Serbien - Østrig U21 EM: Odds og Spilforslag

16. juni 2019

Serbien - Østrig U21 EM: Odds og Spilforslag

Serbien og Østrig fra U21 EM gruppe B (Danmarks gruppe) hvor Serbien må anses som favoritter. Find mere information om odds og spilforslag på kampen mellem Serbien og Østrig her. Følg kampen mandag d. 17. juni fra kl. 18:30 på DR2.

Dagens anden kamp fra vores gruppe B ved U21 EM hvor også Danmark U21 og Tyskland U21 er med. Tyskerne er klare favoritter til første pladsen i gruppen, så meget tyder på, at anden pladsen Danmark skal kæmpe om bliver mellem netop Serbien og Østrig.

Så kampens resultat er bestemt ikke uden betydning. Serbien ser stærkest ud, så vi skal næsten håbe Østrig som minimum kan få uafgjort med. Meeen, det tror vi desværre ikke rigtig på. Læs vores spilforslag til Serbien Østrig lidt længere nede.

ODDS PÅ
Serbien U21 - Østrig U21
Serbien U21 Uafgjort Østrig U21
1.88 3.35 4.50
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 18:30 - Mandag d. 17/6 2019
TV & Stream DR2

 

Serbien U21 favoritter mod Østrig U21

Serbien og Østrig var faktisk også i samme kvalifikations gruppe til U21 Em slutrunden. Her buldrede Serbien af sted med otte sejre i streg, og først da de var sikret første pladsen trådte de lidt på bremsen og spillede to gange 0-0. Blandt andet mod Østrig.

Det første indbyrdes opgør i gruppen, vandt Serberne og Østrigs U21 drenge med hele 1-3 på udebane. Serbien vandt fortjent gruppen med en målscorer på 26-5 og 26 points efter 10 kampe.

Faktisk var Østrig næsten lige så gode på målscoreren og points og kvalificerede sig til slutrunden som en af de fire bedste 2'ere.

Spilforslag til Serbien mod Østrig

Med udgangspunkt i Serbiens helt suveræne præstationer i kvalifikationen, tror vi på vores spilforslag, at serberne vinder over Østrig. Et kollektivt stærkt hold, som vil være 110% klar på, at vise sig frem ved slutrunden.

Serberne er defensivt stærke og havde et godt tag på Østrig i deres indbyrdes opgør. Østrig formåede på hjemmebane at score et mål, men lukkede også tre serbiske kasser ind. I retur opgøret i Serbien havde Østrig alt at spille for, mens Serbien ikke havde noget at spille for. Alligevel endte kampen 0-0.

Vi tror på en Serbisk sejr og vi tror godt den kan blive med mere end et mål. Vores spilforslag til kampen mellem Serbien og Østrig bliver en sejr til serberne på min to mål. Odds 3.75 på asian handicap -1,5 til Serbien er bestemt godt betalt. Højeste odds er fundet hos Leovegas Sport.

Gå til Leovegas her >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink