Viborg FF vs FC Midtjylland optakt

14. september 2023

Viborg vs FC Midtjylland optakt: Lokalbrag i det midtjyske

Der er derby i det midtjyske, når Viborg tager mod ærkerivalerne fra FC Midtjylland fredag aften i 8. spillerunde i Superligaen.

Slaget mellem Viborg og FC Midtjylland er altid højintenst, for der hersker en stærk rivalisering mellem de to klubbers fans, hvilket selvfølgelig også smitter af på spillet på banen. Derfor venter der med sikkerhed også et intenst brag, når Viborg tager mod Ulvene fra Herning fredag aften.

Spil hos LeoVegas*

Viborg FF - FC Midtjylland
Kampstart:
Fredag d. 15. september kl. 19:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Aydin Uslu
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
2.90 3.60 2.42

 

Viborg FF

Viborg er på 9. pladsen her hvor Superligaen genoptages efter landskampspausen. Otte point i syv kampe er det blevet til, og Viborg har i perioder vist sig som et ganske godt fodboldhold. Det er dog tydeligt, at der er gået lidt gas af ballonen i offensiven, hvor man har manglet skarphed i modstandernes felt. 

Viborg har selvfølgelig også tyndet ud i bestanden af profiler igennem de seneste vinduer, men der er handlet spændende ind, og nu skal der bygges noget nyt op. Samtidig skal man gå efter Top 6, og det er bestemt indenfor rækkevidde. Taber man her til FCM vil man dog tabe et stort skridt i kampen om en plads i Mesterskabsspillet - i hvert fald på den korte bane.

En sejr derimod sender Viborg på sjettepladsen inden de resterende kampe spilles henover weekenden.

 

FC Midtjylland

FCM har kæmpet lidt med tingene i begyndelsen af den nye sæson, hvor der har været udskiftning i truppen, og man har skullet forsøge og spille en ny stamme sammen på holdet i et tætpresset kampprogram. 

Nu glippede FCM så Europa, og kan fokusere 100 % på den danske Superliga. Nu har Thomasberg også have en god lang landskampspause til at få arbejdet med mange ting på træningsbanerne, men der har selvfølgelig også været flere spillere, som har været afsted med deres landshold. Hvor stor en indflydelse dét får, når Thomasberg skal sætte sin startellever, må tiden vise. Satser han på de spillere, som har trænet intenst sammen i de seneste uger, eller bliver der plads til flere af de spillere, som har været afsted med deres landshold?

En mand som Emilano Martinez kommer sandsynligvis ikke i spil, da han blev skadet i landsholdslejren for Uruguay. Og der er også tvivl om Sverrir Ingi Ingason, Joel Andersson, Kristoffer Olsson og Henrik Dalsgaard.

FCM kan glæde sig over, at man i sidste uge hentede en storsejr og stensikkert avancement i pokalen, da man lammetævede stakkels Aabenraa med 13-0 på udebane.

 

Odds: VFF vs FCM spilforslag

Det her ender formentlig i et tæt og intenst opgør med masser af dramatik. Vi føler kampen kan falde ud til begge mandskabers fordel, for selv om FCM har den bedste trup, synes vi ikke Ulvene har imponeret synderligt i denne sæson, og slet ikke på udebane.

Vi tror Viborg kan gøre det svært for Ulvene, men omvendt har Viborg ikke just været dødsensfarlige i modstandernes felt. Kun 7 mål har Viborg lavet, hvilket er ét pr. kamp. Det samme har FCM i øvrigt. Viborgs målscore: 7-11, FCM's: 7-10. Derfor skyder vi på at kampen ender uafgjort og 1-1 virker som et godt bud. Odds 3.60 på krydset hos LeoVegas bliver vores spilforslag.

Spil hos LeoVegas*