Sønderjyske - Randers FC: Odds, spilforslag og statistik

10. juli 2019

Sønderjyske - Randers FC: Odds, spilforslag og statistik

Sønderjyske og Randers FC mødes på Sydbank Arena i første runde af 3F Superligaen 2019/20. Opgøret spilles søndag d. 14. juli 2019. Se odds, spilforslag og statistik til Sønderjyske - Randers FC i optakten her!

Sønderjyske - Randers FC odds
Sønderjyske Uafgjort Randers FC
2.30 3.25 3.20

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Kampstart 12:00 - Søndag d. 14/7 2019
TV & Stream TV3 Sport / Viaplay.dk

 

SønderjyskE - Randers spilforslag

Glen Riddersholm og Sønderjyske skal forsøge at få en god start på den nye Superliga sæson, når Randers FC gæster Sydbank Arena. De to hold kender hinanden særdeles godt efter at have mødt hinanden ikke færre end 6 gange indenfor de seneste 12 måneder.

Det er heller ikke unormalt, at det er netop disse to hold der står overfor hinanden i en åbningskamp. Det er 4. gang i historien at de to hold mødes i første runde. Alle tre tidligere møder har fundet sted på Sydbank Arena, hvor Sønderjyske har vundet 2 gange, mens det sidste opgør endte uden en vinder. De færreste Randers fans har nok glemt 6-1 lussingen tilbage i åbningskampen i 2012/13 sæsonen, som er Sønderjyskes største sejr nogensinde i Superligaen,  og den eneste gang holdet har scoret 6 mål i en kamp.

Generelt har Randers haft det svært, når de har taget turen sydpå, for at møde Sønderjyske. Gæsterne har således ikke vundet de seneste 8 gange de har besøgt Sydbank Arena, hvor Sønderjyske har vundet 3 gange, mens 5 kampe er endt uafgjort. Vi forventer det bliver tæt mellem sidste sæsons nummer 8 og 11 fra grundspillet. Derfor lyder vores første spilforslag til Sønderjyske - RFC på uafgjort til odds 3.25 hos LeoVegas.

Kigger man på de seneste 5 indbyrdes møder mellem Sønderjyske og Randers på tværs af alle turneringer, så er 3 af kampene endt 1-1. I en åbningskamp vil 1 point ikke være en katastrofe for nogle af holdene. Vi forsøger os derfor med yderligere to spilforslag på opgøret hvor begge hold kommer på tavlen til odds 1.79, samt opgøret ender med cifrene 1-1 til odds 6.25 hos samme bookmaker.

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Sønderjyske - Randers FC statistik og historie

  • Sønderjyske er ubesejret i deres seneste 8 hjemmekampe mod Randers FC (V3-U5-T0). Seneste nederlag var tilbage d. 1. november 2013, hvor Randers vandt 3-1.
  • Kun mod Esbjerg  (11) har Sønderjyske haft en længere stime af ubesejret kampe på hjemmebane mod en modtander i Superliga sammenhæng.
  • Sønderjyskes største sejr nogensinde i Superligaen kom mod Randers d. 14. juli 2014, hvor holdet vandt med 6-1. Det er den eneste gang Sønderjyske har scoret 6 gange i en Superliga kamp.
  • Sønderjyske har ikke vundet deres åbningskamp i de seneste 3 sæsoner (V0-U1-T2). Alle kampene er spillet på Sybank Arena.
  • Sønderjyske har kun tabt 1 ud af deres seneste 6 kampe i Superligaen, hvis sidste sæson tælles med (V3-U2-T1). Et 1-0 nederlag til AGF d. 15 april.
  • Randers har heller ikke vundet deres seneste 3 åbningskampe i Superligaen (V0-U1-T2). De seneste to sæsoner er det ikke lykkedes Randers at komme på måltavlen i første runde.
  • Randers er uden sejr i deres seneste 4 udekampe i Superligaen (V0-U3-T1). Seneste sejr var en 2-1 sejr over Hobro d. 14. april.
  • Marc Pedersen (3) har tidligere spillet for Randers FC, mens Johnny Thomsen (101) og Erik Marxen har spillet for Sønderjyske tidligere i karrieren.

Spil hos LeoVegas >

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink