Silkeborg - AGF odds: - Østjysk lokalderby på JYSK Park

20. september 2021

Silkeborg IF - AGF: De Hvide har ikke scoret på udebane i denne sæson

Silkeborg og AGF mødes i et derby på JYSK Park mandag d. 20. september kl. 19:00. Læs SIF vs AGF optakt her, og se vores bud på startopstillinger og spilforslag til Silkeborg - AGF odds.

Silkeborg er nr. 6 og AGF nr. 11 i Superligaen før mandagens Superliga-kamp på JYSK Park. Efter weekendens resultater er situationen nu den, at Silkeborg kan overhale FCN på femtepladsen med en sejr, mens AGF kan overhale SønderjyskE og Brøndby med en sejr. Potentielt kan AGF også overhale Viborg på 8. pladsen, men det vil kræve en sejr på mindst tre mål til De Hvide. Sådan en ligger måske ikke lige i kortene, da AGF i snit har scoret 0,75 mål pr. kamp i Superligaen i denne sæson. 

Ser vi på odds på Silkeborg - AGF hos bet365, er det hjemmeholdet som er favoritter. Det samme er tilfældet hos Oddset, hvor oddsene dog er tættere. Heller ikke bookmakerne forventer altså at AGF kan snuppe tre point i Silkeborg. Og da slet ikke f.eks. en 3-0 sejr. AGF -2 mål handicap giver lige nu odds 12.00 hos bet365. Læs mere om spilforslag til odds på SIF vs AGF i optakten forneden.

Spil hos bet365*

Silkeborg vs AGF optakt

Se også:

 

Odds på Silkeborg vs AGF

Silkeborg - AGF
Superliga: 9. runde
Kampstart:
Mandag d. 20. september kl 19:00
TV:
TV3 Sport
Dommer:
Jørgen Daugbjerg
Assistenter:
Lars Hummelgaard
Deniz Yurdakul
VAR:
Sandi Putros
Steffen Beck Bramsen
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
2.60 3.50 2.65
Over/Under 2,5 mål
1.78 - 2.05
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Silkeborg - AGF odds

Spilforslag:

Silkeborg er stadig ubesejret på hjemmebane i denne sæson (V2-U2-T0) med en målscore på 6-2. AGF har endnu ikke vundet på udebane (V0-U1-T2), og faktisk har De Hvide slet ikke scoret på fremmed græs i denne sæson. Målscore i tre udekampe for AGF er 0-4. Medregner med kampene mod Larne er AGF noteret for ét mål på udebane, men det var vist mere pga. Larne-keeperens gigantiske drop, at den bold nogensinde fandt vejen til nettet.

Samtidig har AGF traditionelt haft det svært på kunstgræs. Det gælder både i Farum og her i Silkeborg. Nå ja, og i Larne. Det hører også med til historien, at AGF har tabt de to seneste kampe mod Silkeborg i 2019/20. Her rykkede SIF som bekendt ned, men ikke uden at vinde 4-3 i Aarhus og 2-1 i Silkeborg over AGF'erne.

AGF fik godt nok en sejr sidst mod Vejle, men det var bestemt ikke fordi De Hvide kørte vejlenserne over. En spinkel 1-0 sejr til AGF på Ceres Park over kriseramte Vejle er ingen kæmpe fjer i hatten. Specielt fordi Vejle ligeså nemt kunne have snuppet pointene. Det giver selvfølgelig lidt fornyet tro på tingene for AGF, og dejligt var det for De Hvide at den nye mand, dyrtkøbte Mikael Anderson, blev matchvinder i sin debut. Samtidig kunne AGF byde Bundu velkommen tilbage, uden sierraleoneren dog viste det helt store.

Vi tror AGF kommer ned på jorden igen her mod velkørende Silkeborg. Vi tipper en 2-0 sejr til hjemmeholdet, og spiller SIF sejr til odds 2.60.

Spil hos Oddset*

 

Silkeborg optakt

Silkeborg holder sig som minimum inde i Top 6 efter denne spillerunde med deres 11 point for otte kampe. En ganske imponerende sæsonstart af oprykkerne, som har imponeret med glimrende offensivt fodbold i mange kampe. Det er kun blevet til ét nederlag for Silkeborg (3-0 ude mod FCM), og de har bl.a. fået 0-0 i Parken mod FCK og 1-1 på Vestegnen mod Brøndby.

Netop kampen på Vestegnen blev spillet i sidste runde, og her kunne Silkeborg med lidt mere tur i den sagtens have hentet alle tre point. Uafgjort var dog, når alt kommer til alt, et fair resultat.

Spændende bliver det hvor længe Kent Nielsen og Co. kan holde fast i Top 6. Som de har spillet hidtil i sæsonen, er der intet der tyder på, at de ikke kan blive hængende sæsonen igennem. Men tiden vil vise, om dampen går lidt ud af oprykkerne som sæsonen skrider frem.

Midtbanespilleren Robert Gojani fik debut mod Brøndby, da han gjorde et indhop efter godt en times spil i kampen. Han ligner en spændende signing for SIF, og den 28-årige tidligere Elfsborg-spiller glæder sig over måden Silkeborg spiller fodbold på:

"Det var en sjov kamp at komme ind i, og jeg synes, at jeg faldt godt ind i spillet. Det er klart, at jeg stadig har meget at lære om spilkonceptet, men jeg må sige, at jeg er vild med spillestilen. Det er hårdt arbejde, men virkelig fedt at være med til, og jeg synes, at vi spiller noget rigtig flot fodbold. Jeg er vild med spillestilen", sagde Gojani til klubbens hjemmeside.

 

AGF optakt

AGF fik endelig sæsonens første sejr i sidste runde, da Vejle kom på besøg i Aarhus i et vaskeægte bundopgør. Det var ingen storslået præstation af AGF, som dog var det bedste hold på banen. Man må dog også give kredit til Vejle, som havde deres chancer for at bringe sig i front undervejs i kampen. Særligt i 1. halvleg.

Men Mikael Anderson, som AGF netop har hentet i FCM for anslået 15 mio. kr., kom på banen efter pausen sammen med Mustapha Bundu. Det satte markent mere fart i AGFs offensiv, og det resulterede også i kampens eneste scoring, da Michael Anderson dukkede op i feltet og smækkede bolden i kassen efter fremragende forarbejde af Albert Grønbæk.

Generelt synes vi der er tegning til noget fornuftigt i Aarhus, men de er der ikke helt endnu. Mikael Anderson og Mustapha Bundu er to spillere som kan være med til at skaffe langt flere mål og point, men de skal nok lige køres ind på holdet, før det bliver rigtig godt.

Foruden langtidsskadede Benjamin Hvidt og Niklas Backman var Gift Links også ude at truppen sidst - angiveligt med en skade. Til gengæld får AGF deres pitbull tilbage i maskinrummet. Nicolai Poulsen er nemlig tilbage fra karantæne.

 

Startopstillinger: Silkeborg vs AGF

Her ses vores forventede startopstillinger i Silkeborg - AGF mandag d. 20. september 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

SIFs og AGFs startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

Silkeborg IF
(Forventet)
AGF
(Forventet)
Nicolai Larsen Jesper Hansen
Rasmus Carstensen Oliver Lund
Tobias Salquist Sebastian Hausner
André Calisir Yann Bisseck
Gustav Dahl Eric Kahl
Stefan Thordarson Nicolai Poulsen
Mark Brink Mikael Anderson
Anders Klynge Albert Grønbæk
Andreas Oggesen Jon D. Thorsteinsson
Nicolai Vallys Mustapha Bundu
Nicklas Helenius Patrick Mortensen

Spil hos Oddset*