Vejle BK vs Randers FC

14. april 2024

Vejle - Randers optakt: Kommer VB endelig over stregen?

Vejle tager mod Randers FC søndag d. 14. april kl. 14.00. Se VB vs RFC spilforslag i optakten her.

Vejle har her i 2024 misset et par muligheder for at kravle over nedrykningsstregen for første gang siden 1. spillerunde. I dag har de chancen igen for med en sejr over Randers kan Vejle passere OB og måske også Lyngby i tabellen. Kan Vejle få alle tre point mod nedrykningsspillets hidtil bedste hold fra Randers?

Spil hos LeoVegas*

Vejle - Randers
Kampstart:
Søndag d. 14. april kl. 14:00
TV / Stream
Canal 9
Dommer:
Peter Kjærsgaard
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.25 3.25 2.40

 

Vejle

Da Vejle slog OB med 1-0 i Odense i forrige spillerunde, havde de røde muligheden for at kravle over nedrykningsstregen i den efterfølgende hjemmekamp mod Viborg. Men desværre for Vejle gik det ikke som håbet, da man måtte nøjes med 1-1. Det kunne ydermere nemt være blevet til nul point, for Viborg førte 1-0 da stadionuret nærmere sig det 90. minut. Men Kristian Kirkegaard fik udlignet til sidst med sit andet sæsonmål for Vejle.

Netop det med mål har været Vejles største problem i denne sæson. De laver ganske enkelt ikke nok af dem. Kun 21 mål har VB scoret i 24 kampe, og det er kun to mål flere end bundproppen Hvidovre. Til gengæld har Vejle kun lukket 27 mål ind, hvilket er klart bedst af alle hold i nedrykningsspillet og på niveau med både FC Midtjylland (26) og FC København (27).

Det er også en af årsagerne til, at Vejle har spillet stort set lutter tætte opgør i denne sæson. Man hverken vinder eller taber stort - næsten alle kampe har været helt nede til et enkelt mål mellem VB og modstanderne. 

VB får Miiko Albornoz tilbage fra karantæne.

 

Randers FC

Randers har været en sand fornøjelse at følge her i nedrykningsspillet, hvor de har taget to flotte sejre med 6-2 over Lyngby og 3-1 over Hvidovre. I 2024 er Randers nu V4-U1-T2 i syv kampe, og ligner i vores optik et godt bud på en aftager af 7. pladsen i Superligaen, hvilket vil give adgang til en Playoff om Europa. Lige nu er Randers dog et point efter Viborg, men det kan en sejr her selvfølgelig lave om på.

Den store oplevelse i de seneste kampe har været lejesvenden fra Sturm Graz, den 21-årige ghaneser, Mohammed Fuseini. Ham ville Randers nok gøre klogt i at forsøge at snuppe på en permanent kontrakt, men prisen er nok steget en smule efter han har lavet fem mål og skabt chancer til flere endnu mod Lyngby og Hvidovre. 

Spændende bliver det om Fuseini kan stjæle billedet igen her mod VB, som sandsynligvis ikke giver nær så meget plads til Randers-offensiven, som Lyngby og Hvidovre har gjort.

 

Odds: Vejle vs RFC spilforslag

Randers har imponeret offensivt i de seneste kampe, men de har også fået masser af plads at boltre sig på at to gavmilde forsvar. Det får de ikke igen her mod Albentosa og Co. i Vejle forsvaret, som har været solide gennem hele sæsonen og gjort Vejle svære at spille mod. 

Vejle har til gengæld ikke helt samme kvalitet i offensiven, og det gør, at vi tror de får svært ved at slå Randers i dag. Hestene er nemlig også solide i deres organisation og giver heller ikke meget væk. Vi forventer faktisk en forholdsvis chance- og målfattig affære mellem de to hold, som i øvrigt også spillede 0-0 sidst de mødtes i Randers.

Vi byder ind på 1-1 her og spiller uafgjort til odds 3.25 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*