Tyskland - Rumænien odds: Spilforslag til U21 EM semifinalen

26. juni 2019

Tyskland - Rumænien odds: Spilforslag til U21 EM semifinalen

Tyskland U21 og Rumænien U21 mødes i semifinalerne ved U21 EM i Italien på Stadio Renato Dall'Ara. Læs vores spilforslag til Tyskland U21 mod Rumænien U21 her med kick-off torsdag d. 27. juni kl. 18:00. 

Ser vi på odds på Tyskland U21 mod Rumænien U21 hos Bookmakeren Unibet, er det ikke overraskende Tyskland, der er favoritter. Tyskland har spillet en flot slutrunde indtil videre, og møder i semifinalen slutrundens helt store overraskelse i Rumænien. Se vores optakt og spilforslag længere nede på siden.

Tyskland U21 - Rumænien U21 odds
Tyskland U21 Uafgjort Rumænien U21
1.48 4.85 6.30
Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 18:00 - Torsdag d. 27/6 2019
TV & Stream DR3
TV program og Livestream EM U21 2019

 

Tyskland - Rumænien optakt: Odds til opgøret

Tyskland endte med maksimum point og en målscore på 10:3 i Gruppe B. En gruppe der blandt andre talte Danmark, som måtte tage til takke med en 2. plads og dermed ikke en plads blandt de sidste 4 hold i turneringen. Det gjorde Tyskland derimod, og det unge tyske hold står nu overfor Rumænien i en direkte duel om en plads til årets U21 EM finale.

Rumænien har været den helt store overraskelse ved årets slutrunde. Holdet sluttede med 7 point i Gruppe 7 og endte på førstepladsen foran Frankrig. Holdet slog Kroatien med 4-1 og England med 4-2 i gruppespillet, og derfor er det ganske fortjent, at de nu står i semifinalen. Topscorerne for Rumænien er Florinel Coman, Ianis Hagi og George Puscas, der hver især har scoret 2 mål. De fleste af de rumænske spiller holder til dagligt til i den rumænske liga. hvilket fortæller noget om, hvor stor en bedrift de har gjort her ved slutrunden.

Mod Tyskland er det ikke overraskende et rumænsk hold, der er underdogs. Unibet har odds 1.48 på en tysk sejr, mens en sejr til Rumænien giver pengene 6.30 igen. Tror du på et uafgjort resultat i ordinær spilletid og dermed en straffesparkskonkurrence, er der odds 4.85 på X'et.

 

Spilforslag til Tyskland U21 mod Rumænien U21

Tyskland har igennem hele turneringen lignet et hold der er favoritter til at gå hele vejen ved U21 EM i Italien. Vi har store forventninger til at tyskerne fortsætter deres flotte spil i semifinalen mod Rumænien. Selvom Rumænien har spillet en flot slutrunde, og har været den helt store overraskelse, så bør Tyskland være en for stor mundfuld.

Tyskland og Rumænien mødte hinanden tilbage i 2014, hvor Tyskland vandt med 8-0. Selvom der er sket meget siden dengang, så er Tyskland en større fodboldnation. De fleste af spillerne på det tyske mandskab spiller til dagligt i ligaer som Bundesligaen og Ligue 1. Det er de færreste spillere hos Rumænien, der endnu kan prale med dette, og netop den erfaring med at spille under pres foran mange mennesker, kan komme Tyskland til gode.

Tyskland har scoret 10 mål i de første 3 kampe. Mod både Danmark og Serbien var Tyskland foran ved pausen. Vi forsøger os med et spilforslag til Tyskland U21 - Rumænien U21 på at Tyskland skal være foran ved pausen og vinde. Der er odds 2.10 på dette spilforslag hos Unibet*.

*Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Gå til Unibet her >>