Vejle - FC København: Spilforslag og tilbud om odds 8.00 på FCK-sejr

25. september 2020

Vejle - FC København optakt: Får FCK sæsonens første sejr?

Oprykkerne fra Vejle tager mod sølvvinderne - eller guldtaberne om man vil - fra FC København i 3. spillerunde af Superligaen 2020/21 søndag d. 27. september kl. 18.00. Vejle har gjort det ganske glimrende i de første to kampe, mens FCK er kommet skidt fra land med 0 point for to kampe. Der hviler altså et pres på Løverne fra Hovedstaden før dette opgør, hvor alt andet end en sejr vil være tæt på katastrofalt.

Målet er selvfølgelig at vinde det danske mesterskab i år, men FCK har nu alle statistikker i mod sig. For intet hold, som har tabt de to første kampe i en sæson, er nogensinde blevet danske mestre. FCK kan nu også tabe deres tre første kampe i en sæson for kun anden gang i historien. Det skete også i 2013/14, hvor FCK vandt sølv.

Vejle - FCK vises på 3+ og Viaplay, og forneden er vi klar med mere statistik og spilforslag til odds på Vejle - FCK i optakten.

Spil hos Youbet*

Optakt: Vejle Boldklub vs FC København statistik

FC København er ubesejret i deres seneste 11 Superliga-kampe mod Vejle, hvoraf ni er vundet. Sidst Vejle slog FCK var med 4-1 i Parken d. 23. april 2000. I sæsonen forinden, 1999/2000, havde FCK vundet med hele 7-2 i Vejle.

Sidst Vejle vandt en hjemmekamp mod FCK i Superligaen var i sidste årtusinde. Nemlig d. 24. maj 1999, hvor Alex Nørlund scorede kampens enlige mål i Vejles 1-0 sejr.

I de sidste 11 indbyrdes opgør, har FCK en målscore på hele 29-6 mod Vejle.

Vejle Boldklub

Vejle er med seks mål i de første to kampe blandt de mest scorende hold i Superligaen indtil videre, og de har bestemt vist at de kan spille med på dette niveau. I Aarhus mod AGF var de tæt på at komme tilbage efter at have været  bagud med tre mål, og i sidste runde blev SønderjyskE lammetævet med 4-1 i Vejle.

Nu venter der dog en styrkeprøve af de helt store for oprykkerne, som får besøg af FC København. Her skal Vejle forsøge at fortsætte de gode takter fra sidste rundes hjemmekamp, og det kræver først og fremmest at man får styr på defensiven. Der er trods alt lukket hele fem mål ind i de første to kampe, og når man står overfor FCK med en målvarm Kamil Wilczek i front, skal man være ekstra på vagt.

FC København

FC København logo

FCK er ganske vist favoritter her, men de har faktisk kun vundet én af deres seks seneste udekampe i Superligaen. Det var en 1-0 sejr i AaB i næstsidste runde af sidste sæson. For de sidste 10 Superliga-kampe har FCK en form der hedder to vundne, seks uafgjorte og to nederlag, så det er på ingen måder et imponerende FCK hold i øjeblikket. Løverne er altså også næstsidst i Superligaen efter to spillerunder, som har budt på nederlag til OB og Brøndby.

Men når det så er sagt, så har FCK vanen tro gjort det godt i Europa. Først vandt man knebent, men dog fortjent, ude over IFK Göteborg og torsdag aften blev polske Piast Gliwice sendt hjem med et 0-3 nederlag i Parken. FCK var godt nok til tider heldige med ikke at slippe mål ind, for polakkerne havde bl.a. to forsøg på træværket, men overall var det en godkendt kamp fra FCK'ernes side. Resultatet lyver dog måske en smule, og det kunne sagtens være blevet en tættere affære.

Der er ingen tvivl om, at noget er off hos FCK i øjeblikket, og Ståle Solbakken skal snart have løst problemerne med FCKs spil. Måske det starter her mod Vejle.

Spilforslag til Vejle - FCK odds

Vejles to første kamp har set i alt 11 scoringer, så det er ingen tilsnigelse at påstå, at Vejle er involveret i nogle målrige kampe. De kan sagtens bide fra sig offensivt, og vi forventer også de kommer på tavlen her mod FCK. Løverne har haft store problemer med at holde et clean sheet i lang tid, og at de fik et clean sheet torsdag mod Piast Gliwice var vist mere tilfældigheder og held. 

Til gengæld tror vi stadig FCK kommer til at vinde denne kamp. FCK skal simpelthen i gang nu med tre point, og Kamil Wilczek har da også vist at han ikke har glemt, hvor målet står. Måske har FCK'erne ikke været voldsomt imponerende offensivt, men de scorer nærmest altid to mål i kampene som minimum.

Vi tror FCK ender med at vinde i en målrig kamp. Derfor bliver vores spilforslag en FCK sejr + Over 2,5 mål kampen, hvilket belønnes med odds 2.40 hos Youbet.

Spil hos Youbet*