Brøndby IF logo

10. februar 2020

Vinder Brøndby medaljer eller glider de ud af Top 6 i 2019/20?

I den kommende weekend starter Superligaen igen, og for Brøndby starter foråret med en udekamp mod OB søndag d. 16/2. Her bliver det spændende at se, hvor stærke Brøndby er efter vinterens transfervindue. Niels Frederiksen råder nemlig ikke længere over topscorer Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, som alle tre har forladt Brøndby i vinterpausen. Særligt Wilczek og Kaiser vil blive svære at erstatte, da de har scoret hele 25 af 37 Brøndby-mål i Superligaen i denne sæson.

Hvordan kommer det til at gå Brøndby i den resterende del af sæsonen? Forventningerne til fremtiden er i hvert fald klare hos de blå/gule: Brøndby vil i Top 3 i Superligaen, og kvalificere sig til europæisk fodbold, men spørgsmålet er, om det allerede bliver en realitet i år, eller om afgangen af de store profiler kommer til at koste for dyrt på pointkontoen.

Danske Spils Oddset er klar med vinderspil-odds på den resterende del af grundspillet og sæsonen 2019/20 i Superligaen, hvor der er flere interessante odds på Brøndby. Herunder ser vi på Oddsets vinderspil på Brøndby i forårssæsonen 2019/20 i Superligaen. Oddsene på Brøndby og de øvrige Superliga-klubber findes hos bookmakeren under "Fodbold - Danmark - Vinderspil" i menuen.

Spil hos Oddset*

Bliver Kamil Wilczek topscorer i Superligaen i år?

En af de helt store historier på Vestegnen henover vinteren har været afgangen af Kamil Wilczek, som er rejst til Göztepe i Tyrkiet. Med sine 17 sæsonmål for Brøndby har polakken egenhændigt stået for næsten halvdelen af Brøndbys i alt 37 Superliga-mål i denne sæson, og han er solidt i spidsen på topscorerlisten i Superligaen.

De nærmeste forfølgere er Ronnie Schwartz med 12 mål, og OBs Bashkim Kadrii med 10 mål. Wilczek har altså et forspring på fem mål ned til nærmeste udfordrer til topscorertitlen netop nu, og selvom Wilczek ikke kommer til at score flere mål for Brøndby i denne sæson, er han stadig den næststørste favorit til at blive topscorer i sæsonen. Danske Spils Oddset giver odds 2.60 på Wilczek som topscorer, mens Ronnie Schwartz giver odds 2.40 netop nu.

Ronnie Schwartz er skiftet til FC Midtjylland fra Silkeborg, og kan måske se frem til et målrigt forår, nu hvor han tørner ud for Superligaens tophold. Bashkim Kadrii kommer heller ikke til at score flere mål i Superligaen i denne sæson, da han ligesom Wilczek er rejst udenlands i vinterens transfervindue. OB har nemlig solgt Kadrii til Al Fateh FC i Saudi-Arabien. Spørgsmålet er derfor nu, om Kamil Wilczek formår at blive Superliga-topscorer i 2019/20, selv om han kun har spillet i Danmark i den første halvdel af sæsonen.

Foruden Ronnie Schwartz er største favoritter til at vippe Wilczek af pinden FCK'erne Dame N'Doye (nu 8 mål) og Pieros Sotiriou (nu 9 mål). Oddset har odds 7.50 på N'Doye og odds 11.00 på Sotiriou.

Spil hos Oddset*

Kommer Brøndby i Top 6 og vinder de medaljer i år?

Brøndby bliver næppe danske mestre i år. Oddset giver i hvert fald odds 750.00 på et mesterskab til Vestegnens fodboldflagskib, og det synes da også meget utænkeligt, at Brøndby henter de 18 point, som de lige nu er efter FC Midtjylland i tabellen.

Det virker nok mere sandsynligt, at Brøndby kommer til at kæmpe for deres plads i Top 6, for der er kun fire point ned til 7. pladsen netop nu for de blå/gule, som altså har sagt farvel til både Wilczek og Kaiser, der tilsammen har scoret 25 af de 37 mål i grundspillet indtil videre.

Hos Danske Spil er man dog forholdsvis sikre på, at Brøndby formår at holde sig inde i Top 6 når grundspillet er slut. Der er nemlig odds 1.33 på at Brøndby kommer i Top 6, mod odds 3.00 på at Brøndby IKKE kommer i Top 6. Samtidigt tilbyder Danske Spil odds 4.00 på at Brøndby slutter sæsonen i Top 3 og dermed vinder medaljer. I de fire seneste sæsoner er det blevet til to fjerdepladser og to andenpladser på Vestegnen.

Spil hos Oddset*

Hvordan slutter Brøndby af i grundspillet 2019/20?

Hos Danske Spils Oddset er der også odds på en lang række specials for hver klub i Superligaen, og her er der også interessante odds på, hvordan Brøndby slutter af i de sidste seks kampe i Grundspillet. Herunder har vi samlet nogle af oddsene på vinderspil på Brøndby hos bookmakeren.

Læs også: Hvem slutter Grundspillet af med flest point og mål?

Vinderspil på Brøndby Odds
BIF taber ingen af de sidste 6 kampe i Grundspillet (runde 21-26) 6.50
BIF taber mindst 1 af de sidste 6 kampe i Grundspillet (runde 21-26) 1.08
BIF vinder de sidste 6 kampe i Grundspillet (runde 21-26) 70.00
BIF vinder mindst 9 hjemmekampe i Grundspillet
NB: BIF har vundet 8 hjemmekampe før 21. spillerunde
2.50
Brøndby bliver mest scorende hold i Grundspillet (alle 26 kampe) 5.00
Brøndby bliver bedre placeret end AGF i Grundspillet 4.00
Brøndby får Under 41,5 point i Grundspillet (alle 26 kampe) 1.60
Brøndby får Over 41,5 point i Grundspillet (alle 26 kampe) 2.20
Brøndby får flest point i de sidste 6 kampe i Grundspillet (runde 21-26) 10.00

Spil hos Oddset*