Jakob Fuglsang odds i Tour de France styrtdykker før starten i 2019

25. juni 2019

Jakob Fuglsang odds i Tour de France styrtdykker før starten i 2019

Oddset på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France 2019 er styrtdykket fra odds 81.00 til odds 6.50. Danskeren er nu tredjestørst favorit til at vinde Den Gule Trøje i Tour de France i år.

Da bookmakeren bet365 første gang satte odds på vinderen af Tour de France i 2019, var Chris Froome og Tom Dumoulin stadig på listen over forventede startere i feltet. Men da Froome og Dumoulin nu er ude af touren i år med skader, er der nu rykket gevaldigt på favoritrollerne i Tour de France 2019 før starten d. 6. juli.

Danske Jakob Fuglsang gav indledningsvist odds 81.00 for en sejr i Tour de France i år, som nr. 19 på listen over favoritter, men danskerens sejr i Critérium du Dauphiné midt i juni har sendt vinder-odds på Jakob Fuglsang i frit fald hos bet365, og "Fuglen" er nu den tredjestørste favorit med odds 6.50 på Jakob Fuglsang til at køre i gult på Champs-Élysées i år.

Spil på Touren hos bet365.dk >>

* Odds på Tour de France kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Odds-favoritterne: Fuglsang overgås af Geraint Thomas og Egan Bernal

Team Skys (nu Team Ineos) Geraint Thomas (til venstre) og Egan Bernal (til højre) er p.t. favoritterne til at vinde Tour de France 2019. (fotos: shutterstock.com)

Ikke mange forventede Geraint Thomas ville vinde Tour de France sidste år, men waliseren kørte et fortræffeligt La Grand Boucle og tog sig velfortjent af den gule trøje i 2018. Geraint Thomas var også indledningsvist udråbt som den næststørste favorit i år efter Chris Froome, da bet365 første gang satte odds på Tour de France-vinderen i 2019 tidligere på foråret, men efter Froomes styrt i Critérium du Dauphiné er Geraint Thomas nu favorit til odds 3.00.

Ser vi på Thomas' resultater hidtil i 2019, er det ikke blevet til nogle etapesejre i denne sæson. I de nyligt afviklede Romandiet Rundt blev det til en samlet 3. plads i klassementet, mens den nu 33-årige waliser senest udgik på 4. etape af Schweiz' Rundt.

Hollandske Tom Dumoulin var på forhånd udråbt til tredjestørste favorit til odds 6.00, men Dumoulin styrtede på 4. etape i Giroen, og har ligesom Froome måtte melde afbud til verdens hårdeste cykelløb i år. Det bringer Egan Bernal i spil som næststørste favorit før starten. Den 22-årige colombianer gav indledningsvist odds 34.00 for en sejr i år, men det er nu styrtdykket til odds 3.50 efter klassement sejre i både Paris-Nice og Schweiz Rundt i år.

Det ligner altså et tæt løb mellem de to Team Ineos-ryttere Thomas og Bernal i kampen om Den Gule Trøje i år, hvor Egan Bernal måske er den mest formstærke af de to. Danske Jakob Fuglsang byder dog også ind i kampen om Den Gule Trøje i Tour de France 2019, hvor den nylige sejr i Critérium du Dauphiné har medvirket til, at danskeren nu er blandt de helt store favoritter.

Læs også: Se flere vinder-odds i Tour de France her

Jakob Fuglsang i storform før Tour de France 2019

Sejren i Critérium du Dauphiné er langtfra Fuglsangs eneste store resultat i 2019. Allerede i februar steg han til tops i bjergklassementet i Vuelta a Murcia og efterfølgende i det samlede klassement i Vuelta a Andalucia i Spanien.

Herefter tog Fuglsang til Italien i marts, hvor han deltog i én-dags løbet Strade Bianche med en andenplads, og efterfølgende en samlet tredjeplads i Tirreno-Adriatico. Her blev det ydermere til en etapesejr på 5. etape, og en andenplads i bjergklassementet.

I april var Fuglsang tilbage på de spanske veje i Itzulia Basque Country, hvor det efter 6 etaper blev til en samlet 4. plads i klassementet. I slutningen af måneden deltog Fuglsang i én-dags løbet Amstel Gold Race i Holland med en 3. plads, og efterfølgende en 2. plads og 1. plads i de belgiske én-dags løb La Fléche Walonne og Liége-Bastogne-Liége.

Slutteligt vandt Jakob Fuglsang altså senest Critérium du Dauphiné, som strakte sig over 8 etaper, og hvor danskeren tog en 3. plads og en 2. plads på henholdsvis 2. og 7. etape.

Som dansk fan af cykelsport er der altså gode grunde til at se frem mod sommerens Tour de France med optimisme på vegne af Jakob Fuglsang, som i den grad ligner en seriøs udfordrer til at vinde Touren i år.

Spil på Touren hos bet365.dk >>

* Odds på Tour de France kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink