Spanien - Frankrig odds: Spilforslag til U21 EM semifinalen

26. juni 2019

Spanien - Frankrig odds: Spilforslag til U21 EM semifinalen

Spanien U21 og Frankrig U21 tørner sammen på Mapei Stadium – Città del Tricolore i U21 EM semifinalen. Se odds, optakt og spilforslag til Spanien vs Frankrig med kick odds torsdag d. 27/6 kl. 21:00 her på siden. 

Ceballos & Co sluttede af med en overbevisende 5-0 sejr over Polen U21 i den sidste kamp i gruppespillet.  Bliver det Spanien eller Frankrig der booker en billet til EM finalen? Se optakt og spilforslag til Spanien U21 - Frankrig U21 herunder.

Spanien U21 - Frankrig U21 odds
Spanien U21 Uafgjort Frankrig U21
2.20 3.60 3.25
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 21:00 - Torsdag d. 27/6 2019
TV & Stream DR3
TV program og Livestream EM U21 2019

 

Optakt Spanien - Frankrig: Giganter mødes i EM semifinale

Spanien klarede skærene i sidste runde, hvor de slog Polen med hele 5-0, som sikrede dem en billet til EM semifinalen. Det var ellers et presset spansk mandskab, som startede slutrunden dårligt ud med et 1-3 nederlag til værtsnationen fra Italien. Sejre over Belgien og Polen betyder dog, at det spanske mandskab nu er blandt de sidste fire hold i turneringen.

I semifinalen står Spanien overfor Frankrig, der sikrede sig en billet som bedste 2'er i gruppespillet. Frankrig skrabede ellers 7 point sammen, men måtte se sig slået af, at Rumænien havde en bedre målscore. Frankrig har været vaklende og haft store problemer i gruppespillet, hvor kun 2 sene scoringer mod England gør, at holdet står i semifinalerne nu. Spillemæssigt har det ikke været godt fra Frankrigs side, og holdet har ikke scoret i næsten 180 minutter (0-0 mod Polen, og en scoring i 8. minut mod Kroatien). Det skal derfor blive spændende at se, hvordan formationen bliver mod Spanien.

Frankrig fik deres venstrefløj Bamba skadet imod England, og han har været et fravær, man godt har kunne mærke på Frankrigs spil i de seneste to kampe, hvor afløseren Thuram ikke har spillet op til samme niveau. Ser vi på odds til opgøret, så har Unibet Spanien U21 som favoritter til at vinde med odds 2.20. Der er odds 3.25 på en sejr til Frankrig U21, mens X'et står til odds 3.60*.

 

Spilforslag til Spanien U21 mod Frankrig U21

Mødet mellem Spanien og Frankrig er et møde mellem to af de største nationer, når det kommer fodboldnationer i Europa. Spanien har stole traditioner i U21, hvor de har været i finalen i 3 ud af de seneste 4 slutrunder, og vundet de to af dem. Frankrig har ikke været i en finale siden 2002, men må alligevel anses som en af de bedste nationer i U21 rækken.

Spanien viste stor styrke med 5-0 sejren over Polen. Spanien har en kreativ og målfarlig midtbane med stærke folk som Ceballos, Ruiz og Fornals. Vi ser dem som favoritter mod et fransk mandskab, der spillemæssigt ikke har ramt et højt niveau her ved slutrunden.

Et andet vigtigt punkt, som taler til Spaniens fordel er, at Frankrig var i aktion mandag, mens Spanien spillede deres sidste kamp lørdag. 2 dage ekstras restitution kan godt vise sig at få en afgørende betydning i den italienske varme. Vi satser derfor på at Spanien U21 er i stand til at vinde semifinalen over Frankrig og booke en billet til finalen. Der er odds 2.20 hos Unibet på en sejr til Spanien*. 

*Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Gå til Unibet her >>