10/3: Randers FC - AC Horsens spilforslag, statistik og odds

3. august 2022

Randers FC - AC Horsens optakt: Målfattig affære i Kronjylland?

Randers FC og AC Horsens kickstarter 4. spillerunde i Superligaen 2022/23 fredag kl. 18:00 på Cepheus Park Randers. Se RFC vs ACH optakt, odds og spilforslag her!

Sidst AC Horsens besøgte Hestene i Randers var i første Superliga-kamp anno 202, nærmere bestemt d. 2. februar 2021. Dengang vandt Randers med 3-0 foran tomme tribuner grundet Coronapandemien, ligesom Randers også vandt det omvendte opgør i Horsens med 3-0 samme sæson. 

Generelt har Randers haft et godt tag på Horsens i Superligaen i nyere tid med fem sejre, tre uafgjorte og kun to nederlag i de sidste 10 indbyrdes kampe. Siden det første møde tilbage i 2006 er der dog spillet 29 kampe mellem klubberne, hvor det er mere ligeligt fordelt: 11 sejre til Randers, ni sejre til Horsens og ni uafgjorte.

AC Horsens er også kommet godt fra land med syv point ud af ni mulige i Superligaen, og er stadig ubesejret her før 4. spillerunde. Randers er også ubesejret, men til gengæld også uden sejre. Randers har nemlig spillet uafgjort i de tre første spillerunder mod FCM, OB og AGF. 

Får Randers den første sejr i sæsonen mod oprykkerne, eller fortsætter Jens Berthel Askou og Co. med at skaffe point til kampen for overlevelse i Superligaen?

Randers FC - AC Horsens
Kampstart:
Fredag d. 5. august kl 18:00
TV:
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Jens Maae
Karantæner:
Ingen
Odds
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.90 3.50 4.20

Spil hos bet365*

 

Randers FC - AC Horsens spilforslag

I de fire sidste kampe mellem klubberne, har mindst ét af de to hold gået fra banen uden at score. Randers har vundet to 3-0, Horsens har vundet en 3-0 og så spillede de to 0-0 i Horsens. De to hold spillede også begge 0-0 i sidste spillerunde, og fælles for dem begge er, at de har set markant stærkere ud defensivt end offensivt i de tre første spillerunder.

Randers er favoritter her, men AC Horsens har gjort det godt fra starten af den nye sæson, og vi føler os ikke overbeviste om, at Randers får alle tre point.

AC Horsens' forsvaret har været super solide, og i sidste runde spillede Delac også en flot kamp i målet, hvilket skaffede ham en plads på Rundens Hold hos Superliga.dk. Den plads kunne også være gået til Patrick Carlgren fra Randers, som også stod en brandkamp i Aarhus. Det er altså to solide forsvar, med to formstærke keepere, som tørner sammen her. 

Vi tror det ender i en målfattig affære mellem to hold som forsvarer sig godt, og derfor spiller vi Under 2,5 mål til odds 1.80 hos bet365.dk.

Spil hos bet365*

 

Randers FC optakt

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
4/7 Randers FC - Vendsyssel
Træningskamp
5-1
9/7 Randers FC - FC Fredericia
Træningskamp
1-1
15/7 FC Midtjylland - Randers FC
1. spillerunde
1-1
24/7 Randers FC - OB
2. spillerunde
2-2
31/7 AGF - Randers FC
3. spillerunde
0-0

I Randers FC har man fået tre point i de første tre kampe. Det positive er, at man stadig er ubesejret trods to svære udekampe i Herning og Aarhus, samt at man undgik nederlag trods at være 0-2 nede mod OB i sæsonens første hjemmekamp. Det negative er, at man stadig ikke har fået en sejr, og at det ser ud til at offensiven er blevet mærkbart svækket med salget af Vito Hammershøy-Mistrati.

Senest mod AGF spillede Randers FC heller ikke noget brag af en kamp. De stod solidt defensivt, men kunne alligevel takke Patrick Carlgren i målet for, at de kom hjem med det ene point. AGF'erne havde flere store muligheder for at vinde kampen undervejs, og i den anden ende kom Randers reelt ikke til en farlig afslutning før en halvkikser af Jesper Hansen i AGF-målet gav Hestene en stor chance i det 92. minut.

Til gengæld så Randers stærke ud offensivt hjemme mod OB, men fynboernes forsvar er efter alt at dømme også til at snakke med. FCM puttede i hvert fald fem forbi Bernat i OB-målet i fynboernes næste kamp. Hvor meget Randers kommer til at skabe her mod AC Horsens, som slår sig op på en hamrende solid defensiv og har en velspillende Delac i målet, bliver interessant at se.

I Randers måtte man i ugens løb konstatere, at Joel Kabongo må indstille karrieren grundet en længerevarende skade, som han ikke kommer sig over. 

Til gengæld kunne man glæde sig over, at den 28-årige angriber Alhaji Kamara var tilbage på banen i en reservekamp mod Silkeborg mandag.

Kamara kvitterede med to hovedstødsmål i opgøret, som endte 3-3 efter en 3-0 føring til Randers FC undervejs. Tobias Klysner leverede begge assists til Kamara, og var efter reservekampen glad for at have sierraleoneren tilbage på banen:

"Det er dejligt at have Haji tilbage igen. Han har være ude et stykke tid nu, så det er godt for ham at være tilbage. Han får mig til at se god ud ved at heade dem ind, så det er jeg glad for", sagde en smilende Klysner til klubbens hjemmeside.

Kamara må derfor være i spil til en plads i startopstillingen - eller som indskiftet - mod AC Horsens fredag aften.

Det samme kan Simon Graves være. Han sad ude mod OB, men var med igen mod AGF, hvor han blev skiftet ind i stedet for Hugo Andersson efter pausen og fik de sidste 45 minutter i Hestenes forsvar.

Spil hos bet365*

 

AC Horsens optakt

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
2/7 OB - AC Horsens
Træningskamp
1-3
9/7 Viborg - AC Horsens
Træningskamp
5-4
17/7 FCK - AC Horsens
1. spillerunde
0-1
25/7 AC Horsens - Lyngby
2. spillerunde
1-0
31/7 AaB - AC Horsens
3. spillerunde
0-0

AC Horsens kunne have fået sig en historisk sejr i Aalborg. Det ville nemlig have været første gang, at AC Horsens i så fald var kommet fra start med tre sejre i Superligaen. Men det blev kun til ét point via en 0-0'er, og igen viste AC Horsens at de er svære at score mod. Det kan de bl.a. også takke Delac for i kassen, for den kroatiske keeper spillede en stor kamp og endte op på Rundens Hold hos Superliga.dk med syv redninger på syv AaB-forsøg.

Det betyder altså, at AC Horsens stadig er ubesejrede i denne sæson, og ydermere stadig ikke har lukket et mål ind. En samlet målscore på 2-0 i Den Gule Fares favør giver et snit på 0,66 mål pr. Horsens-kamp, så det har været målfattigt indtil videre.

Spørgsmålet er, om der kommer mange flere mål i Randers fra AC Horsens' side. I Aalborg fik de ikke tilspillet sig mange store chancer, og blev kun noteret for tre skud indenfor rammen. Horsens var bedst før pausen, hvor det blev til et par forsøg, som dog aldrig rigtig blev farlige. Men i anden halvleg var der tale om total AaB-dominans, og nordjyderne lagde et voldsomt pres på AC Horsens-målet. Delac nappede dog det der kom, og den ene gang han så ud til at blive passeret, nuppede Kiilerich bolden på stregen.

Det var måske mere held end forstand, at AC Horsens stadig ikke har lukket et mål ind, men man må give dem, at de forsvarer sig så blodet sprøjter. Det samme bliver nok tilfældet igen her i Randers, hvor AC Horsens må forvente igen at komme under pres.

I denne uge har AC Horsens solgt Casper Tengstedt, som har gjort det fremragende for klubben i den nye sæson. Det bliver et tab.

Til gengæld har Horsens præsenteret den 22-årige kantspiller, Elijah Just, som ny mand. Just er fra New Zealand, men er hentet hos FC Helsingør, hvor han i sidste sæson scorede syv mål og lavede fire assists. Elijah Just kan få sin debut for AC Horsens allerede her i Randers.

Spil hos bet365*