Randers FC vs SønderjyskE

22. oktober 2020

Randers FC - SønderjyskE optakt: Kan Hestene bryde den dårlige stime?

Randers FC - SønderjyskE
Kampstart:
Søndag d. 25. oktober kl. 16:00
TV / Stream
EuroSport 2 / Dplay / EuroSport Player
Betting Partner: Youbet
1 X 2
2.25 3.50 3.05

Spil hos Youbet*

Optakt: Randers FC vs SønderjyskE

Randers har tabt deres tre seneste Superliga-kampe, mens SønderjyskE har fået 7 ud af 9 mulige point i deres. Det er altså to hold med vidt forskellige formkurver som tørner sammen søndag på Cepheus Park i Randers.

Randers, på 8. pladsen, og SønderjyskE, på 4. pladsen, har en statistik til fælles før denne kamp. Randers er 0-1-1 på hjemmebane, og SønderjyskE er 0-1-1 på udebane. Det betyder altså, at Randers jagter sæsonens første hjemmesejr, mens gæsterne jagter deres første tre point på udebane.

Randers vandt sidst de to klubber mødtes i Superligaen med 3-0 på hjemmebane. Det var d. 1. december 2019. De mødtes dog igen i Randers i pokalkvartfinalen i marts 2020, hvor SønderjyskE vandt med 2-1.

Generelt har Randers gjort det fint hjemme mod SønderjyskE, hvor de har holdt et clean sheet i halvdelen af alle hjemmekampe. SønderjyskE har også kun fået ét ud af 12 mulige point i deres fire seneste besøg i Superligaen.

Randers FC

Umiddelbart ser formkurven ikke god ud hos hjemmeholdet, som kommer ind til kampen med tre nederlag i træk. Først tabte RFC med 0-1 ude mod FCM, dernæst 1-2  hjemme mod Brøndby og senest 0-1 ude mod FCN. Særligt sidste uges nederlag i Farum var dog en bitter pille at sluge, for her var Randers uheldige med ikke at få mindst det ene point med hjem. Stillingen var længe 0-0, og mod kampens slutning var det Hestene som var tættest på at få alle tre point.

De fik blandt andet et mål annulleret for offside, som bestemt kunne diskuteres bagefter, og Randers-lejren har heller ikke lagt skjul på efterfølgende, at de følte sig snydt. VAR kom dog ikke i spil, da dommerne allerede havde fløjtet for offside inden bolden røg i mål. Randers havde også de fleste chancer mod slutningen. I stedet slog Jonathan Amon til på en omstilling i den anden ende, og så løb FCN med alle tre point.

Randers har dog været fint spillende i deres seneste kampe, og der venter helt sikkert SønderjyskE en svær opgave mod Kronjyderne. Randers var uden Simon Piesinger mod FCN, men han vurderes at være klar igen til søndagens kamp, og samtidig kan der også blive debut til den nye hurtige mand i offensiven, Nikola Mileusnic.

SønderjyskE

SønderjyskE bliver ved med at imponere på hjemmebane, hvor holdet nu er ubesejret i de sidste 12 måneder. I denne sæson er det blevet til hjemmesejre over FCM, AaB og Brøndby, men til gengæld har de haft det sværere ude. 1-4 nederlag i Vejle og kun 2-2 mod Lyngby, som ellers ikke har imponeret i denne sæson, vidner om en vis forskel i resultaterne hjemme og ude. Med til historien om 2-2 kampen i Lyngby hører dog også, at SønderjyskE var bedst og velnok havde fortjent sejren. Helt håbløst har det altså ikke været på udebane.

Nu venter endnu en svær udekamp for SønderjyskE i Randers. Chancen for at få point med hjem er dog tilstede, hvis de kan fortsætte de gode takter fra de sidste tre kampe. Senest mod Brøndby så særligt forsvaret rigtig stærkt ud, og så har man altså fået en rigtig målfarlig herre i form af Haji Wright oppe foran, som nu er på fire sæsontræffere i år.

Marc Pedersen skulle stadig være skadet hos SønderjyskE, som måske giver debut til den tidligere Lazio-spiller Onazi mod Randers.

Spilforslag til odds på Randers - SønderjyskE

Stort set alle Randers' og SønderjyskEs kampe i denne sæson har været meget tætte, og der har ikke været den store styrkeforskel i deres opgør. Det ligner også et supertæt opgør på søndag mellem disse to jyske mandskaber.

Randers mangler lige at sætte den sidste kolorit på offensiven, før de for alvor bliver farlige gennem en hel fodboldkamp. Til gengæld er Randers' defensiven rigtig fornuftig, og det er ikke nemt at spille sig til åbne chancer mod Hestene. Randers har således kun lukket fem mål ind i de første fem spillerunder. SønderjyskE har også set bundsolide ud defensivt i de fleste kampe, og fire af de syv mål der er gået ind på SønderjyskE kom i samme kamp mod Vejle. Med to hold som har deres største forcer i fight og stærke forsvar, forventer vi det kan blive en tæt og målfattig kamp.

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.50 og Under 2,5 mål til odds 2.00. Begge odds fundet hos Youbet.

Spil hos Youbet*