Belgien vs Danmark

12. oktober 2021

Belgien U21 - Danmark U21 optakt: Direkte duel om førstepladsen i Gruppe I

Danmark står i 3. runde af U21 EM 2023 kvalifikationen overfor Belgien, der topper Gruppe I med maksimumpoint. Læs Belgien U21 vs Danmark U21 optakt, spilforslag, odds og bud på startopstillinger her.

Danmark U21 tørner sammen med Belgien i Gruppe I ved U21 EM 2023 kvalifikationen tirsdag aften på Den Dreef i Heverlee på belgisk territorium. Her skal Jesper Sørensens tropper forsøge at snuppe førstepladsen fra det belgiske mandskab, der har sat sig solidt på den med tre sejre i tre kampe i den indledende fase. 

Ligesom Belgien har det danske landshold også lagt stærkt fra land med maksimumpoint efter de to første kampe over Kazakhstan og Skotland. Derfor ligner det også en tidlig kamp om førstepladsen i Gruppe I, som vi kommer til at overvære tirsdag aften. Resultatmæssigt har det danske landshold i den seneste årrække leveret de bedste resultater af de to landshold, men bookmakerne har alligevel Belgien som store favoritter, hvis man ser på odds til opgøret. 

Kan de unge danske stjerner levere en overraskelse i Belgien, eller får bookmakerne ret i deres antagelser om styrkeforholdet? Læs med herunder, hvor vi ser på Belgien U21 vs Danmark U21 optakt og spilforslag til odds på kampen.

Spil hos Oddset*

 

Odds på Belgien U21 vs Danmark U21 

Belgien U21 vs Danmark U21
EM 2023 kvalifikation
Kampstart:
Tirsdag d. 12. oktober kl 20:00
TV:
TV2 Sport X
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: Danskespil.dk
1 X 2
1.60 4.00 4.90
Over/Under 2,5 mål
1.65 - 2.10
Spil hos Oddset*

 

Optakt & Spilforslag til Belgien U21 vs Danmark U21 odds

Spilforslag:

Danmark fulgte op på sejren over Kazakhstan i første runde, da de senest hentede en 1-0 sejr over Skotland på et mål scoret af Gustav Isaksen i første halvleg. Dermed fortsætter de gode tendenser på det danske landshold, hvor man med sejren holder fast i andenpladsen og har sikret sig et hul på hele fem point ned til Skotland og Tyrkiet på de hhv. tredje- og fjerdepladsen. 

Derfor virker det ikke helt forkert og sige, at det ligner en tidlig duel om, hvem der skal løbe afsted med førstepladsen i Gruppe I, når Belgien og Danmark står overfor hinanden. På papiret er det de to mandskaber, der ser stærkest ud, hvilket også har gjort sig gældende indtil videre i kvalifikationen.

Mens Danmark står noteret for en målscore på 2-0 efter to kampe, så har Belgien haft noget lettere ved at finde vej til netmaskerne. Otte mål scoret og kun en enkelt indkasseret er facit for det belgiske U21 mandskab, der senest besejrede Kazakhstan med 2-0 på scoringer af Lois Openda og Yorbe Vertessen. Især førstnævnte bør det danske forsvar holde et ekstra vågent øje med, da den 21 årige angriber der har klubadresse i Vitesse, står noteret for 11 mål i 10 kampe for det belgiske U21 landshold.  

Det danske landshold har vist sig svære at besejre, uanset hvem de har stået overfor. Jesper Sørensens tropper har således ikke tabt en kamp i ordinær spilletid juni 2019. I mellemtiden er der blevet spillet 21 kampe, hvor det eneste nederlag faldt mod Tyskland ved sommerens EM slutrunde efter straffesparkskonkurrence. En slutrunde, som Belgien ikke deltog ved, da de ikke formåede at kvalificere sig. 

Generelt har det været det danske landshold, der har set stærkest ud, hvis man sammenligner resultaterne de nationer imellem. Der er dog som bekendt det faktum, at der normalt sker en stor udskiftning af spillere på U21 landsholdet, hvilket heller ikke er nogen undtagelse hos Danmark, hvor topscoreren på det nuværende hold er Gustav Isaksen med fire scoringer i 11 optrædener. 

Vi forventer at se et belgisk hold forsøge at tage taktstokken i kampen, med det danske hold som mere afventende. Ikke desto mindre er det danske landshold kommet på tavlen mindst en gang i deres seneste 17 kampe, ligesom Belgien har noteret sig for mindst et mål i ni af deres seneste 10 kampe. Det lugter af mål mellem to hold, der besidder store kvaliteter i offensiven. Vi forsøger os derfor med et spilforslag på, at begge hold skal finde vej til netmaskerne, mens der også skal falde mindst tre mål. BHS (Ja) + Over 2,5 mål kan spilles til odds 2.00 hos Oddset. 

Spil hos bet365*

 

Startopstillinger: Belgien U21 vs Danmark U21 

Her ses vores forventede startopstillinger i Belgien U21 - Danmark U21 tirsdag d. 12. oktober 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

Belgiens og Danmarks startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

Belgien U21
(Forventet)
Danmark U21
(Forventet)
Senne Lammens Mads Hermansen
Marco Kana Rasmus Carstensen
Ewoud Pletinckx Sebastian Hausner
Koni De Winther Japhet Sery
Killian Sardella Victor Kristiansen
Nicolas Raskin Maurits Kjærgaard
Amadou Onana Nikolas Nartey
Othman Boussaid Jesper Lindstrøm
Anouar Ait El Hadj William Bøving
Yari Verschaeren Victor Jensen
Lois Openda Gustav Isaksen

Spil hos Oddset*