Unibet

Unibet

Siden indeholder henvisningslinks til Unibet. Anmeldelsen er foretaget af Oddsforum-redaktionen, og beskrivelsen af bookmakeren er vores subjektive mening om bookmakerens tilbud og services netop nu. Regler og vilkår gælder for tilbud | Spil ansvarligt | +18 |

Unibet er, med sine mere end 10 millioner registrerede medlemmer i over 100 lande, blandt de helt store aktører på markedet.

I Danmark har de været med siden markedet blev liberaliseret, og Unibet har på trods af sin størrelse formået at skabe sig et image som en lidt mere nærværende og typisk dansk virksomhed.

Derfor har de valgt sloganet "af spillere for spillere" samtidig med, at de har hyret Brian Laudrup (som jo er et typisk dansk sportsikon) som deres frontfigur. Hos Unibet er især fodbold og liveodds virkelig interessant kombineret med nogle spændende og anderledes odds-muligheder.

Udover dette, så er de virkeligt gode til at interagere med deres brugere, og du kan derfor både se friske TV-indslag med Unibets ekspertpanel samt få nyheder og spiltips til dine væddemål.

 

Unibet Bonuskode

Hos Unibet er der satset på en god og høj velkomstbonus. Som ny kunde får man hele 100 % af indskuds-beløbet op til 1500 kroner lagt oveni. Det betyder, at nye kunder - ved at indsætte 1000 kroner - kan få hele 2000 kroner at spille for.

Det vil sige, at du maks. får en Unibet bonus på 1500 + 1500 kroner, som så skal spilles igennem 6 gange, før du kan hæve gevinsten.

Dermed skal man ved en bonus på 1500 omsætte for 9000 kroner, hvilket er en del. Til gengæld kan man, for at få bonussen, inkludere odds ned til 1,40 i sit bet og stadig få sin bonus. Der derfor både fordele og ulemper ved bonussen, men alt ialt en super god bonus. Herudover er det ikke nødvendigt med nogen speciel Unibet bonuskode for at få den udløst.

 

Unibet tilbagebetalingsprocent

Unibet ligger helt i toppen, når man ser på den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent, fordi den ligger på stabile 94-95 %.

Det er en meget høj gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent, der grundlæggende betyder, at Unibet beholder mindre af spillernes penge til dem selv - og udbetaler mere i gevinster.

Det er til din fordel som spiller. Alligevel er der nogle af konkurrenterne som har bedre odds på nogle enkelte sportgrene og livescores, men så har de til gengæld dårligere odds på nogle andre. Med Unibet ved man, at man altid finder stabile og høje odds.

 

Unibet spiludbud og liveodds

Hvad angår spiludbuddet, så er det virkelig godt. Spiludvalget er nærmest skabt til den gennemsnitslige danske spiller, fordi folket bag Unibet vælger, at der skal være stort fokus på sportsgrene som fodbold, håndbold og tennis.

Derudover, så kan du også finde mange andre sportsgrene, som du kan bette på, for eksempel Rugby, Amerikansk Fodbold og Baseball. Men du kan også bette på mange andre, mindre sportsgrene, som for eksempel det helt nye E-Sports og Cyclo-Cross – samt ikke-sportsrelaterede aktiviteter som Politik.

Dette gør, at spiludvalget hos Unibets odds er ganske unikke og sjove at kigge igennem, og der er rigtig mange muligheder for hvert enkelt spiller.

Særligt Unibets væddemål indenfor politik har skabt en del opmærksomhed og har desuden fungeret godt, da oddsene, ligesom ved sportsvæddemålene, hyppigt bliver opdateret og aktualiseret i løbet af eksempelvis en valgkamp.

Live-betting platformen fungerer også rigtig godt. Det er nemt og intuitivt at finde rundt og de mest relevante live-spilsmuligheder er altid til rådighed. Det er desuden en stor fordel, at man kan spille multispil, altså flere live-bets ad gangen.

Det gør det mere fleksibelt og underholdende, da man kan følge med i flere kampe og samtidig oddse på de forskellige kampe samtidig. Desuden er live-betting delen hos Unibet blevet rost rigtig meget af brugerne, som anbefaler live-betting fans at spille her.

Sidste kommentar til live betting på Unibet er, at det er helt tydeligt at det er designet i samarbejde med nogen, der rent faktisk ved, hvad man som spiller skal bruge af muligheder og funktioner, når man live-better.

Det gør, at man som spiller har alle muligheder lige ved hånden og ikke skal sidde og lede efter skjulte funktioner. Hos Unibet er de meget seriøse omkring deres live betting platform, som fungerer upåklageligt.

LIVE BET HOS UNIBET HER

 

Unibet App og hjemmeside

Hjemmesiden er præget af Unibets karakteristiske grønne og hvide farver. Det er nemt at finde rundt i de forskellige udbud, hvor der ligeledes er skabt en let genvej til de største og mest populære sportsligaer og sportskampe.

Tidligere kunne man selv gemme sine favorithold og ligaer, men denne funktion er desværre blevet fjernet. Alligevel er det hurtigt og let at finde sine yndlings betting-aktiviteter, samt de virkelig gode oversigter over diverse statistikker.

Appen er rigtig velfungerende og er meget hurtig og nem at finde rundt i. Det er en af de mest downloadede apps i Danmark, og det er formentlig på grund af den lette, overskuelige og hurtige udgave, der hjælper til at man uden besvær kan bette, selv om man er på farten.

Når du bruger Unibets almindelige mobilside, det vil sige uden at du har app'en installeret, kan hjemmesiden dog nogle gange være lidt tung at manøvrere på, når der er tryk på kedlerne. Det kan være lidt irriterende, men det er dog ikke noget stort problem.

Udover dette, så kan du ogs se de seneste indslag i Unibet TV, hvor Unibets panel af eksperter ser på, hvad der er tendenser i de seneste kampe, såvel som at du naturligvis får spilforslag fra de selvsamme eksperter til de kampe, de analyserer.

Det er et meget sympatisk træk, og det er altid interessant at se de små oplæg til kampene, hvor eksperterne kommer med hver deres bud på, hvad du kan sætte din indsats på.

KOM IGANG MED UNIBET PÅ MOBILEN HER

 

Unibet Kundeservice

Unibets kundeservice er nem at forholde sig til, fordi du har 3 muligheder, og der er skrevet en gennemsnitlig ventetid for hver af mulighederne. Det vil sige, at du kan se, hvor lang tid det cirka har taget kundeservice at svare andre, som har valgt den pågældende mulighed.

Du kan ringe på telefon og stille dit spørgsmål, og for nogle kan dette være den nemmeste måde at komme igennem, da det at tale med en person oftest virker bedst.

Derimod så er der også muligheden for at komme i kontakt med kundeservice via livechatten, som er åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Dette er en stor fordel, fordi mange af konkurrenterne har åbningstider på deres livechat. Det der trækker ned er, at den danske åbningstid er fra kl. 8.00 - 24.00, hvilket gælder både E-mail, telefon og livechat.

Desuden er livechat funktionen ikke tilgængelig for Android enheder, hvilket selvfølgelig også sætter sine begrænsninger. Disse ting trækker selvfølgelig ned, men ville være lette at justere for Unibet.

 

Unibet limits

Begrænsninger kan forekomme, men det er yderst sjældent, at Unibet lukker konti, hvis gevinsterne er for store.

Tilmed er der mulighed for at anmode om et ekstra stort indsatsbeløb, hvis den generelle indsats overskrider det tilladte. De fleste brugere melder da også tilbage, at limiteringen ikke har forårsaget problemer hos dem.

 

Unibet live stream

Unibet tilbyder tusindevis af live-streamede sportskampe hver måned direkte til sine kunder. De eneste krav er, at du skal være medlem samt have penge på din konto - eller have spillet indenfor de sidste 24 timer. Derudover kan man få en ugentlig sms med spiltips fra Brian Laudrup.

Denne service kræver tilmelding, men er i princippet mulig for alle, der ønsker nogle kvaificerede tips til dagen bettingmuligheder.

Denne funktion er meget sjov, da det lidt virker som en direkte besked fra Brian Laudrup. Derudover er der en ekspertkanal med tips inde på Unibets hjemmeside, hvor der også bliver snakket om statistikker og råd til kommende opgør. Alle ekspertrådende og samtalerne på ekspertkanalen er selvfølgelig på dansk.

 

Unibet - samlet vurdering

Generelt set er Unibet med helt i toppen blandt de bedste bookmakere. På alle de vigtige parametre leverer Unibet et godt indtryk. Det gælder bl.a., når det kommer til udvalget af kampe, livescore-delen, både appen og hjemmesiden samt de fremragende muligheder for ekspertips.

Tilmed er der en god velkomstbonus til nye kunder, som blot ved at halvere gennemspilskravet ville være helt i toppen. Du behøver ikke bruge nogen bonuskode for at få udløst din bonus.

Kundeservicen kunne med fordel have været på dansk i hele åbningstiden, ligesom en live-chat funktion til Android ville have være at foretrække. Disse ting ændrer dog ikke på et helhedsindtryk, som er, at Unibet er en overordentlig god bookmaker, som vi varmt kan anbefale.

Læg hertil deres virkeligt gode bonus, som altså i øjeblikket giver dig hele 100 % på dit første indskud op til 1500 kroner - du kan altså få helt op til 1500 kroner i startbonus hos Unibet!