Portugal - Marokko odds: Optakt med startopstillinger og livestream

18. juni 2018

Portugal - Marokko odds: Optakt med startopstillinger og livestream

I VM 2018s Gruppe B møder Portugal Marokko onsdag d. 20/6 kl. 14.00. Læs alt om odds på Portugal - Marokko, se holdenes startopstillinger og hvor kampen kan ses på livestream og TV.

Annonce:

Marokko tabte skuffende med 0-1 til Iran i det første opgør, og har nu kniven for struben inden mødet med Portugal, som har en brandvarm Ronaldo med til Rusland. "CR7" lynede med et hattrick mod Spanien, og det lægger nok ikke just en dæmper på hans ambitioner om lignende præstationer i de kommende kampe.

Portugal er da også favoritter mod Marokko, når vi ser på bookmakeren bet365.dks odds på Portugal vs Marokko op til kampen. Få odds 1.66 på Portugal eller 6.00 på Marokko* hos bookmakeren lige nu. Besøg bet365.dk for at se alle odds på Portugal mod Marokko, eller læs vores forslag til gode odds på opgøret forneden.

Odds på Portugal - Marokko hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

Odds på Portugal - Marokko

1 X 2
Portugal - Marokko
Onsdag d. 20/6 kl. 14.00
1.72 3.75 5.50
Forslag til odds på kampen
Portugal vinder: Odds 1.66
Over 2,5 mål: Odds 2.15
Portugal -1,5 AH: Odds 2.75
Portugal vinder 3-1: Odds 17.00

 

Foroven kan du se vores oddsforslag på VM kampen mellem Portugal og Marokko. Som det fremgår tror vi på Portugal her, og du kan læse mere om begrundelsen for disse forslag til gode odds på kampen forneden.

Alle odds er fundet hos bookmakeren bet365, og er genstand for ændringer. Vi anbefaler et besøg hos bookmakeren for de altid opdaterede odds både Pre- og Live på Portugal - Marokko kampen.

Odds på Portugal - Marokko hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

 

Oddsforslag: Portugal og Ronaldo tæver Marokko

Der er ingen tvivl om at bookmakerne hælder mod Ronaldo & Co i dette opgør, og det gør vi også i vores oddsforslag på Portugal - Marokko. En Portugal-sejr til odds 1.66 virker udmærket her, selv om VM 2018 allerede har budt på flere overraskelser undervejs.

Det tror vi dog ikke der kommer her. Portugiserne spillede en ganske udmærket kamp mod Spanien, selv om spanierne fandt vej til Portugals mål hele tre gange. Tænker man tilbage på Marokkos kamp mod Iran, så havde nordafrikanerne store problemer med at tilspille sig de afgørende målchancer, og det bliver formentlig ikke bedre mod Portugal. Omend Portugiserne gerne står mere offensivt på banen, og bør giver mere plads bagud.

Derfor bliver vores andet oddsforslag på kampen, at spille på Over 2,5 mål til odds 2.15 i opgøret, da det ikke er utænkeligt at begge mandskaber kommer på tavlen i kampen. Marokko skal trods alt frem og jagte sejren. Vi tror dog Portugal laver flest, og måske endda vinder med mere end ét mål. Man kan også overveje Portugal -1,5 Asian Handicap til odds 2.75, og som ciffertip går vi med 3-1 til Portugal til odds 17.00 på Korrekt Resultat-markedet.

Se også: Dagens VM 2018 Spilforslag Oversigt

Odds på Portugal - Marokko hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

 

Portugal optakt: Tre point er kravet til Europamestrene

De regerende Europamestre fra Portugal meldte sig i den grad ind i VM 2018 med et brag af en kamp mod Spanien. Det ene point som Ronaldo fik reddet hjem med et hattrick, kan Portugal bruge til alverden, da man med en sejr her mod Marokko vil stå godt i VM gruppestillingen før sidste kamp mod Iran.

Ronaldo var som nævnt dagens mand i skysovs i Portugal ovenpå Spanien-kampen, men Real Madrid-stjernen ser frem mod Marokko kampen med vanlig Ronaldo-fokus:

"Nu skal vi se frem mod vores næste kamp. Vi skal tage det kamp for kamp og komme videre fra gruppespillet. Vi er ikke favoritter til at gå hele vejen, men vi vil gøre vores bedste for at slå Marokko på onsdag.", sagde Ronaldo til Sky Sports. Og Portugals helt store stjerne har da også ret i, at Portugal ikke er VM favoritter. Hos bookmakeren bet365, er der f.eks. lige nu stadig odds 21.00 på Portugal som verdensmestre.

Tre point point er altså kravet fra Ronaldo til holdkammeraterne, men det er også et must for Spanien, da uafgjort kan bringe dem i en pointknibe før sidste spillerunde af gruppespillet, hvor kun en sejr over Iran vil sende dem videre ved VM.

Odds på Portugal - Marokko hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

Cristiano Ronaldo i aktion for Portugal (foto: shutterstock)

 

Marokko optakt: Vind eller forsvind for Atlas Løverne

Marokko fik en trist start på VM, og havde vel egentlig også fortjent bedre, end et 0-1 nederlag på et uheldigt selvmål af Bouhaddouz kort før tid mod Iran. Chancerne var til mere, omend det aldrig var nogen storslået fodboldkamp fra nogle af holdene.

Presset er dog nu til at føle på for Atlas Løverne inden den næste kamp mod Portugal onsdag på Luzhniki i Moskva, hvor Marokko er tvunget til at slå de regerende Europamestre, hvis man vil bevare håbet om en plads i 1/8-finalen. Spanien venter i den sidste kamp for marokkanerne, og selv med en sejr over Portugal, vil det formentlig stadig kræve point eller en sejr mod Spanien i den sidste kamp.

Marokko gik ind til VM velvidende, at det helst skulle blive til 3 point mod Iran, hvis man skulle have en chance for avancement fra VMs Gruppe B. Den blev tabt, og spørgsmålet er om Marokkos egen tro på tingene røg sammen med pointene?

Odds på Portugal - Marokko hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslinks | +18 Spil Ansvarligt

 

Startopstillinger: Portugal - Marokko

Her ses de officielle startopstillinger hos Portugal og Marokko før kampen. De officielle startopstillinger offentliggøres altid her ca. en time før kampstart. Se Portugal og Marokkos startopstillinger:

Portugal Marokko
Patricio Munir
Soares  Hakimi
Fonte da Costa
Pepe Benatia
Guerreiro Dirar
Silva El Ahmadi
Carvalho Bossoufa
Moutinho Ziyach
Mario Belhanda
Ronaldo Amrabat
Guedes Boutaib
Portugals VM trup Marokkos VM trup

 

Annonce:

TV og Livestream: Se Portugal vs Marokko på nettet

VM 2018 kampen mellem Portugal og Marokko vises på TV hos TV2. Der er kampstart onsdag kl. 14.00, og TV2 starter vanen tro opvarmningen en time før kick off med reportager om kampen.

Du kan også se Portugal vs Marokko på nettet med VM 2018 livestream hos TV2. Det foregår via TV2 Play, som er et abonnement der koster fra 99 kr. om måneden, og som giver adgang til alle TV2s livekanaler. Dermed kan du altså live streame Portugal mod Marokko på nettet hos kanalen.

Et tip til bedre livestream-oplevelse er, at installere TV2 Play-app'en på din telefon eller tablet, og derfra caste signalet til en TV-skærm med løsninger som ChromeCast. Dermed er det præcist som at se kampen via et almindeligt TV-signal.