Vejle BK vs Randers FC

17. september 2023

Vejle - Randers optakt: Sender VB Hestene under stregen?

Vejle kan med en sejr kravle over stregen og sende Randers i nedrykningszonen. Der er bundgys på Vejle Stadion kl. 14.00.

Der er bundopgør i Superligaen i dag. Vejle tager mod Randers hjemme i Nørreskoven, og det er et opgør, hvor særligt gæsterne har brug for at vise noget. 

Spil hos LeoVegas*

Vejle - Randers
Kampstart:
Søndag d. 19. september kl. 14:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Jens Maae
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
2.37 3.50 3.05

 

Vejle

Vejle vandt sidst i Superligaen med 2-1 i Odense, og kom dermed på pointtavlen for første gang i sæsonen - ovenikøbet med tre fine point på udebane. I landskampspausen slog Vejle også SønderjyskE med 1-0 ude i pokalen, så det er et VB-hold med to sejre i træk, som her byder de kriseramte heste fra Randers op til dans i Nørreskoven.

Hvis Vejle kan snuppe en tredje sejr her i træk, vil de bytte plads med Randers i tabellen, og dermed kravle over nedrykningsstregen. 

 

Randers FC

Randers fik en sjælden Superliga-sejr d. 25. august med 1-0 hjemme over Viborg. Men ellers har Hestene ikke lavet meget andet end at tabe. Af og til har de også tabt stort. Rigtig stort. 

Senest blev det kun til et 3-1 nederlag på Brøndby Stadion, men indsatsen var så ringe, at Randers sagtens kunne have tabt større. Særligt før pausen var Randers statister i opgøret. 

De siger godt nok at cheftræner Rasmus Berthelsen er fredet i Randers - indtil videre - men det er svært at tro på, at han får lov at sidde meget længere, hvis ikke spillet som minimum bliver bedre. Èn ting er, at man ikke får mange point, men holdet har til tider lignet et mandskab i total opløsning, blottet for energi og kreativitet. Dét skal ændre sig - ellers taber man nok også her i Vejle.

Om Berthelsen har fået noget konstruktivt ud af landskampspausen, får vi altså et svar på i dag.

 

Odds: Vejle vs RFC spilforslag

Det er ved at være længe siden, at Randers har spillet rigtig god bold. Faktisk startede den sportslige deroute allerede i foråret, og vi har ikke set noget i denne sæson indtil nu, som siger at Randers ikke kan ende med at rykke ud til sommer. Det har virkelig været ringe.

Nu kommer Hestene så til Vejle, hvor hjemmeholdet har vundet to kampe i træk mod OB og SønderjyskE. Vi tror de røde fra Nørreskoven snupper en tredje sejr i træk, og sender Randers i dyb krise.

Vejle giver odds 2.37 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*