Lyngby BK vs Randers FC logo

23. august 2019

Lyngby vs Randers FC

Lyngby og Randers tørner sammen i den tidlige søndagskamp kl. 12.00 i Superligaens 7. spillerunde d. 25. august. Se vores spilforslag til odds på Lyngby vs Randers FC her.

Lyngby og Randers ligger side om side i tabellen på en 10. og 11. plads før denne spillerunde med hhv. 6 og 5 point. Ingen af de to klubber er kommet på måltavlen i deres to seneste Superliga-kampe, og begge cheftrænere vil formentlig gerne have hul på målbylden igen her. Lyngby har hentet begge deres sejre i denne sæson her på hjemmebanen mod AaB og AGF, men Randers har aldrig tabt en Superliga-kamp mod Lyngby. Spørgsmålet er, om den statistik står for fald her.

Kampen vises i TV hos TV3 Sport og Viaplay med kick off søndag d. 25. august kl. 12.00.

Se Lyngby - Randers odds hos Youbet

Lyngby vs Randers odds og spilforslag

Vi har set på odds på Lyngby vs Randers hos Youbet, hvor det er gæsterne som er favoritter. Youbet giver lige nu odds 3.10 på Lyngby, 3.50 på uafgjort og odds 2.20 på Randers. På Over/Under målmarkedet er der odds 1.76 på Over 2,5 mål, og odds 2.00 på Under 2,5 mål.

Ser man på de to klubbers seneste kampe er der ikke så meget der taler for en målfest søndag middag i Lyngby. Ingen af klubberne har nemlig formået at finde vejen til netmaskerne i de to seneste kampe. Her har Lyngby tabt 2-0 og 1-0 til FCK og Esbjerg, mens Randers har tabt 1-0 til både OB og FCK. Lyngbys to nederlag var dog begge på udebane, og dette bliver Lyngbys første hjemmekamp siden 2-1 sejren her på banen over AGF. Det er værd at huske på, at Lyngby har taget fusen på både AaB og AGF på hjemmebanen i år, og at Lyngbys tre hjemmekampe har set i alt 9 mål, altså et snit på 3 mål pr. kamp. 

Der er da også god grund til at tro, at begge trænere smider forsigtigheden over bord og går til angreb her. Lyngby skal formentlig hente de fleste point i denne sæson på hjemmebane, og må føle at chancen for en sejr er tilstede her mod Randers som kommer ind til kampen i lidt skidt form med to nederlag i træk. Randers har dog aldrig tabt til Lyngby i Superligaen, og hos Hestene må kravet også være en sejr, for man forventer selvfølgelig at få tre point mod et oprykkerhold - også på udebane.

Måske kan Lyngby overraske med en sejr her, men vi tror mest på at gæsterne henter sejren her i en kamp hvor begge hold formår at finde vejen til netmaskerne. Randers vinder & Begge Hold scorer giver odds 3.80 hos Youbet, hvilket bliver vores spilforslag til kampen.

Se Lyngby - Randers odds hos Youbet

Lyngby vs Randers FC statistik

  • Lyngby har ikke vundet en eneste af klubbens i alt 14 Superliga-kampe mod Randers FC (V0-U5-T9).
  • Kun Næstved har spillet flere Superliga-kampe mod en bestemt modstander uden at vinde, end Lyngby har mod Randers. Næstved har spillet 17 uden at vinde mod AaB og Brøndby.
  • Lyngbys seneste sejr i den bedste række (1. division) over Randers kom d. 13. november 1988, hvor de vandt med 7-1 hjemme over Randers Freja.
  • Randers har vundet alle deres seneste fem Superliga-kampe mod Lyngby. Sidst de ikke slog Lyngby var i en 0-0 kamp i Randers i september 2017.
  • Lyngby har højest scoret ét mål pr. kamp i de sidste ni kampe mod Randers.
  • Randers' Saba Lobzhanidze har scoret i hver af Randers' tre seneste udekampe i Superligaen mod Lyngby.