Vendsyssel FF - FC Midtjylland odds & spilforslag: Fysisk duel venter på Nord Energi Arena

11. februar 2019

Vendsyssel FF - FC Midtjylland odds & spilforslag: Fysisk duel venter på Nord Energi Arena

Vendsyssel FF og FC Midtjylland lukker 21. spillerunde af Superligaen 2018/19, når de to mandskaber mødes på Nord Energi Arena mandag d. 11 februar 2019 kl. 19.00. Se odds på VFF vs FCM og vores spilforslag til opgøret her. 

Vendsyssel skal forsøge og spille sig væk fra bunden, når sidste års mestre fra FC Midtjylland tager turen nordpå mandag aften. Her venter der Jens Berthel Askous mandskab en svær kamp, mod et midtjysk hold, som Vendsyssel endnu aldrig har slået i en officiel kamp.

Ifølge bookmakerne bliver det heller ikke mandag aften at første sejr kommer i hus for Vendsyssel. Der er odds 5.90 på en hjemmesejr hos Unibet. En udesejr står til odds 1.56, mens en pointdeling giver pengene 4.20 igen. Ifølge Unibet er der gode chancer for mange mål i Hjørring mandag aften. Der er odds 1.70 på over 2,5 mål, mens under 2,5 mål står til odds 2.17*.

Se masser af odds på Vendsyssel FF vs FC Midtjylland i Superligaen 2018/19 hos Unibet allerede nu, eller læs mere om kampen og vores spilforslag til Vendsyssel - FCM i optakten forneden.

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklame

Vendsyssel FF - FC Midtjylland odds

Her ses udvalgte odds på Vendsyssel - FCM i Superligaen. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren Unibet, og er genstand for ændringer.

Superligaen 2018/19
Vendsyssel FF vs FC Midtjylland odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Vendsyssel FF 5.90
X: Uafgjort 4.20
2: FC Midtjylland 1.56
Asian Handicap Odds
Vendsyssel FF +0,5 mål 2.50
Vendsyssel FF -1.5 mål 17.00
FC Midtjylland +0,5 mål 1.15
FC Midtjylland -1,5 mål 2.60
FC Midtjylland -2,5 mål 5.25
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.21 | 4.50
Over/Under 2,5 mål 1.70 | 2.17
Over/Under 3,5 mål 2.85 | 1.43
Over/Under 4,5 mål 5.40 | 1.16
 

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til Vendsyssel FF - FC Midtjylland

Vores første spilforslag til Vendsyssel FF vs FC Midtjylland er fundet på hjørnespark markedet, hvor statistikkerne taler for, at der falder mange hjørnespark. Vendsyssel har i 6 ud af deres seneste 7 hjemmekampe fået mindst 5 hjørnespark, og selvom der venter dem hård modstand mandag aften, så bør der være gode chancer for hjemmeholdet kan komme op på mindst 5 hjørnespark. Der er odds 2.65, hvis det lykkedes for Vendsyssel FF at få over 4,5 hjørnespark hos Unibet*.

FC Midtjylland kommer næppe i besiddelse af fair play prisen i år. Midtjyderne har især på udebane tit trukket mange gule kort, og vi forventer også at det kan gå hen og blive en fysisk kamp med mange dueller mod Vendsyssel. Der har været over 3,5 kort i 13 ud af deres seneste 14 udekampe for FCM. Vi tror den stime fortsætter, og satser på mindst 4 kort til odds 1.86 hos Unibet*

Spilforslag:
Vendsyssel over 4,5 hjørnespark: Odds 2.65
Over 3,5 kort: Odds 1.86

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Optakt: Kan oprykkerne spænde ben for midtjydernes gulddrømme?

Jakob Poulsen & Co. jubler Jakob Poulsen & Co. jagter FCK i toppen af tabellen (foto: shutterstock.com)

Vendsyssel FF rykkede i sommers op i landets bedste række for første gang i klubbens korte historie. Sidenhen spåede mange nordjyderne som favoritter til en billet tilbage i landets næstbedste række. Vendsyssel har dog kæmpet med blod, sved og tårer, og selvom resultaterne i store perioder har været svingende, så ligger klubben foran både Vejle og Hobro i tabellen.

Mandag aften venter der en svær kamp mod FC Midtjylland. Et hold som Vendsyssel har haft deres problemer med. Officielt har de to klubber mødtes 3 gange, hvis man ser bort fra træningskampe, og her er det blevet til midtjysk triumf alle gange. Senest i efteråret, hvor FCM vandt med 3-0 hjemme på MCH Arena.

For Vendsyssel har der ikke været stille på direktionsgangene henover vinter transfervinduet. Hele sagen med Riddersholm, som trådte til som sportsdirektør, men sidenhed skrev kontrakt med Sønderjyske har fyldet meget i medierne, men det har ikke holdt Vendyssel fra at forstærke truppen. Hele 6 spillere er kommet ind i transfervinduet, blandt andet det unge FCK talent Mads Roerslev samt landsholdsspilleren Francisco Junior, som er hentet i Strømgödset.

Også FCM har haft travlt i transfervinduet, hvor der er sagt farvel til 4 spillere, mens 3 nye spillere er kommet til. Heriblandt to brasilianske spillere, som kan blive rigtig spændende at følge. Samtidig har FCM hentet Evander på en permanent kontrakt. En spiller som gjorde det rigtig godt for FCM i efteråret, og en spiller som ligner en stor gevinst for midtjyderne, i deres kamp om guldet i foråret.

Kick off: Mandag d. 11 februar kl. 19:00 - følg kampen på TV3 Sport & ViaPlay