske land som tror på den længere, og selv i trup og stab må man efterhånden også være ved at indstille sig på, at det hedder NordicBet Ligaen i næste sæson for Per Frandsen og Co.

 

Lyngby vs Hvidovre spilforslag

David Nielsen og Co. i Lyngby skal op mod bundproppen, og det skal selvfølgelig give tre point. Men Hvidovre har imponeret os her i foråret med mange gode præstationer, og på nærmest magisk vis formår Hvidovre-spillerne at trække sig op til en ny kamp med gejst og energi, uge efter uge, trods nederlag efter nederlag.

Vi tror Hvidovre kommer godt ud til dette opgør, og der venter nok en tæt og svær kamp for Lyngby. Hvidovre store problem hele sæsonen har dog været den sidste kvalitet i felterne, og det tror vi fortsætter her. Så trods en god indsats taber Hvidovre i en tæt kamp. Vi skyder på 3-1 til Lyngby og spiller Lyngby-sejr til odds 1.80.

Spil hos LeoVegas*