Randers FC - FCN optakt

17. september 2021

Randers FC - FCN optakt: Har Hestene europæiske tømmermænd?

Randers FC spiller den tredje hjemmekamp på en uge, når FC Nordsjælland gæster Cepheus Park Randers søndag d. 19. september 2021. Læs optakt til RFC vs FCN her, hvor vi ser på startopstillinger, spilforslag og odds. 

I sidste sæson sluttede både Randers FC og FC Nordsjælland i Top 6. FCN tog sig af 5. pladsen, mens Randers blev nr. 6. Før 9. spillerunde er begge klubber igen i Top 6, hvor Randers er nr. 4 og FCN nr. 5. Begge klubber øjner chancen for at spille med om medaljerne i år, og begge kan muligvis også sætte sig på tredjepladsen efter runden med en sejr. Forudsat at AaB ikke slår OB i fredagskampen.

Randers har generelt haft det svært med FCN på eget græs i længere tid. Kun én af de sidste ni hjemmekampe mod Farum-klubben, har Randers vundet. Det var en 3-1 hjemmesejr d. 4. august 2019. I sidste sæson spillede de to klubber først 1-1 i Randers i grundspillet, mens FCN vandt 4-3 i slutspillet. FCN havde generelt godt styr på Randers i sidste sæson (V3-U1-T0) , da de også vandt deres to hjemmekampe mod Hestene i Farum.

Nu var Randers i kamp så sent som torsdag aften mod AZ Alkmaar i Conference League, og spørgsmålet er, om FCN kan drage nytte af det. Har Randers europæiske tømmermænd, kan det hurtigt blive kostbart mod de angrebslystne tigre fra Farum.

Spil hos bet365*

Randers FC vs FC Nordsjælland optakt

Se også:

 

Odds på Randers FC vs FC Nordsjælland

Randers FC - FCN
Superliga: 9. runde
Kampstart:
Søndag d. 19. september kl 14:00
TV:
TV3 Sport
Dommer:
Jakob A. Sundberg
Assistenter:
Victor Skytte
Henrik Sønderby
VAR:
Jens Maae
Jakob Mastrup
Karantæner:
Mohammed Diomande (FCN)
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
2.20 3.60 3.00
Over/Under 2,5 mål
1.72 - 2.07
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Randers - FCN odds

Spilforslag:

Randers kommer ganske givet ind til dette opgør med lidt trætte ben efter et par opslidende kampe mod FC København og AZ Alkmaar i ugen der gik. Man ser ofte, at hold der har spillet europæisk mangler lidt energi i den efterfølgende ligakamp, og det kan også være tilfældet her. Thomas Thomasberg kan også være tvunget til at rotere i sin startopstilling, da det ikke er sikkert at f.eks. Mikkel Kallesøe er klar til en ny kamp fra start allerede nu.

Hvorom alting er, tror vi FCN har flere kræfter i benene. I sidste sæson vandt FCN også 3 ud af 4 kampe mod Randers FC, og den sidste endte uafgjort. Selv om det ikke helt er det samme FCN-mandskab som i fjor, tror vi der er godt chancer for, at de kan køre lidt rundt med de - måske - trætte Randers-spillere. Randers tabte også deres første kamp efter Galatasaray-ude kampen, nemlig med 2-1 i Silkeborg, og vi kan sagtens se Randers smide point igen her.

Vi prøver med et forsigtigt spil på denne kamp, nemlig FCN +0,5 mål AH hvilket er det samme som Uafgjort eller FCN på Dobbeltchancen. Altså X2. Det giver kun odds 1.61 på dobbeltchancen, men derimod odds 1.65, hvis man spiller det som Asian Handicap, hvor FCN fører med 0,5 mål fra start.

Spil hos bet365*

 

Randers FC optakt

Randers tog torsdag aften hul på deres første europæiske gruppespil nogensinde, og selv om de fleste havde dømt dem mere eller mindre chanceløse mod de hollandske modstandere fra AZ Alkmaar, slog Randers flot fra sig i opgøret. De var, naturligvis fristes man til at sige, det næstbedste hold på banen, og i lange perioder måtte de forsvare sig med næb og klør mod de teknisk dygtige hollændere. Randers fik dog 2-2 med fra opgøret, hvilket under de givne omstændigheder, må betragtes som mere end en halv sejr.

Randers havde da også brug for lidt oprejsning. Det har nemlig ikke været alt for godt i de seneste tre Superliga-kampe, som kun har givet ét point. Det kom hjemme mod AaB d. 22. august. Siden har Randers tabt 1-2 i Silkeborg og 0-2 hjemme til FC København. Særligt mod FC København var Randers langt fra topniveau, og de skabte stort set intet over de 90 minutter. Godt nok er FCK i storform og Danmarks absolut bedste fodboldhold i øjeblikket, men alligevel var det skuffende, at Randers næsten intet skabte offensivt på hjemmebanen.

Resultatet mod AZ Alkmaar har uden tvivl givet grund til smil og tilfredse miner på træningsanlægget op til søndagens kamp. Spørgsmålet er dog, om Conference League-kampen tærrede for meget på kræfterne op til søndagens kamp. Randers har en pokalkamp ude mod Fremad Amager allerede på onsdag og næste søndag venter så en svær udekamp i Herning mod FCM.

Randers må muligvis stadig undvære Marvin Egho, som har siddet ude med en skade i de seneste kampe. Til gengæld var Mikkel Kallesøe tilbage i aktion mod AZ Alkmaar. Han var spået til kun at kunne holde 60 minutter, men det blev til 75 minutter inden Oliver Bundgaard tog over.

 

FC Nordsjælland optakt

Mens Randers spiller deres tredje hjemmekamp i træk, skal FC Nordsjælland på udebane for tredje gang i træk. I de sidste to runder har de nemlig været på besøg i Aalborg og Herning, og det har kastet to nederlag af sig: 2-1 til AaB og 2-0 til FCM.

Inden da var FCN ellers inde i en glimrende stime med fire sejre i træk og fem kampe uden nederlag. På den måde så det altså ud til at FCN havde fundet formen, trods sommerens profilsalg af bl.a. Kamaldeen Sulemana og Peter Vindahl Jensen. Bliver det til et nederlag igen her, vil der måske igen begynde at blive stillet spørgsmålstegn ved, om FCN-truppen er erfaren nok. 

Ingen kan fornægte det unge FCN-mandskabs talent, men det er måske også risikabelt at hænge sin hat på en ung mand som Andreas Schjelderup som kun har set 17 somre i sit liv. Nordmanden har scoret tre mål i sæsonen indtil nu, men kan han blive ved? Og er der andre der byder sig til i de kommende runder?

FC Nordsjælland kommer i hvert fald svækkede til Randers, rent offensivt, da FCN må undvære Mohammed Diomande med karantæne. 

 

Startopstillinger: Randers FC vs FC Nordsjælland

Her ses vores forventede startopstillinger i Randers FC - FC Nordsjælland søndag d. 19. september 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

RFCs og FCNs startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

Randers FC
(Forventet)
FC Nordsjælland
(Forventet)
Patrick Carlgren E. D. S. Haesler
Mikkel Kallesøe Mads Døhr Thychosen
Simon Piesinger Kian Hansen
Erik Marxen Adamo Nagalo
Björn Kopplin Simon Adingra
Tosin Kehinde Abu Francis
Lasse Berg Johnsen Magnus Kofod Andersen
Frederik Lauenborg Martin Frese
Simon Tibbling Oliver Antman
Vito Hammershøy-Mistrati Andreas Schjederup
Alhaji Kamara Lasso Coulibaly

Spil hos bet365*