Silkeborg IF - Viborg FF: Odds og spilforslag til 1. division braget på JYSK Park

23. september 2023

Silkeborg - Viborg: Slaget om det ægte Midtjylland

To klubber som identificerer sig som "det ægte Midtjylland", Silkeborg og Viborg, tørner sammen i et midtjysk derby søndag kl. 14.00.

Silkeborg er godt kørende og med i medaljekampen lige nu, mens Viborg kæmper for at holde sig inde i kampen om Top 6. Der er vigtige point på spil, foruden håneretten mellem de to klubbers fans, når Slaget om det Ægte Midtjylland løber at stablen på søndag.

Spil hos LeoVegas*

Silkeborg - Viborg
Kampstart:
Søndag d. 24. september kl. 14:00
TV / Stream
Canal 9
Dommer:
Peter Kjærsgaard
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
2.00 3.90 3.60

 

Silkeborg IF

Silkeborg er for alvor kommet i gang i denne sæson, og i sidste uge tog Kent Nielsens mandskab en meget, meget overbevisende 3-0 sejr i Odense. Det var en flot præstation og en sejr, som ikke var et mål for stor. 

En af årsagerne til at Silkeborg nu bare tromler derudaf, og p.t. er på fjerdepladsen kun tre point efter FCK, er i høj grad Alexander Linds målnæse. Den unge Lind er nu Superliga-topscorer med syv mål, og to af dem faldt i sidste uges 3-0 sejr i Odense. Foruden de to scoringer blev han ydermere også noteret for en assist. Det er altså en mand som Viborg skal holde et vågent øje med.

Det forlyder at Silkeborg råder over en komplet spillertrup, hvis man ser bort fra Tonni Adamsen som er ude et stykke tid endnu.

 

Viborg FF

Viborg er på 8. pladsen med ni point, og det er stadig lidt svært at finde ud af hvor Viborg reelt er lige nu. I nogle kampe ligner de et godt bud på Top 6, og i andre ligner de et hold, som kommer til at tage til takke med en plads i nedrykningsspillet.

Vi kender alle historien om de mange solgte profiler gennem de seneste sæsoner, og afgangen af Achouri og Gaaei denne sommer, og det ser altså ud til at spille en rolle. Men senest fik Viborg 2-2 i rivalopgøret mod FC Midtjylland i en vanvittig festlig kulisse hjemme i Viborg. Kampens højdepunkt i den 2-2'er var i øvrigt Serginhos scoring for Viborg, som må siges at være en tidlig kandidat til årets mål i Viborg.

 

Odds: SIF vs VFF spilforslag

Man skal aldrig undervurdere dette Viborg hold, for der er krummer i dem. Men kun ét point i de sidste tre kampe samt en lidt heldig 2-1 sejr over Vejle og 0-0 mod Hvidovre i de sidste fem i alt, vidner altså ikke om et Viborg-hold som er supergodt kørende. 

Det er Silkeborg til gengæld. Sidste uges 3-0 sejr i Odense var mildest talt imponerende, og vi har en stærk tro på, at SIF angrebet med en brandvarm Lind i front også kommer til deres chancer her mod Viborg. Sparker de dem ind, får de også alle tre point.

Vi byder ind på 3-1 sejr til SIF og spiller 1-tallet til odds 2.00 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*