Viborg FF vs Brøndby IF

16. september 2022

Viborg - Brøndby optakt: Kan VFF fortsætte stimen på hjemmebane?

Viborg og Brøndby mødes i domkirkebyen i 10. spillerunde af Superligaen søndag d. 18. september 2022. Se Viborg vs Brøndby IF optakt, spilforslag og odds til kampen her!

Viborg er på tredjepladsen og er decideret flyvende i øjeblikket med tre sejre i træk. Samtidig har de ikke afgivet et eneste point i fem hjemmekampe. 15 ud af 15 mulige, er det blevet til. Gæsterne fra Brøndby kommer sandsynligvis på en hård opgave, men der har også været tegning til bedre tider for Brøndby i de seneste kampe efter offensiven er blevet forstærket med Wass, Vallys og Omoijuanfo. 

Det er Viborg som er favoritter, men spørgsmålet er, om de kan holde gang i den perfekte stime på hjemmebane, når Vestegnens fodboldflagskib kommer på besøg.

Spil hos Oddset*

Viborg - Brøndby
Kampstart:
Søndag d. 18. september kl. 16:00
TV:
6'eren / discovery
Dommer:
Jacob Sundberg
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
2.25 3.55 3.10
Spil hos Oddset*

 

Odds: Viborg vs Brøndby spilforslag

Viborg tog den tredje sejr i træk med 2-1 hjemme over AC Horsens mandag aften, og der er grund til optimisme hos De Grønne. Det er et rigtig stærkt kollektiv og godt organiseret Viborg-hold, som er svære at score mod og samtidig er farlige offensivt, hvor der er mange strenge at spille på.

Brøndby kan nemt komme i problemer her i det jyske, som også FC København f.eks. var det, da Løverne tabte med 4-2 her i Viborg tidligere på sæsonen. Fem hjemmesejre i fem hjemmekampe er det blevet til for Viborg, og det er alt andet end et nemt sted at komme på besøg.

Brøndby har fået forstærkninger ind, og Andreas Maxsø er vendt tilbage fra skade, men der går nok stadig en lille håndfuld kampe, før vi kan forvente at se Niels Frederiksens mandskab i fuld styrke. Ikke desto mindre var Brøndby ganske solide sidst mod formstærke Randers og kun få minutter fra at hente den anden sejr i træk. Vallys blev noteret for både et mål og en assist, og Ohi Omoijuanfo scorede for anden kamp i træk for Brøndby.

Det er altså to klubber, som har gjort det godt i de seneste kampe, og det er svært at spå om en vinder her. Vi ser kampen som helt åben, og derfor er der klart bedst værdi i en udesejr til gæsterne til odds 3.10. Vi skyder på, at Brøndby tager endnu et skridt i den rigtige retning, og at Viborg for første gang i sæsonen må forlade banen uden point på hjemmebane. Vi siger 2-1 til Brøndby og spiller Brøndby til odds 3.10.

Spil hos Oddset*

Viborg

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
21/8 Randers FC - Viborg
6. runde | Superliga
1-0
25/8 Viborg - West Ham
Conference League Playoff
0-3
28/8 Viborg - Lyngby
7. spillerunde
2-1
4/9 OB - Viborg
8. spillerunde
1-2
12/9 Viborg - AC Horsens
9. spillerunde
2-1

Viborg tog deres tredje 2-1 sejr i træk i sidste spillerunde hjemme mod AC Horsens, og udbyggede samtidig deres uovervindelige hjemmebane statistik. Viborg er nu V5-U0-T0 på eget græs for denne Superliga-sæson, og har altså ikke afgivet et eneste point på hjemmebane.

Det er et stærkt kollektiv som driver værket i Viborg krydret med et par flyvende hollændere i Justin Lonwijk og Jay-Roy Grot som drysser lidt stjernestøv over holdet fra Domkirke-byen. Det ser rigtig positivt ud for Viborg, som også indtager en flot tredjeplads før denne 10. spillerunde.

Spil hos Oddset*

Brøndby IF

Seneste fem kampe
Dato Kamp Resultat
14/8 Brøndby - OB
5. runde | Superliga
2-0
21/8 AaB - Brøndby
6. runde | Superliga
2-1
29/8 Brøndby - FCM
7. runde | Superliga
0-2
4/9 AC Horsens - Brøndby
8. spillerunde
0-2
11/9 Brøndby - Randers FC
9. spillerunde
2-2

Brøndby kommer på en svær opgave i Viborg, og kan være ramt på målmandsposten til kampen. Mads Hermansen er formentlig ikke klar endnu, og i den seneste kamp mod Randers blev Thomas Mikkelsen skadet. Det kan betyde, at den uerfarne Jonathan Ægidius måske skal vogterne stængerne for de blå-gule i Viborg.

Nu blev det kun til 2-2 hjemme mod Randers sidst, men der er helt klart pil op hos Brøndby for tiden. Det ligner at det er et hold som kun bliver stærkere kamp for kamp efter tilgangen af Daniel Wass, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo.

Sidstnævnte udgik også skadet mod Randers efter at have bragt Brøndby foran allerede i 2. spilleminut, og dermed scorede for anden kamp i træk for sin nye klub. Det forventes at Ohi vil være klar til dette opgør, men er han ikke det alligevel, vil det naturligvis være en svækkelse af Brøndby-angrebet.

Spil hos Oddset*