Melodi Grand Prix spilforslag: Tips til gode odds i finalen

16. maj 2019

Melodi Grand Prix spilforslag: Tips til gode odds i finalen

Se spilforslag til Melodi Grand Prix i Israel - Eurovision 2019 - hvor Danmark er med. Vi ser på tips til odds på sangene i den store Melodi Grand Prix finale lørdag d. 18. maj her.

Musiksmag er naturligvis forskelligt, og måske har vores læsere her på Oddsforum.dk allerede fundet deres favoritter til lørdagens finale i Melodi Grand Prix'et i Israel. Men sidder du derude, og mangler et par gode tips til odds på Eurovision finalen i 2019, så fortvivl ej; forneden finder du nemlig Oddsforum-redaktionens håndplukkede spilforslag til Melodi Grand Prix finalen lørdag d. 18. maj 2019.

Spil på Eurovision hos bet365 >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

Melodi Grand Prix 2019: Spilforslag til finalen i 2019

Vores Melodi Grand Prix spilforslag til finalen er fundet hos bookmakeren bet365, som har masser af odds på alle landene i Eurovisionen. Her kan man selvfølgelig odds på et bestemt land til at vinde Melodi Grand Prix'et, men også på lande til at slutte i f.eks. Top 10 i den store finale på lørdag.

Spilforslag #1: Danmark i Top 10: Odds 7.50

Artiklen fortsættes under videoen

Da Brødrene Olsen i sin tid vandt det internationale Melodi Grand Prix for Danmark i år 2000, var der på forhånd odds 80.00 på "Fly On The Wings Of Love", så man skal bestemt ikke udelukke en dansk vinder alene på baggrund af høje odds. Hos bet365 er der odds 151.00 på det danske Melodi Grand Prix-bidrag i 2019, hvor Leonora stiller op med sangen "Love Is Forever".

Måske er vi lidt farvede her på redaktionen, men vi synes bestemt at sangen er en af de bedre ved dette års Eurovision i Israel. Leonora synger på engelsk og fransk, og det kan appellere bredt til de mange fans ude i stuerne, når der skal afgives stemmer.

Tror man ikke på Leonora til odds 151.00 som vinder, kan man i stedet spille på Danmark i Top 10 til odds 7.50 hos bet365. Det giver muligheden for at glæde sig over dansk succes, og et rigtig flot odds, hvis blot det bliver til en placering i Top 10, hvilket bestemt ikke er urealistisk.

Spilforslag #2: Tjekkiet i Top 10: Odds 3.25

Artiklen fortsættes under videoen

Tjekkiets Lake Malawi med "Friend of a Friend" var i vores optik en af de bedste sange i den første semifinale tirsdag ved Eurovision i Israel. Der er tale om et boy band, som giver lidt Beatles-associationer, når man ser dem tone frem på skærmen, og vi synes odds 3.25 på Tjekkiet i Top 10 er et godt spilforslag til lørdagens Melodi Grand Prix finale.

Spilforslag #3: Sverige vinder finalen til odds 6.00

Artiklen fortsættes under videoen

Vi runder vores Melodi Grand Prix spilforslag af med et bud på Eurovision vinderen lørdag d. 18. maj, og her falder vores valg på den svenske sang. John Lundvik har med "Too Late for Love" en stærkt Melodi Grand Prix sang, hvor både lyd og sceneshow går op i en højere enhed. Samtidigt er han en flot, veltrænet fyr, som nok skal høste stemmer hos både den mandlige- og kvindelige del af publikum.

Holland er favorit i skrivende stund, men vi satser på vores naboer i øst, og lægger hovedet på blokken: Sverige vinder Eurovision 2019 til odds 6.00.

Spil på Eurovision hos bet365 >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink