Italien - Spanien U21 EM: Odds og Spilforslag

16. juni 2019

Italien - Spanien U21 EM: Odds og Spilforslag

Værterne fra Italien U21 starter mod Spanien U21. Det ligner et brag allerede på EM U21 slutrundens første spilledag. Her finder du odds og spilforslag til Italien U21 mod Spanien U21. Der er kick off søndag d. 16. juni kl. 21:00.

 

ODDS PÅ
Italien - Spanien U21
Italien U21 Uafgjort Spanien U21
3.00 3.10 2.40
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 21:00 - Søndag d. 16/6 2019
TV & Stream DR3

 

Italien - Spanien U21 EM Spilforslag

Den kommende generation af Italien stjerner kan næsten ikke få en bedre mulighed for, at vise sig frem end til en EM U21 slutrunde i hjemlandet. Og de lægger hårdt ud mod Spaniens store talentmasse.

Italien U21 har historisk haft det svært mod Spanien. De seneste fem indbyrdes opgør er alle endt med spansk sejr, og faktisk ret overbevisende. Dog har kun to af kampene været med resultat mæssig relevans og de tre andre har været venskabs/træningskampe.

Italien har i kræft af værtsskabet ikke skulle igennem kvalifikation til turneringen og har derfor de seneste to år kun spillet træningskampe.

Spansk monster offensiv kan give en underholdende kamp. De unge spaniere har i deres seneste 15 kampe scoret 43 mål hvilet giver et målsnit på 2,8 mål scoret pr. kamp i gennemsnit.

I kraft af, at Italien ikke har spillet betydningsfulde kampe i mere end to år samt resultaterne i deres mange træningskampe ikke har været imponerende, har vi tiltro til Spanien vinder over Italien. Vi tror ligeledes det bliver en underholdende kamp med mange mål.

Vores første spilforslag på kampen mellem Italien og Spanien U21 bliver over 2,5 mål til odds 2.15 på Youbet. Vi har ligeledes fundet et spil på Youbet, som er i den mere satsede ende til vores spilforslag. Vi tror på mange mål i kampen, men også på, at Spanien U21 er en snas stærkere end Italien U21.

Der er odds 8.00 på en spansk sejr og over 3,5 mål i kampen. Et solidt spilforslag på kampen som bestemt ikke er umulig. Spillet findes på Youbet under kampens specials.

Gå til youbet her >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink