Sønderjyske - AGF: optakt, odds, statistik og spilforslag

12. august 2019

Sønderjyske - AGF: optakt, odds, statistik og spilforslag

SønderjyskE tager mod AGF på Sydbank Park i 5. runde af Superligaen mandag d. 12. august kl. 19.00. Se SønderjyskE - AGF optakt med odds, spilforslag og statistik her!

Glen Riddersholms SønderjyskE har fået en forrygende start på Superligaen, hvor man kun har tabt til FC København. Riddersholms gamle arbejdsgiver i Aarhus, AGF, har kun ét point, og krisesnakken er så småt begyndt at brede sig i den aarhusianske storklub. Hvis ikke David Nielsens mandskab får mindst ét point med fra Haderslev, vil den krisesnak uundgåeligt tage til i Smilets By.

Vi har set på SønderjyskE - AGF odds hos LeoVegas, hvor hjemmeholdet er favoritter. Der er odds 2.20 på SønderjyskE, 3.50 på uafgjort og odds 3.20 på AGF netop nu. Se vores spilforslag til SønderjyskE vs AGF i optakten forneden, og tun ind på TV3 Sport som viser kampen mandag aften fra Sydbank Park med kick off kl. 19.00.

Spil hos LeoVegas >

 

SønderjyskE - AGF odds

Herunder ses udvalgte odds på SønderjyskE mod AGF og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren LeoVegas Sport. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

SønderjyskE - AGF
Mandag d. 12. august kl. 19:00
1X2 Odds
1: 2.20 X: 3.50 2: 3.20
Over/Under Mål Odds
Over 1,5:
1.22
Over 2,5:
1.72
Over 3,5:
2.85
Under 1,5:
4.40
Under 2,5:
2.14
Under 3,5:
1.43
Spilforslag
AGF får Over 2,5 kort:
Odds 2.25
Uafgjort:
Odds 3.50
Spil hos LeoVegas >

 

Optakt og Spilforslag: SønderjyskE - AGF

SønderjyskE har kun tabt én kamp i denne sæson, og det var i sidste spillerunde med 1-2 hjemme mod FCK. Her var sønderjyderne udmærket med i opgøret, selv om Glen Riddersholm efterfølgende kaldte FCK for "klart det bedste hold" og "sejren for fuldt fortjent". SønderjyskE ligner stadig i vores optik et hold, som har fat i den lange ende i øjeblikket, og vandt da også før nederlaget til FCK med 0-3 i Lyngby, som netop har besejret AGF i sidste uges mandagskamp med 2-1.

Der venter altså AGF en svær udekamp her, uanset at man har statistikken med sig mod SønderjyskE (se statistikken forneden). Selv om man ikke vil tale om krise endnu i AGF, så har klubben kun fået ét point i de første fire spillerunder, og det skaber alt andet lige et pres på David Nielsen og holdet før denne kamp, som er den fjerde udekamp ud af fem mulige i år. AGF'erne har dog til dels bestået spillemæssigt i kampene mod Hobro, FCK og FCM, selv om disse kun kastede ét point af sig (1-1 i Hobro), men det hjælper ikke meget, når regnskabet skal gøres op. Derfor er AGF pisket til ikke at tabe igen her i Haderslev mod SønderjyskE.

Vi forventer et brag af en kamp mellem SønderjyskE og AGF, hvor der vil blive gået til vaflerne fra første fløjt. SønderjyskE vil gerne tilbage på sporet med en sejr, mens AGF'erne formentlig vil dø med støvlerne på, for at undgå endnu et nederlag. Hos LeoVegas er der kort-markeder på kampen og odds 2.25 på Over 2,5 kort til AGF, hvilket bliver vores første spilforslag til kampen. Samtidigt tror vi ikke nogle af holdene formår at trække sig ud af kampen med alle tre point, og spiller derfor også på uafgjort til et fint odds 3.50.

Spil hos LeoVegas >

 

SønderjyskE - AGF statistik

  • AGF har vundet fem Superliga-kampe i træk mod SønderjyskE. De har kun haft to længere sejrsstimer mod modstandere i den bedste række mod Esbjerg (7 sejre i træk fra 1985-2000) og Viborg (6 kampe i træk fra 1981-1993).
  • SønderjyskE kan udligne deres rekord for flest tabte kampe i træk mod en bestemt modstander: Seks nederlag i træk mod FCK (2000-2006 og 2008-2010).
  • SønderjyskE har ikke vundet i syv Superliga-kampe mod AGF (V0-U2-T5), siden en 3-0 sejr på hjemmebane i 2017. Kees Luijckx, Mikael Uhre og Philip Zinckernagel scorede målene i den sejr.
  • SønderjyskE har tabt seks af de sidste otte Superliga-hjemmekampe mod AGF (V1-U1-T6), efter de kun tabte én af de første syv hjemmekampe mod De Hviiie.
  • SønderjyskE har kun scoret ét mål i de sidste fem Superliga-kampe mod AGF. Det mål blev scoret af Christian Jakobsen i et 2-1 nederlag i Aarhus i april 2019.
  • AGF har scoret i alle deres seneste 11 udekampe i Superligaen, siden et 1-0 nederlag ude mod FCN i december 2018. Det er AGFs bedste stime siden 1996/97 hvor De Hviiie scorede i 15 udekampe i træk.
  • Glen Riddersholm var AGFs cheftræner fra december 2015 til september 2017, hvor han blev erstattet af David Nielsen.
  • David Nielsen er ubesejret i sine 12 kampe som træner mod SønderjyskE (V9-U3-T0). Kun Ove Christensen har stået i spidsen for et hold mod SønderjyskE i flere kampe uden at tabe (13 kampe: V5-U8-T0).

Statistikkilde: GraceNote.dk leveret i samarbejde med Youbet.

Spil hos LeoVegas >