Sønderjyske - Brøndby: Optakt, odds og spilforslag

15. oktober 2020

Sønderjyske - Brøndby optakt: Fortsætter topholdet sejrsstimen?

SønderjyskE - Brøndby
Kampstart:
Søndag d. 18. oktober kl 16:00
TV:
Canal 9
Betting Partner: Youbet.dk
1 X 2
3.05 3.35 2.35

Spil hos Youbet*

Optakt: SønderjyskE vs Brøndby IF

Braget mellem SønderjyskE og Brøndby bliver samtidigt et opgør mellem Superligaens nr. 4 og topholdet. I sidste sæson vandt SønderjyskE deres hjemmekamp mod Brøndby med 2-1, og sønderjyderne ekspederede også Brøndby ud af pokalen med en 1-0 sejr på Vestegnen. SønderjyskE gik som bekendt hele vejen og vandt klubbens første pokaltrofæ. Til gengæld vandt Brøndby det seneste opgør mellem klubberne med 1-0 på hjemmebane i Superligaens grundspil d. 2. juni.

SønderjyskE har kun vundet fire ud af 18 hjemmekampe mod Brøndby i Superligaen. 10 er endt med sejre til BIF. I alt har SønderjyskE mødt Brøndby 40 gange i den bedste række siden 2000/01. Brøndby har vundet 24 af de 40 opgør, mens syv er endt uafgjort og ni med sejr til SønderjyskE. Målscoren er 87-45 i BIFs favør.

SønderjyskE

SønderjyskE har fået en historisk god start på Superligaen. De har nemlig vundet deres to første hjemmekampe i en sæson for første gang nogensinde. Det var med 2-0 over FCM og 3-1 over AaB. De har også sat klubrekord for flest hjemmekampe i træk uden nederlag: 10 styks. 

Sidst SønderjyskE tabte hjemme var med 1-3 til AaB d. 27. oktober 2019. Det er altså snart et år siden, og undgår de nederlag her mod Brøndby, vil de kunne kalde sig ubesejret på hjemmebane i 12 måneder, når de møder AGF på hjemmebane d. 2. november.

SønderjyskE har i øvrigt begået fire straffespark i deres fem seneste Superliga-kampe, og det skal de nok stoppe med, hvis den gode stime skal fortsætte. Sidst blev det kun til 2-2 i Lyngby, men Glen Riddersholm og Co. må have følt efter kampen, at de burde have fået alle tre point med hjem. SønderjyskE var bedst på dagen, og det er spændende om de kan fortsætte her mod Brøndby.

Til denne kamp må Glen Riddersholm se bort fra anfører Marc Pedersen, som er meldt ude med en skade. Rilwan Hassan er også stadig tvivlsom. Til gengæld kan både Philipp Schmiedl og Ogenyi Onazi få debut for SønderjyskE. Særligt sidstnævnte bliver spændende at se i aktion for SønderjyskE. Onazi har tidligere spillet for Lazio, Trabzonspor og Denizlispor, og han er noteret for 51 landskampe for Nigeria.

Brøndby IF

Niels Frederiksens Brøndby-hold er stadig det eneste hold med en perfekt pointhøst for den nye sæson. 12 ud af 12 mulige point har sendt de blå/gule til tops i tabellen, og kun én gang tidligere er de startet med fem sejre i træk. Det var i 1996/97, hvor de også vandt mesterskabet. 

Med en sejr her kan Brøndby for alvor melde sig ind i guldkampen i år, selv om man nok vil mene det er for tidligt at tage den snak på Vestegnen. Chancen for sejr er da bestemt også til stede, hvis man kigger på statistikken. Brøndby har nemlig vundet 15 af deres seneste 25 oktober-kampe i Superligaen, hvor de kun har tabt én gang. Det var med 2-3 ude mod FCM i oktober 2019.

I transfervinduet hentede Brøndby en ny venstre wingback i form af Blas Riveros, som er aktuel på Paraguays landshold. Han kan få Superliga-debut for Brøndby i Haderslev. Også den nye angriber Andrija Pavlovic er på vej i form, og scorede blandt andet for reserveholdet tirsdag i en kamp mod FCK.

Generelt bør Niels Frederiksen råde over en skadesfri trup.

Spilforslag til odds på SønderjyskE - Brøndby

Brøndby har hentet maksimum point indtil videre i sæsonen, men det har ikke altid været super overbevisende. Dermed ikke sagt, at Brøndby har spillet dårligt, men der er stadig et stykke vej - rent spillemæssigt - før Brøndby for alvor ligner en guldkandidat på sigt.

SønderjyskE har været stærke på hjemmebane i lang tid, og har altså snart ikke tabt i et helt år på eget græs. Det bliver ikke nogen nem opgave for Brøndby at tage alle tre point med hjem. Vi ser en tæt kamp for os, som meget vel kan ende uafgjort. Vi ser derfor mest værdi i odds 3.35 på uafgjort hos Youbet, hvilket bliver vores først spilforslag til odds på SønderjyskE - Brøndby IF.

Herudover forsøger vi os med et spil på Under 2,5 mål til odds 2.00. Det ligner på forhånd en kamp, som kan blive præget af to stærke forsvar, og som kommer til at byde på forholdsvis få målchancer.

Spil hos Youbet*