OB mod SønderjyskE Spilforslag: Tæt kamp i varmen

19. november 2020

OB - Sønderjyske optakt: Topholdet gæster Odense uden Haji Wright

OB - SønderjyskE
Kampstart:
Søndag d. 22. november kl 14:00
TV:
TV3 Sport / Viaplay.dk
Betting Partner: Youbet
1 X 2
2.10 3.60 3.45

Spil hos Youbet*

OB vs SønderjyskE statistik

OB og SønderjyskE har mødt hinanden 42 gange tidligere i Superliga-regi, hvilket gør OB til den modstander SønderjyskE har mødt flest gange i Superligaen. I de 42 tidligere kampe mellem klubberne har OB vundet 15, SønderjyskE 14 og 13 er endt uafgjort.

Af de sidste seks kampe er fem endt uafgjort. Den eneste undtagelse i den stime, var OBs 2-0 sejr sidst SønderjyskE gæstede Odense i juni 2020.

OB har dog kun vundet to af deres seneste 19 Superliga-kampe mod SønderjyskE. Ni er endt uafgjort og otte med sejre til Sønderjyderne. Begge OBs sejre i denne stime var hjemme i Odense: 2-1 i april 2018 og førnævnte 2-0 sejr i seneste opgør.

OB kan nu vinde sammenhængende hjemmekampe mod SønderjyskE for anden gang i historien, siden de vandt fire i træk fra 2006-2009. SønderjyskEs seneste sejr over OB i Superligaen var i april 2018 hjemme i Haderslev med 2-0. Deres seneste sejr i Odense var med 3-0 i november 2017.

Optakt: OB - SønderjyskE

Med kun to sejre i de seneste 19 kampe mod SønderjyskE er statistikken altså lidt mod OB her. Det er stillingen i Superligaen også, for OB er kun på 8. pladsen (10 point), mens SønderjyskE topper tabellen med 17 point.

Efter to sejre i træk over bundholdene Lyngby og Horsens kom OB igen ned på jorden i sidste spillerunde, da de tabte med 3-1 i Brøndby. Siden har de dog igen hentet en sejr i pokalen, hvor de slog Ballerup-Skovlunde med 3-0 på udebane her i landskampspausen.

Det forlyder at OB måske må undvære Mart Lieder og Moses Opondo til denne kamp, men til gengæld kan de glæde sig over, at SønderjyskE er uden topscorer Haji Wright. Et stort tab for topholdet, som har været meget afhængige af angriberens træfsikkerhed. Han blev dog skadet i pokalkampen mod Skive her i landskampspausen,s om SønderjyskE vandt med 1-0. Også Mads Albæk forventes at misse kampen for SønderjyskE.

SønderjyskE er nu ubesejret i de sidste syv kampe. I seneste runde vandt de med 3-0 i Horsens, hvor Haji Wright også kom på tavlen. Det samme gjorde Alexander Bah, som på det personlige plan kunne fejre at blive SønderjyskEs første A-landsholdsspiller i historien, da han fik debut i den rød/hvide trøje mod Sverige. 

Spilforslag: OB og SønderjyskE deler pointene

Ikke mange havde regnet med, at SønderjyskE ville toppe Superligaen efter 8. spillerunde, men det er ikke desto mindre tilfældet. Det er ikke fordi de spiller champagne-fodbold, men de har været uhyggeligt effektive foran modstandernes mål, og samtidigt har de en bundsolid defensiv.

Defensiven bliver nok også det der skal skaffe SønderjyskE point i Odense, for uden Haji Wright oppe foran, vil SønderjyskEs chancer for at score være reduceret kraftigt. OB har også kun tabt én af deres første fire hjemmekampe i denne sæson, så SønderjyskE kommer ud på en svær udebane.

Vi spår et opgør, hvor OB vil være mest på bolden, men de får det nok svært ved at skabe mange chancer mod Glen Riddersholms mandskab til trods. Hvis OB er skarpe foran kassen, har de chancen for at hente en sejr, men vi tror kampen ender ud i en pointdeling, som det er sket i ni af de sidste 19 indbyrdes opgør. Odds 3.60 på krydset hos Youbet bliver vores spilforslag til kampen.

Spil hos Youbet*