Randers FC vs AGF logo

24. september 2023

Randers FC - AGF optakt: Hestene og De Hviiie mødes i østjysk derby

Læs Randers FC - AGF optakt her med spilforslag til odds på Randers mod AGF søndag d. 24. september 2023 kl. 16.00.

AGF har vundet de sidste to gange, De Hvide har været på besøg her i Randers. Og det er bestemt ikke noget som huer Hestene. I Randers er der ingen man hellere vil slå, end storebror fra Aarhus.

Da AGF samtidig har et 0-3 nederlag til Brøndby at revanchere, og Randers har vundet to af de sidste tre kampe i Superligaen, ligner det at alle ingredienserne er tilstede til et forrygende brag i det kronjyske.

Spil hos LeoVegas*

Randers FC - AGF
Kampstart:
Søndag d. 24. september kl. 16:00
TV / Stream
6'eren
Dommer:
Jørgen Daugbjerg
Karantæner:
Bailey Peacock-Farrell (AGF)
Nicolai Poulsen (AGF)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.80 3.40 2.10

 

Randers FC

To sejre i de sidste tre kampe - det ligner noget for Rasmus Bertelsen og restene af Hestene. De to sejre over Viborg og Vejle har givet meget tiltrængte seks point og fornyet tro på tingene. Nu skal der smedes videre mens jernet er varmt.

Randers er nemlig stadig kun på 10. pladsen med otte point, men en sejr her mod AGF vil sende dem kun et point efter De Hvide i tabellen og dermed også direkte ind i kampen om Top 6-pladserne.

Til braget mod AGF kan cheftræner Rasmus Bertelsen glæde sig over at have Mikkel Kallesøe med i truppen igen efter en skadesperiode. Det er første gang i denne sæson, at Kallesøe optræder i truppen. 

Simen Bolkan Nordli er også tilbage i truppen, mens RFC stadig må undvære skadede Frederik Lauenborg.

Truppen mod AGF:

Patrik Carlgren
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Wessel Dammers
Hugo Andersson
John Björkengren
Mikkel Kallesøe
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Filip Bundgaard
Edgar Babayan
Mikkel M. Pedersen
Björn Kopplin
Mads Albæk
Ernest Agyiri
Oskar Snorre
Oliver Olsen
Lasso Coulibaly
Marvin Egho
Stephen Odey
Alhaji Kamara

 

AGF

De Hvide fra Aarhus tabte senest med 0-3 hjemme til Brøndby i et - for klubbens fans - tæt på utilgiveligt nederlag. Særligt måden hvorpå det hele skete, var en bitter pille at sluge for klubbens mange fans. Det forløb nemlig således, at - efter en tæt start på kampen - fik AGF's målmand, nordirske Bailey Peacock-Farrell, en regulær hjerneblødning og wrestlede Brøndbys Kvistgaarden til jorden. Verdens største røde kort og så var AGF ellers i problemer i resten af kampen.

Derfor er der nu en gigantisk plet som skal vaskes af den hvide trøje, når AGF'erne i dag skal på besøg hos lillebror i Randers. Det er et opgør, som også betyder ekstremt meget for klubbens fans, og rent sportsligt betyder det også meget, for AGF har sandsynligvis brug for de tre point for at holde sig inde i Top 6 - og for at holde trit med Top 4.

Peacock-Farrell og Nicolai Poulsen er ude med karantæner. Det betyder selvfølgelig at Jesper Hansen vogter buret, mens det måske bliver unge Julius Beck som skal spille 6'er på AGF's midtbane.

AGF holder altid kortene tæt til kroppen, og det betyder som regel at truppen først præsenteres i sidste øjeblik. Derfor er den ikke kendt i skrivende stund.

 

Odds: RFC vs AGF spilforslag

AGF har brug for at komme tilbage på sporet med en sejr, og i bund og grund er Randers også et hold, som AGF'erne skal kunne slå. Der er bare lige den hage ved det hele, at Randers' åbenlyse krise synes at være et overstået kapitel, for de har hentet to sejre i de sidste tre kampe. 

Vi tror dette ender ud i et tæt opgør, hvor det bliver de små marginaler som bliver afgørende på dagen. AGF er favoritter, men vi tror ikke kampen får en vinder. Vi skyder på 2-2 i Randers og spiller uafgjort til odds 3.40 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*