Vejle - Brøndby

20. november 2020

Vejle - Brøndby optakt: Tredje nederlag i træk i Jylland for BIF?

Vejle - Brøndby
Kampstart:
Søndag d. 22. november kl 18:00
TV:
3+ / Viaplay.dk
Betting Partner: Youbet
1 X 2
3.10 3.60 2.25

Spil hos Youbet*

Vejle vs Brøndby statistik

Vejle har kun vundet en af deres 14 seneste Superliga-kampe mod Brøndby (V1-U4-T9). Det var en 3-0 hjemmesejr i april 2007. Vejle har ydermere kun vundet to af deres 15 seneste hjemmekampe mod Brøndby i den bedste række: førnævnte 3-0 sejr og yderligere en 3-0 sejr i marts 1997.

Vejle er værter for en Superliga-kamp mod Brøndby for første gang siden december 2018, hvor Brøndby vandt 2-1 efter en 1-0 føring til vejlenserne. Allan Sousa blev smidt ud i den kamp efter to gule kort. Det første gule kort fik han for film, det andet for brok.

Vejle har tabt tre Superliga-kampe til Brøndby med mindst fem mål. Alle på Brøndby Stadion. 6-0 i 1996, 5-0 i 1998 og 6-1 i 2001. BIF er det ene af to hold, det andet er FCM, som har slået Vejle med mindst fem mål mere end én gang.

Optakt: Vejle - Brøndby

Oprykkerne fra Vejle fortsatte de gode takter op til landskamppausen, da de fik 1-1 på udebane mod FC Nordsjælland. Det var FCNs første pointtab på hjemmebane i denne sæson, hvor de har været ganske suveræne og bl.a. slået FCM med 4-1. Det siger altså lidt om Vejles ene point i Farum. 

Dermed kom Vejle tilbage på sporet efter at have tabt kampen forinden hjemme mod Randers med 0-3. Det nederlag var dog det eneste i en stime på nu 7 kampe, hvoraf fire er vundet.

Vejle er også videre i pokalen efter at have slået Brabrand ud i landskampspausen. Her var Vejle dog ikke super overbevisende, og der måtte straffesparkskonkurrence til for vejlenserne efter 2-2 i ordinær tid og efter forlænget. Allan Sousa så rødt for Vejle i pokalkampen, men da Vejle gik videre afsoner han karantænen i pokalturneringen. Sousa er derfor med her mod Brøndby.

Brøndby tabte tre kampe i træk til SønderjyskE, FCM og AaB, men kom tilbage på sporet med 3-1 over OB i sidste runde. Få dage forinden havde Brøndby også vundet deres pokalkamp mod Ledøje-Smørum med 1-0. Det er derfor to sejre i træk for Brøndby. 

Brøndby på udebane er 2-0-2 for sæsonen indtil videre. De vandt de to første udekampe over FCK og Randers, men har siden tabt de to sidste på fremmedgræs til SønderjyskE og AaB. Spørgsmålet er, om det bliver til tre nederlag i træk i Jylland for Brøndby.

Brøndby må undvære Blas Riveros, som ellers fik en god start på Superliga-karrieren hos Brøndby med et mål mod OB. Han måtte dog senere udgå med en korsbåndsskade, som kommer til at holde ham ude i lang tid. Det efterlader Niels Frederiksen med problemer på venstre back, hvor det efter alt at dømme bliver Peter Bjur som skal overtage pladsen.

Også Rezan Corlu blev skadet mod OB og er meldt ude i 3-4 uger, Kevin Mensah er også skadet, men til gengæld er Lasse Vigen på vej tilbage og kan være i spil til kampen mod Vejle, oplyser Niels Frederiksen til mediet 3point.dk.

Spilforslag: Vejle slår Brøndby i Nørreskoven

Brøndby har været klart bedst spillende på hjemmebane, og kommer her på besøg på en svær udebane hos Vejle. I hvert fald hvis Vejle kan fortsætte de gode takter, som de har vist henover de første otte spillerunder i Superligaen.

Vi ser er 100% åbent opgør for os, som kan svinge begge veje. Men i og med Vejle er på hjemmebane, og oddset på Vejle er på flotte 3.10 hos Youbet, synes vi der er bedst værdi i et spil på oprykkerne.

Spil hos Youbet*