Sønderjyske - AC Horsens: Spilforslag og odds

11. september 2019

SønderjyskE - AC Horsens optakt: Odds og spilforslag

Sydbank Park i Haderslev danner rammen om mødet mellem SønderjyskE og AC Horsens fredag d. 13/9-2019 kl. 19.00. Se SønderjyskE vs AC Horsens odds, spilforslag og statistik i optakten her.

SønderjyskE har efter en god start på sæsonen haft det svært i perioden op til landskampspausen med fem kampe uden en eneste sejr. Dette har medført at sønderjyderne langsomt er faldet ned i tabellen, hvor de inden 9. spillerunde er placeret som nummer otte. Fredag får de besøg af Bo Henriksen og AC Horsens, der heller ikke har fået den bedste sæsonstart med ni point i otte kampe. Gæsterne fik dog en vigtig 2-1 sejr over Lyngby i sidste runde, som kan have været med til at give spillerne fra Horsens tro på tingene. 

Vi har set på SønderjyskE - Horsens odds og spilforslag hos bookmakeren Unibet, hvor der er odds 1.78 på SønderjyskE, 3.60 på uafgjort og odds 4.70 på Horsens. Kampen vises i TV hos TV3 Sport, og forneden er vi klar med vores spilforslag til opgøret mellem SønderjyskE vs. Horsens.

Spil hos Unibet

Sønderjyske - Horsens optakt: Odds og spilforslag

Glen Riddersholm og SønderjyskE fik en fremragende start på sæsonen med syv point i de første tre kampe. Siden er luften dog gået lidt af ballonen, og hjemmeholdet er nu oppe på fem kampe i træk uden sejr i Superligaen. Dermed er der også pres på hjemmeholdet, når Den Gule Fare lægger vejen forbi Sydbank Park fredag aften. Alt andet end en hjemmesejr til Sønderjyske, vil fortsat gøre dem til det mest formsvage hold i tabellen, hvis man kigger fem kampe tilbage, hvor det kun er blevet til tre point. 

Selvom SønderjyskE er gjort til pæne favoritter hos bookmakerne, så kan AC Horsens være en svær størrelse og have med at gøre. Bo Henriksens mandskab kan på deres gode dage tage til Brøndby Stadion og vinde, mens de et par uger efter taber 5-0 til AaB. Gæsterne hentede dog en vigtig sejr over Lyngby inden landskampspausen, som kan have været med til at fylde selvtillids kontoen hos de gulblusede, som med sejren har skabt luft ned til Silkeborg og Esbjerg på de nederste pladser i tabellen.  

Ser man på indbyrdes møder mellem SønderjyskE og Horsens, så plejer det oftest at være lig med defensiv og knap så poleret fodbold. Således er de seneste fem indbyrdes møder mellem de to mandskaber endt med under 2,5 mål, og det kan sagtens gå hen og blive tilfældet igen i fredagens kamp. Ingen af holdene bør være alt for utilfredse så længe stillingen er 0-0, og derfor kan vi sagtens se en taktisk og defensiv affære for os på Sydbank Park. Odds 1.91 på under 2,5 mål i opgøret hos Unibet bliver således vores spilforslag til SønderjyskE mod Horsens, som du også finder under vores sektion med Dagens spilforslag. 

Spil hos Unibet

SønderjyskE vs Horsens statistik

  • SønderjyskE og AC Horsens mødte hinanden fire gange i sidste sæson, hvor alle fire kampe endte med to mål eller færre. (2-0, 1-1, 0-0, 0-1). 
  • SønderjyskE havde overtaget med to sejre i sidste sæson. 2-0 d. 27. juli på Sydbank Park på scoringer af Mads Hvilsom og Mart Lieder samt en 1-0 sejr d. 21. april på Casa Arena på en scoring af Thomas Juel-Nielsen. 
  • SønderjyskE har kun vundet en af sæsonens første fire kampe på Sydbank Park (V1-U1-T2). Målscoren hedder 3-5. 
  • AC Horsens har hentet flere point på fremmede græs end på hjemmebane. På udebane er det blevet til to sejre i tre kampe med sejre over Brøndby og Silkeborg. 
  • SønderjyskE har ikke tabt til AC Horsens på hjemmebane siden d. 6. august 2012. Siden er det blevet til syv kampe,  hvor SønderjyskE har vundet fem gange, mens to kampe er endt uafgjort.