Horsens - Vendsyssel: Odds, spilforslag og statistik til Superliga Playoff-kampen

16. maj 2019

Horsens - Vendsyssel: Odds, spilforslag og statistik til Superliga Playoff-kampen

AC Horsens fører med 1-0 over Vendsyssel FF fra det første Superliga playoff opgør. Nu er der returkamp på CASA Arena søndag kl. 14.00. Se ACH - VFF odds, spilforslag og statistik her!

ACH - VFF Odds
AC Horsens Uafgjort Vendsyssel FF
2.35 3.25 3.10

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 14:00 - søndag d. 19/5 2019
TV & Stream EuroSport 2 / EuroSport Player

 

Spilforslag: Horsens slår Vendsyssel i nedrykningskampen

Den samlede vinder af dette playoff-opgør sikrer sig mod nedrykning fra Superligaen. Taberen skal derimod spille mod et 1. divisionshold om at undgå nedrykning.

AC Horsens var det bedste hold i den første kamp mod Vendsyssel, som aldrig rigtig formåede at lægge et pres på AC Horsens' forsvaret, eller få testet Delac i Horsens-målet. Når det er sagt, var det aldrig en kamp hvor nogle af holdene imponerede spillemæssigt, hvilket vel reelt har gjort sig gældende gennem det meste af foråret.

Måske kan det blive en sovepude for Bo Henriksens Horsens-tropper, at man har sikret sig et gyldent udgangspunkt med 0-1 sejren i det første opgør, men vi har svært ved at se Vendsyssel få vendt tingene til samlet sejr. Dertil var de simpelthen for ufarlige på eget græs i sidste uges opgør, og nu mangler Vendsyssel også Alhaji Kamara og Tiemoko Konate som må sidde kampen over med karantæne. To meget vigtige spillere for Vendsyssel, som gør det endnu sværere at være optimister på gæsternes vegne. I stedet tror vi Horsens vil få succes med at tage kontrol over kampen, og få scoret de mål der skal til for at lukke opgøret.

Vi tipper en AC Horsens sejr i vores spilforslag til kampen mod Vendsyssel, og det kan spilles til odds 2.35 hos Youbet.

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

Vendsyssel FF - AC Horsens statistik og historie

 • Første kamp i dette dobbeltopgør mellem Horsens og Vendsyssel blev vundet af Horsens med 0-1 på Nord Energi Arena d. 12. maj på et mål af Nicolai Brock-Madsen (76.).
 • I Superligaens grundspil vandt Horsens begge kampe mod Vendsyssel: 0-1 ude d. 21. oktober, og 3-0 hjemme d. 17. februar. I ACHs 3-0 sejr blev Vendsyssel reduceret til 10 mand ved stillingen 0-0, da Jon Dagur Thorsteinsson så rødt for gæsterne.
 • AC Horsens undgik nedrykning fra Superligaen i 2016/17, da man slog Vendsyssel med 3-1 samlet i Superliga Kvalen (0-0 i Horsens, 1-3 i Vendsyssel).
 • Vendsyssels seneste sejr over AC Horsens lød på 0-1 i Horsens og kom i 1. division d. 18. oktober 2015.
 • Kun Hobro IK har scoret færre Superliga-mål ind Horsens (33) og Vendsyssel (32) i denne sæson.
 • Horsens er tre gange tidligere rykket ned fra den bedste række i Danmark: i 1970, 2008/09 og 2012/13.
 • Horsens har kun vundet to af deres seneste 14 Superliga kampe. Begge disse sejre var mod netop Vendsyssel.
 • Vendsyssel har kun vundet en af deres seneste 13 Superliga kampe. En 1-0 sejr hjemme mod AaB.
 • Alle Vendsyssels seks sejre i denne Superliga sæson har været med en 1-måls margin (3 x 3-2, 2 x 1-0 og en 2-1 sejr).
 • VFF har kun vundet én af deres seneste 9 Superliga udekampe (V1-U4-T4): En 3-2 triumf ude mod Brøndby d. 16. december.
 • Vendsyssel har haft 18 forskellige målscorere i denne sæson i Superligaen, flest af alle hold. FCM er nr. 2 i den statistik med 17 forskellige målscorere.

Spil hos Youbet >>

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt