Annonce:
AGF - Randers FC: Odds, spilforslag og statistik til returkampen i Europa Playoff

6. april 2021

AGF - Randers FC: Første pokalsemifinale

AGF - Randers FC
Kampstart:
Torsdag d. 8. april kl 19:00
TV:
3+
Betting Partner: Oddset
1 X 2
2.15 3.15 3.75
Spil hos Oddset*

 

AGF - Randers FC: Østjysk pokalderby

Der venter noget af et brag i pokalsemifinalen mellem AGF og Randers FC på torsdag. AGF er nemlig uden sejre i 14 Superliga-kampe i træk mod Randers FC (V0-U6-T8), og har ikke slået Randers FC siden en 3-2 sejr i Aarhus d. 2. august 2015. Det er altså snart seks år og 13 hjemmekampe mod Randers siden.

AGF kom dog tæt på at få bugt med den statistik d. 15. marts i år, da de to hold spillede 1-1 i Aarhus. Her var AGF foran det meste af kampen, men et kontroversielt straffespark begået af Patrick Mortensen i kampens sidste minutter gav alligevel Randers det ene point. 

Spørgsmålet er nu, om AGF kan få en vigtig hjemmesejr i pokalsemifinalerne mod Randers. Pokalfinalen skal spilles her på Ceres Park, og der er nok næppe noget AGF'erne hellere vil, end at stå som den ene af de to finalister.

AGF

AGF kommer ind til kampen med et skuffende nederlag i Farum til FC Nordsjælland i bagagen. De unge tigre vandt opgøret med 2-0, selv om det var AGF som skabte de fleste chancer og var mest på bolden. FCN var dog skarpest i felterne, og AGF havde problemer med at tilspille sig de helt store åbne chancer.

Det var også den fjerde kamp i træk uden sejr for AGF. Siden De Hvide slog FCM med 1-0 i Herning i starten af marts, har de ikke formået at vinde. Siden har de tabt 2-1 til B93 i pokalkvartfinalen, spillet 1-1 hjemme og ude mod Randers FC og Brøndby og altså tabt 2-0 i Farum. Det betyder også, at AGF kun har fået to sejre i de sidste ni kampe. 

AGF har måtte undvære en skadet Nicolai Poulsen på midtbanen i de seneste kampe, og han så ud til at være savnet sidst mod FC Nordsjælland. AGFs benhårde skraldemand er efter alt at dømme stadig skadet til den første pokalsemifinale mod sin gamle klub i Randers, og AGF må formentlig også stadig undvære Frederik Tingager og Niklas Backman i forsvaret. De to erfarne forsvarsspillere har været ukampdygtige i det meste af foråret.

Randers FC

Randers FC tabte også deres kamp i weekenden, da de led et 2-1 nederlag i Parken til FCK. Randers var ellers foran 1-0 i opgøret på et hovedstødsmål af Marvin Egho efter kun syv minutter, men godt 10 minutter senere var stillingen 2-1 til FCK'erne. Det var et resultat som holdt kampen ud, men Randers havde dog chancen i overtiden til at score til 2-2 og få det ene point med fra Parken.

Alt i alt leverede Randers en ganske udmærket præstation i Parken mod FCK, som de altså også slog med 2-1 på hjemmebane i sidste runde af grundspillet. Den sejr var dog også Randers' eneste i de de sidste ni Superliga-runder, hvor Randers er V1-U4-T4.

Randers nåede lige nøjagtigt med i Top 6-slutspillet, men de er nu seks point efter AGF og FCK i stillingen. Umiddelbart ligner det ikke at Randers skal spille med om medaljerne, og man må forvente at de går all in på at slå ærkerivalerne fra AGF ud af pokalen og dermed snupper billetten til pokalfinalen på AGFs hjemmebane. Intet vil glæde randrusianerne mere.

Randers kan være uden Alhaji Kamara, klubbens topscorer, som sad ude mod FCK i mandagens kamp i Parken. Også Kasper Høgh, Jesper Lauridsen og Mads Enggård er tvivlsomme. Mod FCK var Frederik Lauenborg dog med igen efter sin skade, og Tosin Kehinde var med efter afsonet karantæne.

Spilforslag til AGF - RFC odds

AGF er favoritter her, men der er alligevel mange gode grunde til at kigge på det flotte odds på Randers FC-sejren. For det første taler statistikken for disse kampe sit eget tydelige sprog. AGF har enormt svært ved at besejre Randers, som efterhånden har udviklet sig til en regulær ond ånd for De Hvide i Aarhus. Selv om man i AGF-lejren sikkert vil mene, at det er tilfældigheder, så taler noget for, at Randers altid finder et ekstra gear eller to, når de er oppe mod lokalrivalerne i det østjyske derby.

Ydermere har AGF ikke været prangende i de seneste mange kampe. I hvert fald ikke rent offensivt. Patrick Mortensen er et målmonster for AGF'erne, men de to kanter, Links og Thorsteinsson, byder ikke ind med mange scoringer, og det gør den offensive midtbane heller ikke. Hvis det ikke kommer fra Mortensen, kommer det slet ikke. 

Vi tror Randers FC disker op med en stærk defensiv præstation i Aarhus, og får lukket AGF'erne ned. AGF'erne vil formentlig også komme stormende i jagten på en hjemmesejr i den første af to semifinaler OG i forsøget på at få bugt med statistikken mod Randers FC. Det er noget som passer Randers FC godt. De er nemlig uhyggeligt farlige på omstillinger, og her så vi AGF'erne komme i problemer på præcist samme måde i weekendens opgør i Farum. Hvis AGF skal score mod Randers er de nødt til at satse mere offensivt, og det tror vi Randers straffer.

Randers har set ganske gode ud i de to seneste kampe mod FCK, og de har altid noget ekstra at komme med i disse østjyske derbies. Derfor synes vi der er god værdi i et spil på Randers FC til odds 3.75

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: